Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Miert nem lehet osszehasonlitani ? Nem akartam ilyen szajbaragosan leirni, gondoltam rajossz magadtol, de ha nem hat itt az oka:
Egy CD lejatszonal vagy egy Mp3-akat tamogato CD lejatszonal azert kell a razkodasvedelem, mert ha nem lehet az adatokat leolvasni a lemezrol a lejatszas megall. Ez vilagos volt neked is ahogy a hozzaszolasokbol tunik.
Egy merevlemezes vagy microdrive-os lejatszonal ennek semmi ertelme - ha eljutsz arra a pontra hogy a mediumrol nem lehet leolvasni az adatokat a merevlemeznek annyi - a lejatszot reklamalnod kell, mert a merevlemezben levo medium fizikailag megserult...Egy masik oka lehet meg ha csak a filerendszer serult meg es egy scandisk tipusu muvelettel rendbe lehet hozni, de ezen a razkodasvedelem szinten nem segit. A merevlemezeket (es microdrive-okat) nem razogatasra talatak ki. Ennyi lenne. -
Raymond
titán
'' Viszont szerintem nulla basszusa nem volt, kiemelője nem volt, cska equalizer, az meg nem nagyon segített a dolgon...nem tudom, h azóta ez megváltozott-e vagy még mindig ilyen. Meg hogy a többi mp3 lejátszók hogy állnak ehez a basszus témához''
A Zen Micro nagyon szepen szol es ha meghallgatod rajossz hogy a basszussal sem lesz ott gondMas fulesek vannak hozza nem azok amik a regebbi MuVo vagy Zen-hez voltak. Es ha valamiert nem volna eleg, ott az EQ is, ami nem kamu.
Meg a razkodasveledemhez - nem hasonlithatsz ossze egy CD lejatszot egy HDD vagy Microdrive-os mp3 lejatszoval - nem ugyanaz. -
Raymond
titán
A razkodasveledelem nem egeszen ugy mukodik ahogy elkepzeled, ugyhogy az altalad vazolt gond nem johet elo. Egyebkent ahogy divot is irja, futashoz ne HDD vagy Microdrive-os lejatszot vegyel, ezek erre nem alkalmasak.
Ha egy Line In bemenetre mikrofont dugsz azzal nem sokat ersz el, mivel egy mikrofon nem tud lne in-t meghajtani - a felvetelen nem lesz semmi. Persze ez csak akkor igaz, ha a mikrofon nem egy preamp-al ellatott, mert ha igen, akkor a felvetel torvenyszeruen jobb lesz mint a beepitett mikrofonnal. -
Raymond
titán
Zen Micro: magad is leirtad mennyivel tobbet tud, ehez meg jon egy beepitett mikrofon is es SZVSZ nagyon jol nez ki. Az hogy melyik nez ki jobban szemelyes preferencio kerdese, szerintem nem lehet olyan egyertelmuen kijelenteni hogy a ''Mini a legszebb a vilagon'' stb. A hangzasa egyertelmuen jobb - ezt tobb helyen olvashatod a weben, vagy ha meghallgatod magad is rajossz
Egyebkent a hozzaadott fules eleve szepen szol. A razkodasvedelemhez annyit hogy ugyanugy van benne cache mint az eddigi osszes Zen lejatszoban, ugyhogy siman birja ''barmeddig''
Ja, a radiobol is tudsz felveteleket kesziteni.
-
Raymond
titán
Akkor lepj feljebb ide:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest