Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
kis.zsolt #26725 üzenetére
A tejre én is érzékeny vagyok (közvetlenül azonnal semmi bajom tőle, megihatok fél liter valódi, kezeletlen tehéntejet bármi rosszullét nélkül, még jól is esik, viszont elég pár kocka "étcsokoládé", amiben valamiért mégis van egy kis tejszármazék, "mert miért ne rakjunk étcsokiba 1% tejport...?", és pár nappal később előjönnek a viszkető, vörös ekcémás foltok és/vagy kötelezően begyulladó pattanások és/vagy random izomfájdalmak a hátamban), úgyhogy a macskának azt véletlenül sem adok (mert ugye elvileg ők is eredendően érzékenyek rá, és az nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal kihányod, vagy fáj a gyomrod, sok más, látszólag véletlenszerű tünetet okozhat, akár csak napokkal később).
-
arcsin
senior tag
válasz
kis.zsolt #26730 üzenetére
Amúgy meg kukacoskodás, de az édes ízt sem érzik
Freddy, pont ezt mondom hogy étkezésre lebontva pld a premiere-es 100% húsból készült kaja sem drága, a whiskashoz képest mondjuk van 30ft különbség/étkezés, felix vagy mashoz kepest ugyanannyi. Whiskas száraztáp kb 1050ft /kg, de a smilla-s kb 1300ft/kg és kevesebből kijön egy étkeztetés nem 80g kell neki csak 50 a smillabol. csak hasból mondtam vmit. -
arcsin
senior tag
válasz
kis.zsolt #26725 üzenetére
Nem tudod tudtad-e, de a legtöbb macska laktózérzékeny. Szerintem ár/érték arányban a fressnaphos premiere 100%os húsos nagyon megérösek a szemetekhez képest. Nálunk ez vált be legjoban az érzékeny gyomru cicánál (kiskorában párizsivel etette az ideiglenes gazdája) : [link] kb 3x-i étkezés, de van hogy 4. (200 ft alá is kijön egy étkezés)
Szárazból is érdemes zooplusról venni rendeset, akár csak egy sima smilla-t. Nem csak azért, mert "drága", hanem mert kevesebb is elég abból mint az olcsóbb kommerszebb tápokból. Végsősoron nem drágább a minőségibb kaja.Írták előttem, hogy hosszútávon ezek a szemét kaják csak az állatorvosi számlát duzzasztják.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
kis.zsolt #26661 üzenetére
Hát, ezt a dokit nem is minősítem! 😿
Szerencsére ahová én hordom Őket, van előzetes vizsgálat, műtét közben pedig monitorozva van folyamatosan. Utána pedig órákig megfigyelés, majd akkor hozható el, ha minden rendben van, felébredt. Persze ára is van neki, nem is kicsi. -
MutantZombie
tag
válasz
kis.zsolt #26411 üzenetére
Lehet lényegtelen, de nem kizárt, hogy egy egyszerű dolog volt az elhidegülés időszakos oka:
Nem ugyanazt a (folyékony) szappant használtam a saját magam tisztítására, így a másiké lehet irritáló volt neki, vagy idegen, nem az amit megszokott.
Mióta azt használom, amit korábban, azóta megint nagy a rajongás.
Persze lehet az is, hogy semmi köze hozzá, csak eddig bírta -
Astroboy
őstag
válasz
kis.zsolt #26312 üzenetére
Isten hozott, no meg Titut is.
Kutyásokból lesznek a legjobb macskások, Titu passzol hozzád/hozzátok, hisz írásod alapján félig kutya.
Amúgy is rettentő intelligensek a házi cirmosok, de Titu átlagon felül teljesít. Az normális, hogy egyből tanul, nem kutya, hogy ismételgetni kelljen (ilyenkor látszik, hogy van eszük.)
Nem muszáj erőltetni az almot / macskaajtót, a soraidból arra következtetek általában elég ha otthon vagy és kiszolgálod.Lefolyós pisilés nálunk is megy, dunsztom sincs honnan jött, hacsak nem a fürdés utáni "eltűnő hab lesés" közben amit sose hagyna ki.
Mi úgy vagyunk ezzel, hogy nem gond HA LÁTJUK, mivel egyszerűen leöblíthető és addig se a WC-jét koszolja. A gond inkább azzal van, amikor reggel sietünk, a kisasszony pedig gyors séta helyett még mindig a habot bűvöli a kádban - ilyenkor borítékolható, hogy amint lelépünk belehuggyant, az meg délutánig olyan szagot csinál a fürdőben, hogy csak III. kategóriájú vegyvédelmi öltözetben lehet belépni.
Ilyenkor jobb lenne ha a zárt szénszűrős WC-jét használná, de hiába mondjuk neki nem érti meg, pedig elnyávogtam neki többször.
Kérünk még képeket!
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
kis.zsolt #26312 üzenetére
Még, hogy a macskák nem értelmesek?! 😸 Nagyon sokmindenre képesek, persze ha Ők is akarják. Úgy tűnik a kisasszony fogékony is erre. Csoda lehet valóban! 😽
Nem muszáj az ajtóba rakatni a macska ajtót, lehet azt olyan helyre, alagúttal is, ahol más nem látja, nem okozhat gondot. Gondolom chip van benne, így lehet olyat, ami csak őt engedi be, de mondjuk kifelé bármelyiket, ha mégis betévedne másik. (pl. falba, mintha szellőző lenne).
No, egy képet azért megnézne más is Róla azért?! Mármint a Cicáról! 😺
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest