- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Tangerine #1053 üzenetére
Nyilván a fülbe akasztós Seniket próbálta. Azokban meg nincs basszus, mint ahogy a többi gyártóéban sincs. Hiába jó a PX200, én pl nem használnám, mert nekem egyik pántos fejhallgató sem elég diszkrét utcára, buszra. És sokan vannak még így ezzel. Így meg maradnak a fülhallgatók. Ha az ember basszust is szeretne (nem olyat, ami szétüti a fejét, csak egyszerűen a tompa puffogáson kívül hallani is szeretne belőle valamit), akkor ezeken belül a The Plughoz hasonló füldugók. Nekem egy Sony EX51 van, a head-fi.org tagok szerint az EX51/EX71 páros a legjobb olcsó füldugó (illetve a Sharp MD33, de azzal is van gond) és én is meg vagyok vele elégedve. Egy PX200nak biztos szebb hangja van, de kompromisszumokat kell kötni. A The Plugot én is néztem, de valahogy élőben egész más, mint a képeken és megállapítottam, hogy én ezt be nem dugom a fülembe
-
La Palma
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest