- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tropheus
csendes tag
válasz
neumanki #124 üzenetére
Hát fiúk lányok elhoztam ma a minimet
isten király a cucc. nem tudom ki mondta, hogy nem lehet magán az ipodon playlistet szerkeszteni. ez nem igaz
Hangerő:
Hát 15 éve hardcore walkmanes vagyok és soha nem szar cuccokat hallgattam, anno az első Sonym 30 ezer volt 1990-ben, ami a komplett havi fizetésem volt akkor, szóval nem vagyok kisigényű, de ez szól mint az állat, nem tudom, hol a limit, de nagyon szól a cucc.
Viszont azt tapasztaltam, hogy az igazi dinamikát, tiszta, magasat, mélyet azt plafon hangerőn adja le.
Úgy hogy Gopod felejtős.
Hát erről ennyit, barátkozunk és nagyon tetszik
üdv
Gábor -
tropheus
csendes tag
válasz
neumanki #116 üzenetére
neumanki:
a volume limit-re itt egy szoftver
http://gopod.free-go.net/index_en.htm
amit nem tudok:
firmware verzió függő e
nem cseszi e szét a szoftverét..
De mások is azt mondták, hogy halk ezzel a rohadt volumelimittel
Én holnap veszem át a minimet, hát nagyon kíváncsi vagyok milyen hangja lesz. Továbbra is várom hátha valaki használta már ezt a GoPod-ot.
fórumokon azt írták ez a legjobb szoftver a volumelimit problémára (mivel több is van).
Hát ennyit tudok most.
üdv
Gábor -
tropheus
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, remélem pár napon belül személyesen tapasztalom, hogy nem halk a mini
-
tropheus
csendes tag
Köszi, hát majd kiderül, elvileg jövőhéten megkapom.
amúgy szoftveresen hiába hangosítom fel az mp3-akat, ha maga a lejátszó limitálja a hangerőt, de majd meglátom tényleg.
csak azért érdekel mert sokat bkv-zek és ott én a walkman-t is plafon hangerőn hallgattam már eddig is...
üdv
G -
tropheus
csendes tag
Sziasztok, úgy néz ki egy ipod mini boldog tulajdonosa leszek napokon belül
Körülnéztem a témában már sokfelé, a következő gondom lenne.
Az amerikai szabvány miatt a hüjék leszabályozták az ipodok hangerejét, találtam a neten egy GoPod nevű progit amelyik ezt kiüti a firmeware-ből és akkor szólni fog rendesen elvileg. Van ezzel valakinek tapasztalata már? Tudtommal több szoftver is forgalomban van erre a problémára de ez a legjobb állítólag, mivel ez véglegesen megoldja a gondot, nem csak a következő újratöltésig mint más progiknál.
Ja és az applecornerben azt mondták, hogy az új szoftverre nem működnek ezek a hackek, ez igaz? Mert a GoPod readme fájlban nem írják, hogy verziókorlát lenne.
szóval minden segítséget megköszönök
üdv
tropheus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Zyxel NAS326
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest