- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steroid
tag
Hi all!
Büszke tulajdonosa vagyok egy ezüst Ipod mininek! Nagyin imádom, de ezt a véleményt más Ipod tulajok is biztosan osztjákMéretébe nem nagyobb mint egy hitelkártya, elég könnyű, ha nincs más a zsebedbe csak az ipod nem is érzed h. nálad van e
Rengeted kiegészítő program van hozzá amit nem a Apple csinált és még az Itunes -t sem kell hozzá használni, egyébként alapból kodolja az mp3makat de lényegtelen egy programmot untig elég használni a szinkronizáláshoz, és kezeléshez! USB2 Interfészen vagy Fireware Porton csatlakoztatható mindkettö benne van a dobozba alapból, és töltheted 220rol vagy ha rádugod a gépre akkor is tölti alapból. HA nincs USB2 öd visszafelé kompatibilis holott azt irta a használati h. nem
De egy hónapja még azzal használtam. Az akksija na igen, attól függ h. sokat Szkreccsel e a vinyó tehát ha folyamatosan keresgélsz a számok között, vagy mindig máshonnét nyomod a számot akkor olyan 5 órát bír ha egymás után mennek Playlistbe a számok akkor olyan 8-9 órát azér kibír, nem mondom h. mindig elég de hát ez van! Egyébként ügyes kis progival Winamp Playlisteket is simán lehet másolni a ''minire'' Nekem átlagba USB-n 4 mega/seccel nyomatja ami nem kevés
Még egy dolog ami olyan nagyon érdekes a fülhalgató minősége, most tudniillik h. Európába levan szabályozva a hangerő mert h. itt ez a Szabvány, és alapból maxon halgatva nem mindig elég hangos bár lehet én vagyok a süket már de mindegy, most kilehet venni belőle a korlátot és akkor olyan lesz mint Amicsba, de szerintem ezért halt be az első pár fülhalgatom amit Appleék szó nélkül cseréltek
De mindenesetre minőségbe lehetne jobb a füles mert már halottam jobbat, de ugye ez is azért van h. vedd meg 10 ezeré a jobbat, amit tényleg és jobb és azt is az apple csinálja, de normális körülmények között teljesen jó
Ennyi jutott elsőre róla eszembe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest