- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
ha maxilamlista apple-mérnök lennék, akkor az alját, illetve a gombokat is terpszínűre csináltam volna, illetve a képernyőre alapértelmezés szerint terepszínű hátteret töltenék. milyen dolog hogy lelövik az embert a dzsungelben csak mert egy-két folt kimaradt a szórásból az ipodján
-
_cirmos_
őstag
úgy tudom tölt usb-n keresztül is. gondolom hálózati töltő is jár hozzá, nézz utána. ha ámerikából jön akkor értelemszerűen az ottani hálózathoz passzoló dugója lesz.
na, megnéztem, szólj az ismerősödnek hogy küldjön ilyet is:
Bővebben: link -
_cirmos_
őstag
köszi a véleményt!
engem is egyedül az aksi dolog aggaszt, és ami igazán beleférne ennyi pénzért az egy nyavalyás fm-rádió. megnézem a nagyobbak árait, de egyenlőre csak minit találtam sulineteset. btw rettenet igénytelen a sulinet oldala, nem lehet termékek szerint nézni, csak boltok szerint, ergo ha keresel valamit akkor nézd végig az összeset. no comment. ez csak azért zavar mert az illatő aki csinálta az én adómból kapta a fizetését.
-
_cirmos_
őstag
a fóliából nem vehettem ki (hát igen, tessék csak megvenni nyolcvan ezer jó magyar forintért, de a fóliát leszedni elötte, esetleg KIPRÓBÁLNI
, áh nonszensz...), de egészen aranyos, tényleg nagyon pici, és érződik rajta hogy nagyon korrekt módon van összerakva, pöpec kis ketyere
.
nem mondom melyik bolt volt ez, de majd elnézek egy másikba is, ha jól tudom a raktár utcában is van egy.
de ezen a sulinetes b@sz@kodáson nagyon ki voltam akadva, legalább 20-30 ipod mini volt a polcon, de ha sulinetest akarok akkor az apple magyarországtól kell rendelni, és hiánycikk, és sok-sok hét mire megjön, és miért nem veszem meg simán, puszira az csak 72k bruttó (aszondja olcsóbb, mikor sulienttel kijövök 40k alatt) hát valami nagyon nem stimmel ebben az országban. azt már kezdem megszokni hogy a büdös életbe sose nem lesznek rendes utak, de hogy minden eladó hülyének néz és le akar húzni, ráadásul nem is ért ahhoz amit árul, hát ilyen csak nálunk van az fix...
jó nagyon az aláírásod
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
ma voltam apple boltban. ezek is olyan sutyik, nem értenek semmihez. nem találta a csaj az árlistát neten (sulinet), meg nincs bemutatódarab, szóval elég magyaros... ja, és a poclonhalomba áll az ipod mini, erre azt mondja hogy a sulinetesre várni kelll néhány hetet. de ha kp-ra venném akkor lenne rögtön. nem világos ez számára, ők a pénzt megkapják midenképp.
-
_cirmos_
őstag
köszi a véleményt! az aksi dolog azért eléggé aggaszt, hiszen nem egy olcsó dolog másikat venni ha mondjuk 2 év múlva megadja magát... ez a füles kérdés is érdekes, kár hogy nem lehet saját fülest csatlakoztatni ár, mint minden més ilyen dolgon. a legjobb az lesz ha elmegyek egy boltba és meghallgatom.
egyébként meg up! -
_cirmos_
őstag
én meg régóta szeretnék egy mp3-lejátszót, de eddig sose nem jött össze szegény cirmosnak...
. cd-párti voltam, de mivel egy rendes iriver cd-lejátszó 30k felett van sokkal jobban megérné egy ilyen alma, még ha ki is van harapva belőle egy pici
a maradék kérdésekre tudna valaki válaszolni? -
_cirmos_
őstag
úgy rétem hogy 70-75k a rendes ára, ebből lehet leírogatni a felét.
77.100 Ft a listaára:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
üdv mindenkinek!
tervezgetem hogy veszek egy ilyen ketyerét sulinet keretén belül, úgy egész emberi ára van (~35k). érdekelne minden vélemény, tapasztalat, és van néhány dolog amiben nem vagyok biztos:
1.a sulinetes cuccok kötött árasak, vagy mindenki annyiért adja ezeket is amennyiért tudja?
2.ipod-ra lehet sima mp3-at feltölteni vagy van vmi védelem benne a warez dolgok ellen?
3.tényleg szar az aksija az ipodnak?
4.most hogy kijött az új generáció (a fényképnézegetős), nem lehet hogy picit olcsóbb lesz a többi?
mindenkinek előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest