- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zlaboncz tag 7e Ft, Utángyártott, otthon cserélheted magadnak, szerszámok mellékelve. Tapasztalat nincs. 
 http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.php?page=termek&iid=10820&mitkeres=&kategoria=60d&sort=&orient=&kovetkezo=0&holkeres=&elotag=Ipod%20akkumul%E1tor
 (Kicsit hosszu a link, ha nem megy, akkor speedshop.hu -> iPod -> Mini -> iPod akkumulator.)
 ZooLee
- 

- 

zlaboncz tag Nem suxx az, csak RTFM (ha ez mond valamit...  ) )
 Edit -> Preferences -> Advanced fül -> Importing fül és ott ''Create filenames with track numbers. Így megmarad a számok eredeti sorrendje.
 A másik szükséges beállítás, az a Library-ben jobb gomb egy számon -> Get Info -> Info fül. Itt a ''Track number'' xx of yy nak kell korrektül kitöltve lennie, ez alapján rendezi be. Ha CD-ről importálod a zenét, akkor ezt korrektül ki is tölti. Ha több helyről szedett mp3 fájlokat raksz be, akkor nem tudja kitölteni, ezért lesz összevissza.
 Tud ez mindent, csak RTFM!!! 
 ZooLee
- 

zlaboncz tag Szép meg jó, csak várjuk ki, amíg ideér... Ezek az ámerikai árak, a 48-ból lesz 60 is, mire itt boltba kerül...  (Egy korábbi index cikkből: a kint 240e-ber kerülő iMac itthon 370e volt!!!) (Egy korábbi index cikkből: a kint 240e-ber kerülő iMac itthon 370e volt!!!) 
 Én egyébként lecserélném rá a minimet...
 ZooLee
 [Szerkesztve]
- 

zlaboncz tag 
- 

zlaboncz tag válasz  archer18

üzenetére archer18

üzenetéreAjánlom a ''Sennheiser Streetwear'' topicot, abban ki van mindenféle fülesről leírás. Van olyan Seni füles aminek egyenes, meg van L csatis is, ott le van írva, hogy melyikről van szó) 
 Az Apple olcsóbb fülese (amit mellékelnek az iPodhoz) 3-4e között van, a nagyobb, ami sokkal jobb 9-10 között.
 ZooLee
- 

zlaboncz tag válasz  taday0000000

üzenetére taday0000000

üzenetéreHö, Khirály  
 Bővebben?
 Nagyon jó kis lejátszó, mind kivitelezésben mind hangminőségben kiváló. Az ára picit magas, van egy-két hátránya a konkurenciákhoz képest (pl. kisebb akkuteljesítmény) de ezeket (legalábbis nekem) bőven pótolja a minősége. Ízig-vérig Apple termék.
 ZooLee
- 

zlaboncz tag válasz  archer18

üzenetére archer18

üzenetéreI Pod mini-hez nem adnak fali töltőt csak usb-set! 
 Ez a mondat helyesen így hangzik: Az új iPod minihez nem adnak töltőt!!! (Ezeket lehet nyerni a CocaCola játékban is!) A régihez még volt.
 ''Töltőt'' pedig úgy csinált valaki, hogy - ha jól értettem - vett egy külső tápos USB HUB-ot, és csak rá kell dugni az iPod-ot és már tölt is. (számítógép nélkül is!)
 ZooLee
- 

zlaboncz tag Ezt nagyon szomorúan hallom. Ezek szerint létezhet ilyen csomag, amiben nincs hálózati töltő... 
 Upd: Felhívtam az Apple Corner-t. Naqgyon segítőkészek voltak, és elmondták, hogy az új iPod minihez nincs se hálózati töltő, se FW kábel, csak az USB-tudod alaban tölteni. Ha mégis vásárolni szeretnél hozzá, akkor ~8e + tréfa a normál hálózati töltő, vagy ~3+fa az autós töltő. Viszont cserébe ennek az új generációs mininek sokkal nagyobb az akksi kapacitása.
 Ezek szerint a kólásjátékon már új generációsat lehet nyerni.
 Fénykép tárolás: Csak tárolni/szállítani akarod a képeket, mint egy PenDrive-on? Mert azt lehet, USB-s meghajtóként látja.
 ZooLee
- 

zlaboncz tag Persze, rátolod USB-n, FW-n és sima meghajtónak látszik. 
 Z.
- 

zlaboncz tag Nah meghallgattam. Furcsa volt a saját kis füldugója után  Ami ugye magában egész jól szól, de ehhez viszonyítva bizony eléggé vérszegény. Ami ugye magában egész jól szól, de ehhez viszonyítva bizony eléggé vérszegény.
 Szóval szépen meg tudja hajtani, mindössze annyi, hogy a leghangosabb állásban sem fültépően hangos, de ez nem (vagy nem csak) a nagyobb impedancia miatt van, hanem az EU-s iPod-ok hangerőkorlátozása miatt.
 Hallgattam mp3-at, 128 és 192kbit-es AAC-t. Az mp3-akat nem én csináltam, így nem tudom, hog milyennek kellene lennie, vagy milyen lehetne, de már a 128kbit-es AAC is pariban volt a 256-os mp3-al. (a192-es mp3-nál egyértelműen jobb volt) A 192k-s AAC meg állatul szólt (persze a saját korlátai közt 
 Khirály :L
 ZooLee
- 

- 

zlaboncz tag Sziasztok, 
 Van hallható különbség a 128 és 196 kbit-es AAC tömörítés között? Fent van az iTunes (nekem nagyon bejön) és jópár CDmet áttolnám AAC-be, de eléggé nagy a különbség méretileg a két kódolás között, és mivel mini lesz a nagy Ő (holnap) ezért számít a hely is. Asztali lejátszóként is fogom majd használni (MD helyett lesz rákötve az erősítőre) (Tényleg, nem akar valaki MD decket és lemezeket venni? ) )
 Köszi, ZooLee
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 )

Marad a kintről rendelés, aki ilyet akar.
 Marad a kintről rendelés, aki ilyet akar.