- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
válasz
ncc1701 #19569 üzenetére
koszi
mi amugy egy eve kezdtunk el komposztalni, felsobb direktiva hatasara
400 eurot fizettem egy szigetelt dobozert, aminek az ajtajan omlik ki a dzsuvale (mar meg van emelve az eleje, de akkor is), ahelyett, hogy hatul csurogna ki a csovon, a felso ajtaja csale, oldalrol meg kell utni izombol, hogy bepattanjon a helyere, es - bar szigetelt - belefagy a cucc telen
valoszinuleg ugy sz.r az egesz, ahogy van, komposzt helyett csak darabos sar van benne, azt hiaba is probalnam rostalniAzt mar csak halkan mondom, hogy a ket faluval odebb levo telkunk utan is fizetunk szemetdijat (a komposztra kulon), pedig az csak egy ures telek egy romos nyaraloval. Allitolag nem az emberek, hanem a telek generalja a szemetet, azt meg ki kell fizetni. Jobban orulnek, ha az elszallitott szemet mennyisege alapjan, esetleg a koztunk levo, kolcsonosen alairt szerzodes alapjan kellene fizetnunk, de az nekik nem erne meg, hiszen meg se tudjak kozeliteni a telket a kukasok, a szolgalmi ut jelenleg egy erdo
-
totron
addikt
válasz
ncc1701 #19559 üzenetére
Nem állítom, hogy rossz, de mit tudunk a hatásmechanizmusáról? Kövi szezonra vonatkozóan is javít a talajon vagy adott szezonra turbó csak? Abból indulok ki - és amiért nem értem ezt a szegmensét a segítésnek - hogy egy terméketlen talajból ez sem tud csodát csinálni, akármilyen jó tápanyagközlést segítő is. Vagyis a talajnál kezdjük így is úgy is a javítást. Nem-e önbecsapás és csak elfedése a talaj megismerésének. A magok is fémzároltak már, kiszolgáltatottság és vakon levés felé visz leginkább a termék. Vannak zöldségek, rossz együttállások, gyümölcsfáknál meg aztán főleg, ahova lassan nélkülközhetetlen lesz egy köztes, de azt látom, hogy sokan elengedhetetlen elemként kezdik el használni, semmilyen változót, szükségességet nem nézve, mindenhez. Egy kontrollcsoport a nyerő, ugyanabban a földben.
-
soldi3r
veterán
válasz
ncc1701 #19542 üzenetére
Az volt a kegyelemdofes a vegen. Nalam mar elotte elkezdett szaradni, ami maradt az meg nem tudta normalisan felvenni a tapanyagot.
Jovore kiprobalok valami mast. A kert korul minden szabad helyet telerakok sutotokkel meg dinnyevel. Jobb ido volt a sutotok alatt, mint az arnyekban.#19543Szilágyi84, Ebbe en sem tennek kettonel tobbet.
-
válasz
ncc1701 #19536 üzenetére
Hagyjuk ezt a farok méregetést, hogy neked eggyel több orvos mondta irány a zsírosbödön, ok?
Ja, és azért eléggé sok embert ismerek, akik CH-t fogyasztanak, Balatont is körültekerik jó párszor az évben - nekik szóljak hogy ncc1701 szerint nem lehetséges amit csinálnak mert nem erre van kitalálva a szervezetük?
-
válasz
ncc1701 #19534 üzenetére
Alapvetően hülyeség, de legalább jó hosszan írtad le
"A hosszútávfutás, vagy állóképességi futás, amelyet főként az különböztet meg a sprinttől, hogy a hozzá szükséges energiát aerob anyagcserével állítjuk elő, a főemlősök között gyakorlatilag ismeretlen (az embert kivéve)." -
Dorian
félisten
válasz
ncc1701 #19527 üzenetére
Hülyeség. Állóképessegi dolgoknál ugyan jól jön a zsír (de ott is folyamatosan adagolt szénhidrátot használnak helyette, nem véletlenül), de erősportoknál, mint amit a kollega említett, ha nem eszel ch tartalnú ételt, nem lesz kellő energiád a nagy erőkifejtésekre. Valahogy egyik mindegyik sport sporttáplálkozásánál a ch és a feherjebevitelt adagolják, és nem nagykanállal a zsírt tömik a sportolóba. És az élsportban biztosan nem azert tesznek így mert a szegény népet ch-/tal kell etetni.
-
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #19470 üzenetére
Ki fogunk kapni előbb utóbb a sok off- miatt
. Nállatok jól van támogatva a gáz ára , itt sokkal drágább ( holnap rá kérdezek a szomszédra , de ő nappal fával tüzel a központiba , éjjelre marad a gáz ) , na majd megkérdem az öcsköst , mert ők csak gázzal fűtenek ( mondta már de nem jegyeztem meg
) !
-
-igu-
veterán
válasz
ncc1701 #19460 üzenetére
Nehany even belul sajnos ujra kell rakatnunk - viszont akkor mar ugy, hogy hatul (arrol van a konyha) legyen egy suto is.
Szemre olyan 10-12k euro a buli, ugyhogy nagyon nem fogjuk elkapkodni a dolgot.
Nekunk ez a legolcsobb mod, ezenkivul van ket legkondi meg minden helyisegben direkt elektromos futes, ez utobbi ugy tekeri az orat, hogy beleszedul az ember. Ket eve egy kollegam 800+ euros januari futesszamlaja megfontoltsagra int. -
totron
addikt
válasz
ncc1701 #19444 üzenetére
Szeparált állvány kell, függetlenül a ház alapjától és falától. Ha ez átmegy nála, eljön a békességetek is - ezt pushold. Minden más maszatolás, nem érdemi megoldás. A telefon akkor lenne reális ha szerinte lenne hangos, de ''csak'' szerintetek az.
Életszerű tippeknek tűnnek a tippjeid. Vagy egyszerűen csak dolgozik benne a műszaki egó/Mekk Elek. A méterek növekedésével csökken a hatásfok vagy valami ilyesmi, nem értek ehhez a részéhez, de nem jó a távolság, minden méter számít.
-
soldi3r
veterán
válasz
ncc1701 #19438 üzenetére
Ha zorog az mas, meg kell huzni a burkolat csavarjait. Kellemetlen hangja viszont nem a ventillatornak van, hanem a kompresszornak.
#19440totron, Persze, sot, lehet futeni szennel vagy akar gumicsizmaval is, de azert talan kicsit szempont a kenyelem, a koltsegek, az uveghazhatasu gazok es egyebek kibocsatasa. Erdekes, hogy 3 csepp permetszer sok embernel kiveri a biztositekot, de az, hogy sok helyen idonkent annyi korom van a levegoben, hogy szelloztetni sem lehet, az meg szinte tamogatott.
A napelempalyazatosokrol ne is beszeljunk. Ahogy azokat hasznaljak, az netto kornyezetszennyezes. A valos igenyekhez kepest otszorosen tulmeretezve, aztan egy kevesbbe alkalmas idoben felhasznalva, ami lehetsegesen pl a literi gazolajos eromuvel van potolva.#19441Szevam, Papiron megujulo energianak szamoljak a fatuzelest, de azert valahogy megis fogynak az erdok, ami meg nem tunik tul kornyezetbaratnak.
-
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #19429 üzenetére
Ez durva amit írtál ( az én szomszédomnál, még gyakorlatilag új , ez lessz a harmadik tele , de nincs is más fűtési lehetősége , a gáz se nincs bevezetve , és most lét az utca , járda , bejáró le aszfaltozva, és 5 éven belül , nem adnak ki engedélyt víz, gáz behúzására ) A másik szomszéd aki felől van a szivattyú, a lakásba még nem hallja , de az udvaron igen , de ha bent is fogja hallani , ez nem olyan türelmes mint te
( nem is bírják egymást , már az építkezés kor össze vitáztak , több ízben is ) , de mondtam neki , hogy a tanyán van két gáz ágyúm , PB palackról működik , és lehet állítani , hogy milyen sűrűn robbanjon , egy perc és félóra között , de akkorát szól , hogy a nagy petárda is el bújhat mellette
, ( jó ez vicc volt mert a környéken mindenki ki ugrana az ágyból , a nyulakat riasztom velük a napraforgóból tavasszal , csendes este 5-6 kilométerre elhallatszik ) !! Holnap át megyek hozzá és megvigadztalom , hogy készüljön fel , hogy ez egyre hangosabb fog lenni ahogy telik az idő !
-
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #19422 üzenetére
Mostmár három éve , hogy itt lakik , az első évben féltem , mert a mezsgyétől 8 méterre van egy hatalmas dió fám, és ősszel ha úgy fúj a szél átviszi a levelet , de nem volt idáig semmi gond , és még egy szilva és egy nagy öreg cserenye fa aminek át tudja a szél hordani a leveleit !
Hogy ne csak off legyen , ha nem változtatnak az időjárás előrejelzésen , akkor fehér Karácsony lessz ( hosszú évek óta nem volt , lassan már egész télen hó se nincs ) ! -
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #19366 üzenetére
Ti nem tudjátok , hogy mi a jó
, jó tudom nem szerethet mindenki mindent , nem visszük túlzásba de néha , néha bele fér , tele van nyomelemekkel , vitaminokkal ( nagyanyáméknál télen heti szinten volt , ameddig el nem fogyott , és majdnem 90 évet éltek , de a régi emberek sokkal kevesebb mérget ették meg ) !
-
Dorian
félisten
válasz
ncc1701 #19345 üzenetére
Mondjuk én az inzulinhullámzást meg farkaséhséget egyszerűen megszűntettem azzal, hogy lecsökkentettem (messze az átlagember alá, de messze nem nullára) a gyors, egyszerű cukrok, feldolgozott élelmiszerek bevitelét, 4,5-es cukornál nem akarok kevesebbet.
De én valahogy genetikailag is jobban kezelem az átlagnál a ch bevitelt, akkor sem híztam meg soha amikor kétpofára tömtem az édességeket. Izomépítéshez pedig kifejezettem kell, h egyek szénhidrátot is (persze megintcsak nem gyors cukrokat, hanem közepes vagy lassú gi-jűekjet, pl. bulgur) és láthatóan úgy jön fel izom, hogy a testzsír marad lent. Amíg időszakos böjtöt tartottam (pedig csak 10 óra volt a szünet), nem tudtam izmosodni. -
totron
addikt
válasz
ncc1701 #19343 üzenetére
Persze és ismerem a metódust, de ez szükségmegoldás, nem állandóra van kitalálva, sosem arra volt*, *ma nem ősemberek vagyunk már. A CH-t nem irtani kell, hanem kordában tartani. Csak hát az nehéz. Sokan pont emiatt esznek napi 1x, mert akkor nem kell több cukorcsúccsal küzdeni, könnyebb a hullámvasutat elkerülni. Nagy divatja van újabban a 12-16 órás koplalásnak, visszavezetve mindenféle ősiségekhez. Én elvagyok vele/ha úgy alakul, de hogy előnyös lenne, afelől vannak kétségeim.
Alapvetően túl sok téves cizelláltsággal, önigazolással akarják az emberek megkerülni a mozgást, mint olyat. Pedig ha mozogsz, töredék bevitellel is elvagy (a poshadós-édest kívánós állapotokhoz képest). Logikus, hogy nagyobb igénybevétel mellett több kalória is kell, ez mégis szubkulturális szemponttá lett ma, a többség a fent vázoltakkal küzd, azt sem érdemben, mert rigmusokkal, trendekkel gondolják kiváltani a kiválthatatlant.Mindent összevetve az ultraalacsony CH-bevitel is a cukorbetegség felé visz, az meg hajlamosít a daganatokra (is). Átgondolnám.
-
Dorian
félisten
válasz
ncc1701 #19339 üzenetére
Pénz az egészség felett
A lektinekkel szembeni ellenszenv kialakulásában nagy szerepet játszott dr. Steven Gundry 2017-ben megjelent, az egészséges élelmiszerek rejtett veszélyeit taglaló könyve. Ezt újabb könyvek megjelenése követte, köztük egy, a lektin elkerülését a középpontba helyező szakácskönyv, majd dr. Gundry különböző, elég drága táplálékkiegészítőket és kozmetikumokat dobott a piacra, meglovagolva ezzel a lektin körüli felhajtást. Véleménye szerint a lektinfogyasztás az amerikai táplálkozás legnagyobb veszélye, és minden, amit eddig az egészséges étrendről gondoltunk, helytelen.
A lektinek tehát a táplálkozás mumusává váltak, a Kaliforniai Egyetem szakértői azonban igyekeznek tisztázni a fehérjét. Nézzük a tényeket és tévhiteket.Tévhit: A lektinek a növényi élelmiszerek mérgező összetevői
Tény: Bizonyos ritka körülmények között valóban okozhatnak problémát a lektinek, de nem akkor, amikor az azokat tartalmazó élelmiszereket a megszokott módon fogyasztjuk.
A lektinek szénhidrátkötő fehérjék, amelyek számos fontos biokémiai funkciót látnak el, és különösen nagy mennyiségben vannak jelen a magvas gyümölcsökben, a hüvelyesekben, valamint a búzában. Ezekben a növényekben, pontosabban a növények védekezőmechanizmusában a lektinek kulcsfontosságú szerepet töltenek be. A növények ugyanis kifinomult, többrétegű védelmet és különböző vegyületeket fejlesztettek ki a rovarok, mikrobák és állati támadások ellen. Persze nem a lektin az egyetlen hasonló anyag, a növényi élelmiszerek több ezer különböző vegyületet tartalmaznak, amelyek hatása egyénenként változó lehet.
Bizonyos hüvelyesek, mint például a nyersen fogyasztott vesebab lektinje valóban káros lehet az emberek számára, azonban megijedni nem érdemes, hiszen feldolgozás közben a lektin káros hatása megszűnik. Fontos azonban, hogy az egyes hüvelyesek nyersen történő elfogyasztása során a lektinek könnyen a belek falába záródhatnak, ez pedig könnyen ételmérgezéshez hasonló tünetekhez vezethet. De, valljuk be, viszonylag ritkán fogyasztunk nyers babot, nagy mennyiségben.Tévhit: A lektin gyulladásos megbetegedéseket okoz
Tény: Egyes izolált lektinek elősegíthetik a laboratóriumi állatok szervezetében a gyulladás kialakulását. Az embereken végzett vizsgálatok azonban azt mutatják, hogy a hüvelyesek és a teljes kiőrlésű gabonák – főleg a növényi alapú táplálkozással – nemcsak a gyulladás kialakulásának kockázatát, hanem a koszorúér-betegségek, valamint a reumatoid arthritis tüneteit is csökkentik.Tévhit: A lektinek hizlalnak
Tény: Számos tanulmány eredménye alátámasztja, hogy a növényi alapú étrend egyáltalán nem jár együtt súlygyarapodással. A kutatások szerint a hüvelyesek és a teljes kiőrlésű gabona fogyasztása egészséges testtömeggel és alacsonyabb testzsírral jár. Egy 21 klinikai vizsgálatot elemző tanulmány szerint, melyet az American Journal of Clinical Nutrition 2016-ban tett közzé, a hüvelyesek rendszeres fogyasztása hatékony stratégia lehet, ha valaki a bevitt kalóriák korlátozása nélkül szeretne fogyni.Tévhit: A lektin rákot okoz
Tény: Az eddigi vizsgálatok szerint a lektinben gazdag ételek csökkenthetik bizonyos rákbetegségek kialakulásának kockázatát. A 2014-es Journal of Cereal Science folyóirat áttekintése szerint a lektineknek számos rákellenes hatása lehet, mint például a tumorsejtek öngyilkosságra ösztönzése, vagyis az apoptózis (programozott sejthalál) elősegítése. Úgy tűnik, hogy a rákos sejtekben a lektinek kötődnek a sejtmembrán szénhidrátjához, ezzel megváltoztatva a sejtjelzést, és ennek eredménye lehet a rákellenes hatás. Emiatt szakemberek különböző lektinek gyógyászati célú felhasználhatóságát is lelkesen tanulmányozzák.
Nem a lektinek állnak az egészségünk útjába
A vizsgálatok eredményeit figyelembe véve, a táplálkozási szakértők egyetértenek abban, hogy az emberek számára a főként növényi alapú étrend kifejezetten pozitív hatással van. Azok, akik ennek ellenére mégis kifogást keresnek a zöldség- és gyümölcsfogyasztásra, semmiképp se dr. Gundry tanácsai megfogadásával tegyék. Ironikus, hogy a hüvelyeseket, a teljes kiőrlésű gabonaféléket és más növényi élelmiszereket tesszük felelőssé az egészségügyi problémák kialakulásáért, amikor a legtöbb ember éppen ezekből fogyasztja a legkevesebbet. Ráadásul, ha megnézzük az elmúlt évek kutatásait, egyértelműen kiderül, hogy a hosszú, egészséges élethez vezető diéták mind hangsúlyozzák a zöldségek és gyümölcsök szerepét az étkezésben.
Ahhoz pedig elég a józan ész, hogy ne marékszámra fogyasszuk a nyers babot, és tudjuk, hogy a konzerv babok már biztonságosan fogyasztható állapotban vannak. -
válasz
ncc1701 #19332 üzenetére
messze menő filozófiai kérdés, és nem támadásnak szánom, csak érdekel: érdekes, hogy azt az állítást elhiszed, hogy a genetikának mennyi év kell az alkalmazkodáshoz (a tudásunk ugye jellemzően két dolgon alapul, azon amit elhiszel tapasztalás nélkül meg amit megtapasztalsz) ami feltehetőleg szintén orvosoktól származik, de az orvosokban egyébként nem bízol.
ha nem bízol bennük, akkor miért hiszed el azt, hogy 200 ezer év kellene az alkalmazkodáshoz?
-
Dorian
félisten
válasz
ncc1701 #19330 üzenetére
Van akinek alkalmazkodott, van akinek nem. Neked egyszerűen nincs szerencséd, ez nem jelenti azt, h másnak is problémát okoz a gabona emésztése. Nekem pl. semmi bajom tőle. Az összes ch-ot pedig ne vegyük egy kalap alá az egyszerű cukrokkal.
Az orvosok pedig azért nem teljesen hülyék, meg te sem vadászol manapság mammutokra -
soldi3r
veterán
válasz
ncc1701 #19323 üzenetére
Ezekbol nem keves megy allati takarmanyozasra. Hust, felvagottat, virslit stb sem?
#19322Essejó, Egyebkent az acitaldehid is rajta kell, hogy legyen a karcinogen anyagok listajan, ami elvileg a kaveban is benne van, nem csak a szeszben.
Ezeket az anyagokat lehetetlen elkerulni. Probalkozni lehet es kell is minimalizalni amennyire lehet, de aki azt hiszi, hogy neki sikerul, az naiv.#19324Dorian, Viszont felenk a most divatos altalajlazitast hasznalo termelok iden mar egyszer vegigpermeteztek aratas ota.
-
Csabroncka
addikt
válasz
ncc1701 #19314 üzenetére
Nem vitázom, de értő olvasás és tájékozódj mielőtt rávágsz sötétzöld megoldásokat! Nem ivásra javasoltam, azt sem írtam nyalogassa, a biztonsági adatlapon tökéletesen rajta van minden a felhasználásról.
40 vegyületet sorolok fel kapásból neked ami rákkeltőbb mint a glifozát és ott használod nap mint nap az otthonodban.
Természetesen ettől nem lesz egészségesebb, de köszönöm a tájékoztatást. -
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #19316 üzenetére
Tud meg nállatok hallottam Magyarországon először , hogy napraforgót , kukoricát lefújták és beérik , mert nincs idő vele várni , mert sok van ( ez a nagyok bulija ) , én hozzájuk képest a bolha ( nem írom ki , hogy mijén
) pattanás vagyok !
Felénk ezt soha nem hallottam , az érlelést , de viszont a tarló ha ki gazlik azt itt sokan lefújják vele ! Többször olvastam , hogy kivonják , de mindég meg lett hosszabbítva ! -
-
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #19314 üzenetére
De azért minden tisztelet "Csaborcka" kollégának , mert ez egy óvatos beavatkozás , és külön ki írta , hogy a talajra ne kerüljön !!
De még mindég forgalomban van és száz -ezer hektárakat fújnak vele !!
Én soha nem használtam , még gyomra sem ( inkább egy tárcsa , az sem kerül többe ) , és van aki ezzel érlelte be a gabonát , és megy a kereskedelembe( de ezekkel a száraz évekkel , már nem kell az érésbe beavatkozni ) !
-
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #19200 üzenetére
Nállunk ez [kép] a jóslat egy hétre előre , 9 fokot mutat mára , de egyenlőre felhős és tiszta dér kint minden -4,5 fok volt ( hullanak is a levelek a fákról ) ! Ha az , az eső bejön nekik az királyság volna , de egy hónap alatt anyi esőt mutatott , és nem lett belőle semmi !
-
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #19072 üzenetére
Két napja kuglizom, négy nagy pótkocsi lesz tele vágva holnap , ha befejezem , az öreg Husqvarna 345 E ( 15 éves ) teszi a dolgát , soha nem tömődött el az olajzás , de ha el is tömődne , azt rögtön észre veszi az ember , mert egy tank benzin ha kiürül az olaj is ki kell , hogy ürűljön , ennyi az egész
Holnap csinálok pár képet !!
Különben én is élezve , takarítva , olaj , benzin felöntve , így teszem el !! -
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #18992 üzenetére
Neked külön megköszönöm a bizalmat
! Több topikban aktiválok , de itt sokszor kikapok
( olvastad tegnap a kéziszerszámok topikban , hogy a kapkodás , sietség miatt , ha nem biztonságos ( Smart Token ) bankkártyám van , akkor lenyulják a pénzem , ígyis matatták a bankkártyám, és a bank korlátozta és kérte , hogy blokkoljam és kérjek új bankkártyát , mégis csináltam , holnap jön az új kártya , és mai napig él az oldal , és működik , sok embertől kicsalják a pénzt
) !
-
DopeBob
addikt
válasz
ncc1701 #18890 üzenetére
+1 erre, ha belefér az ár. Nekem ilyen van pár éve, nagyon jó kis gép, nagyon gyorsan lehet vele haladni.
Illetve kérdeznék én is, aprítós lombszívó gépet szeretnék vásárolni, főleg fűről összeszedni a leveleket, fűnyíró nem annyira jó ilyenkor, mikor nagyon sok van, gereblyézéssel meg elég sok apró törmelék marad a fűszálok között, amit szeretnék elkerülni.
-
soldi3r
veterán
válasz
ncc1701 #18766 üzenetére
Ez egy percig sem szol a talajrol, kizarolag a penzrol. Hogyan lehet a leheto legkevesebb ido alatt a legkisebb befektetessel a legtobbet termelni.
Az elmult 5-10-20 evben romlott nagyon sokat a talaj, ez teny. Az elotte levo nehanyezerben, amig okrokkel szantottak, addig nem. -
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #18632 üzenetére
Van ám
, tavasszal tök , sehova nem ment, a levelei is olyan furcsák voltak , az asszony rá tartotta a telefont ( kameráját ) , és ki írta , hogy mozaik vírus és nincs rá gyógymód !
Másik , kis őszibarack , sárga levelek azt is beazonosította , ki írta, hogy őszibarack , hiány betegség és felsorolt egy pár dolgot amitől lehet ( magnézium , nitrogén stb ) !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Netatmo Weather Station
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest