Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
A daráltat valamiért annyira nem szereti, combot szoktam neki venni, az kb színhús, és vágni is könnyű.
Felszívja kb mint egy porszívó. Csirkemellből is olyan adagokat meg szokott enni egyszerre, amire egy ember sem lenne képes.
Az még hozzájön, hogy a fél kiló hús mellé még alutasakost is evett 1 napon belül.
-
válasz
ncc1701
üzenetére
Mindig vannak tanúk, vagy szerez néhányat. Én nem vagyok ilyen ügyeskedő, biztos ha csinálnék valami nem szabályosat - mégha jó okkal, jó ügy érdekében is tenném - megütném a bokám. Így maradnak a jogi útvesztők és a remény, hogy talán el lehet érni valamit normális úton is idehaza, nem csak erőszakkal

Max rá lehet küldeni egy ismertebb állatvédő csapatot, hogy kicsit "dolgozzák meg". -
válasz
ncc1701
üzenetére
Sajnos az utcában lakók egy része egyes szabályokat nem igazán akar betartani, de alig várják, hogy én úgy lépjek fel egyikükkel szemben, hogy arra "ugrani" lehet. Így (és amúgy is) lehetőleg tartózkodnék mindennemű szabály és törvényellenes magatartástól.
Bár megérdemelnék páran... A hölgy szerint nagy különbség van a között, ha valaki egy embert dob meg kővel, vagy hogy egy utcán sétáló/fekvő macskát...
-
Freddy76
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Egyszer volt egy ügyem, az adatokból láttam, hogy az egyik ügyfél 92 éves. Az irodánk a 2. emeleten van, a lift kulccsal nyílik, szóval felajánlottam, hogy lemegyünk kinyitni. Az volt a válasz, hogy nem kell. Feljöttek, a bácsi teljesen fitt volt, max. 70-nek saccoltam volna, a fia szinte idősebbnek tűnt. Nyilván jött a szokásos kérdés, mi a titok. Az volt a válasz, hogy semmi alkohol, semmi cigaretta, semmi vörös hús, kevés zsír, egészséges ételek. Mire a fia annyit mondott: Ja, az utóbbi tíz évben. Azért vagy te ilyen jó karban fater, mert anyánk korán meghalt....
-
Gabesz87
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
Kicseréltettem tegnap egyel nagyobbra, szerintem ez jó. Mondjuk mozogni ebben sem nagyon szeret, meg lépésnél furán remegve emeli a lábát, de hát gondolom nem valami komfortosak neki ezek a ruhák. Inkább amiatt aggódom kicsit, hogy tegnap kétszer hányt, ill. ma korán reggel is még. A kaja jött vissza neki. Azóta szerencsére minden OK. Van étvágya, eszik, iszik, pisil, kakil. Remélem csak az altató ill. a másnap (pénteken) kapott fájdalomcsillapító hatása.
-
válasz
ncc1701
üzenetére
Enyém is imád kinn lenni. Este bejön, benn alszik. Sőt most télen inkább benn van.
Reggel azonnal rohanna ki. Ma reggel is odaállt az erkély ajtóhoz, de -18fok volt, kinyitottam, azonnal meggondolta magát
Nálam a TEMUs automata itató közelébe sem voltak hajlandók menni, kicsi még félt is tőle...
-
válasz
ncc1701
üzenetére
Vannak airtag nyomkövetők, én ilyenen agyaltam de asszony sipítozott, hogy nincs rajtuk nyakörv most se, hogy szokják meg plusz mi van ha felakadnak vele. Szóval megvettem és fiókba tettem őket

#30179lowzor: Sajnálom, nekünk ugyanígy tűnt el cicánk októberben, este 6kor láttuk utoljára, aztán elnyelte a föld...

-
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ncc1701
üzenetére
Beadom én is neki a szájába, itt csak azzal van gond, hogy ez ilyen pipettás, és ugye a nyála miatt le kell mosni, majd megint felszívni egy adagot, és persze hiába 5 ml van jegyezve a skála a pipettán, persze csak 1-2 ml sikerül, hiába nyomom össze tövig a szívókáját.
Szóval baromira pazarló, mind a vízzel, hogy mindig lemosom, mind pedig ez is egy plusz stressz szegénynek, hogy beadom neki.
Ezért ki fogom próbálni a tablettát. Kutyás verzióból elég lesz fél tabletta neki és az megvan 5 mp alatt mehet is a dolgára tovább, már nem is emlékszik rá, hogy kapott valamit.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ncc1701
üzenetére
Stresszoldásnak kellene, nyugtatni, alvását segíteni.
Sajnos az éjszakát egyre kevésbé alussza át, és a diétát is nehezebben viseli.
És egész életében mindentől félt és rettegett szegény, a hangokra, mozdulatokra.
Egyébként most ezt próbáltam ki: [link] Csak nehéz a cseppeket beadni neki, mert amúgy hiába nyalogatja a száját, ha megérzi az illatát, akkor sem akarja felnyalni.
Kajára rakom, akkor meg azt nem eszi meg. 
Egyelőre ez bevált, úgy aludt tőle éjjel, mint a bunda.
Most majd kipróbálom a tablettás verziót, hátha azt könnyebben adom be neki. Ha nem válik be, akkor megpróbálom a CBD cseppet. -
válasz
ncc1701
üzenetére
Én nem azt írtam, hogy csak a benti a jó.
Elmondam többször, hogy az enyémek is kintiek, mert oda születtek.
De pl. Pöpi kislányát nem tudtad bent tartani ha megszakadtál, akkor se, még kerten belül sem, mert menni akart ki az anyja után. Ilyenkor mit csinálsz????
Szívsz utána, ha elütik...
Értem én, hogy faluvége stoptáblás zsákutca meg apámf*sza, akkor majd a róka kapja el, ahogy ismerős cicáját verőcén.
Ha születésétől kezdve benti macska, akkor istennek se vinném ki...
Másik ismerős cicája benti születésű volt. Lehozta párszor kempingbe. A macska be volt szarva, de istenesen. Nem mert kijönni, csak x idő után, akkor is iszkolt befele minden zajra.
Arra próbáltam rávezetni az illetőt, hogy ha macskát is fogad be, lehetőleg benti tartású legyen a poblémák elkerülése végett, viszont örülnék, ha törődne is vele, nem csak amolyan "kell egy macska, amúgy is jól elvannak kint, jó lesz az úgy, ha füttyentek jön" stílust venne fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azta, matuzsálem a kis drága.