- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlaboncz
tag
7e Ft, Utángyártott, otthon cserélheted magadnak, szerszámok mellékelve. Tapasztalat nincs.
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.php?page=termek&iid=10820&mitkeres=&kategoria=60d&sort=&orient=&kovetkezo=0&holkeres=&elotag=Ipod%20akkumul%E1tor
(Kicsit hosszu a link, ha nem megy, akkor speedshop.hu -> iPod -> Mini -> iPod akkumulator.)
ZooLee -
-
zlaboncz
tag
Nem suxx az, csak RTFM (ha ez mond valamit...
)
Edit -> Preferences -> Advanced fül -> Importing fül és ott ''Create filenames with track numbers. Így megmarad a számok eredeti sorrendje.
A másik szükséges beállítás, az a Library-ben jobb gomb egy számon -> Get Info -> Info fül. Itt a ''Track number'' xx of yy nak kell korrektül kitöltve lennie, ez alapján rendezi be. Ha CD-ről importálod a zenét, akkor ezt korrektül ki is tölti. Ha több helyről szedett mp3 fájlokat raksz be, akkor nem tudja kitölteni, ezért lesz összevissza.
Tud ez mindent, csak RTFM!!!
ZooLee -
zlaboncz
tag
Szép meg jó, csak várjuk ki, amíg ideér... Ezek az ámerikai árak, a 48-ból lesz 60 is, mire itt boltba kerül...
(Egy korábbi index cikkből: a kint 240e-ber kerülő iMac itthon 370e volt!!!)
Én egyébként lecserélném rá a minimet...
ZooLee
[Szerkesztve] -
zlaboncz
tag
-
zlaboncz
tag
válasz
archer18 #398 üzenetére
Ajánlom a ''Sennheiser Streetwear'' topicot, abban ki van mindenféle fülesről leírás. Van olyan Seni füles aminek egyenes, meg van L csatis is, ott le van írva, hogy melyikről van szó)
Az Apple olcsóbb fülese (amit mellékelnek az iPodhoz) 3-4e között van, a nagyobb, ami sokkal jobb 9-10 között.
ZooLee -
zlaboncz
tag
válasz
taday0000000 #310 üzenetére
Hö, Khirály
Bővebben?
Nagyon jó kis lejátszó, mind kivitelezésben mind hangminőségben kiváló. Az ára picit magas, van egy-két hátránya a konkurenciákhoz képest (pl. kisebb akkuteljesítmény) de ezeket (legalábbis nekem) bőven pótolja a minősége. Ízig-vérig Apple termék.
ZooLee -
zlaboncz
tag
válasz
archer18 #278 üzenetére
I Pod mini-hez nem adnak fali töltőt csak usb-set!
Ez a mondat helyesen így hangzik: Az új iPod minihez nem adnak töltőt!!! (Ezeket lehet nyerni a CocaCola játékban is!) A régihez még volt.
''Töltőt'' pedig úgy csinált valaki, hogy - ha jól értettem - vett egy külső tápos USB HUB-ot, és csak rá kell dugni az iPod-ot és már tölt is. (számítógép nélkül is!)
ZooLee -
zlaboncz
tag
Ezt nagyon szomorúan hallom. Ezek szerint létezhet ilyen csomag, amiben nincs hálózati töltő...
Upd: Felhívtam az Apple Corner-t. Naqgyon segítőkészek voltak, és elmondták, hogy az új iPod minihez nincs se hálózati töltő, se FW kábel, csak az USB-tudod alaban tölteni. Ha mégis vásárolni szeretnél hozzá, akkor ~8e + tréfa a normál hálózati töltő, vagy ~3+fa az autós töltő. Viszont cserébe ennek az új generációs mininek sokkal nagyobb az akksi kapacitása.
Ezek szerint a kólásjátékon már új generációsat lehet nyerni.
Fénykép tárolás: Csak tárolni/szállítani akarod a képeket, mint egy PenDrive-on? Mert azt lehet, USB-s meghajtóként látja.
ZooLee -
zlaboncz
tag
Persze, rátolod USB-n, FW-n és sima meghajtónak látszik.
Z. -
zlaboncz
tag
Nah meghallgattam. Furcsa volt a saját kis füldugója után
Ami ugye magában egész jól szól, de ehhez viszonyítva bizony eléggé vérszegény.
Szóval szépen meg tudja hajtani, mindössze annyi, hogy a leghangosabb állásban sem fültépően hangos, de ez nem (vagy nem csak) a nagyobb impedancia miatt van, hanem az EU-s iPod-ok hangerőkorlátozása miatt.
Hallgattam mp3-at, 128 és 192kbit-es AAC-t. Az mp3-akat nem én csináltam, így nem tudom, hog milyennek kellene lennie, vagy milyen lehetne, de már a 128kbit-es AAC is pariban volt a 256-os mp3-al. (a192-es mp3-nál egyértelműen jobb volt) A 192k-s AAC meg állatul szólt (persze a saját korlátai közt
Khirály :L
ZooLee -
-
zlaboncz
tag
Sziasztok,
Van hallható különbség a 128 és 196 kbit-es AAC tömörítés között? Fent van az iTunes (nekem nagyon bejön) és jópár CDmet áttolnám AAC-be, de eléggé nagy a különbség méretileg a két kódolás között, és mivel mini lesz a nagy Ő (holnap) ezért számít a hely is. Asztali lejátszóként is fogom majd használni (MD helyett lesz rákötve az erősítőre) (Tényleg, nem akar valaki MD decket és lemezeket venni?)
Köszi, ZooLee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest