Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Tangerine
üzenetére
Nyilván a fülbe akasztós Seniket próbálta. Azokban meg nincs basszus, mint ahogy a többi gyártóéban sincs. Hiába jó a PX200, én pl nem használnám, mert nekem egyik pántos fejhallgató sem elég diszkrét utcára, buszra. És sokan vannak még így ezzel. Így meg maradnak a fülhallgatók. Ha az ember basszust is szeretne (nem olyat, ami szétüti a fejét, csak egyszerűen a tompa puffogáson kívül hallani is szeretne belőle valamit), akkor ezeken belül a The Plughoz hasonló füldugók. Nekem egy Sony EX51 van, a head-fi.org tagok szerint az EX51/EX71 páros a legjobb olcsó füldugó (illetve a Sharp MD33, de azzal is van gond) és én is meg vagyok vele elégedve. Egy PX200nak biztos szebb hangja van, de kompromisszumokat kell kötni. A The Plugot én is néztem, de valahogy élőben egész más, mint a képeken és megállapítottam, hogy én ezt be nem dugom a fülembe

-
La Palma
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest