- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
esfrost #1052 üzenetére
Szerintem csak az vegyen ilyet, aki szereti az eltúlzott basszust, és a gyenge közép/magasat. Lineárisnak a legnagyobb jóindulattal sem mondható.
Nekem is van ilyen, mert hittem az ehhez hasonló áradozásnak, de aztán meghalgattam, és
Aztán jött a Sennheiser PX200, és
Ég és föld. Bár tény hogy halkabb az átlag füleseknél, de ha van elég kraft a lejátszóban, akkor ez nem lehet probléma.
Nem tudom te milyen Sennheisereket próbáltál? -
Tangerine
senior tag
válasz
La Palma #168 üzenetére
Ja. Nekem is volt hasonló Sony-m, bár az sem volt összecsukható, én nagyon szerettem, mert szép hangja volt. Sajnos sokszor eltöröt, már agyon volt ragasztva, aztán nyugdíjaztam.
Nálam tervben volt a PX 10-es, de azt mondta a forgalmazó, hogy új típus, és még nem lehet kapni (szeptemberben) csak pár hét múlva. Azóta már lehet, hogy árulják valahol. -
Tangerine
senior tag
válasz
La Palma #166 üzenetére
Ilyenre gondolsz? Bővebben: link
-
Tangerine
senior tag
válasz
La Palma #164 üzenetére
> Én már megtaláltam az iPod gyengéjét (pedig megrögzött apple-s vagyok)
- egyrészt nem tud egymás után szünet nélkül lejátszani két számot.
E cikk szerint Bővebben: link a Rio Karma kivételével semelyik sem tud gapless lejátszást. Nem tudom mennyire aktuális a cikk, de az én gminimet is beírhatják. Az sem tud sajnos.
> Régen a Sony gyártott összecsukható füleseket, de sajna ma már
nem. Pedig azok voltak az igaziak
Sennheiserben vannak összecsukhatók! Vegyél olyat, nagyon jól is szól. A PX 200-as biztosan összecsukható (én ilyet vettem), de asszem a PX 100-as is. Be lehet fordítani a hangszórókat, és a két szárát be lehet csukni. Összecsukva az ingzsebben is elfér. Sajnos kicsit drága, de én nem bántam meg, nagyon szép hangja van, bár kicsit halkabb lett. A 200-as 12e körül van, a 100-as 11e körül. Asszem csak annyi a különbség, hogy a 100-as nyitott (kihallatszik hogy mit hallgatsz/behallatszik a külső zaj), a 200-as zárt (a külvilág megszűnik).
-
Tangerine
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest