- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
taday0000000 #281 üzenetére
Nem érzed feleslegesnek ezért elrohangálni az Applecornerbe? Ez az Update progi nem valami third party cucc, az Apple adta ki ,hogy bárki formázhassa meg frissíthesse az Ipodját.
-
MoP_FX 57
őstag
Apropó nincs valakinek feleslegesen egy ipod dockolója? 3G-s 15 Gigáshoz.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
archer18 #278 üzenetére
Érdekes ahol én néztem, ott adnak hozzá, na mindegy. Innen tudod leszedni. Bővebben: link aztán install és indítod.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
taday0000000 #270 üzenetére
Elvileg adnak mellé egy fali töltőt. Azzal meg simán.
-
MoP_FX 57
őstag
1.Ez furcsa, biztos ,hogy nem volt hozzá egy fehér színű trafó aminek vannak kihajtható villái.
2.Igen amennyiben ez a kettes generációs Ipod akkor igen, ez 8 helyett 18 óra töltésnélküli egyfolytábani üzemre vonatkozó adat.
3.Pontosan azért ,hogy ne tépd ki hanem Itunes-ban távolítsd el, vagy az óra mellett a a hardver biztonságos eltávolítása szekcióban.
4.2005-06-26-os a legújabb szoftver hozzá, ezt le tudod tölteni az Apple oldaláról. Itunes-ból a 4.9-es.
5.Haverod valszeg tévedett mert ha rádogud firewire-ön akkor elkezdi tölteni, ez USB-re nem vonatkozik.
6.Ezt az Ipod Agentet nem ismerem én Itunes-szal szinkronizálok.De google a barátod.
Egyéb kérdés?
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
válasz
Dexter68 #233 üzenetére
Lehet, hogy Divot nem volt teljesen egyértelmű a leválasztással kapcsolatban. Mindenesetre itt egy kép, ennek a mikéntjéről:Bővebben: link
-
MoP_FX 57
őstag
Errol jut eszembe valaki mondjon lecci egy alternetivat az iSync-re.(termeszetesen windows ala)Hogy tudjak vegre irni a Kalandarba
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
Vegre van egy ipodos totyik
-ezert gyorsan meselek egy tortenetet errol a csodalatos eszkozrol:Multkor csontra lemeritettem szegenyt s amikor radugtam a gepre toltire lattam ,hogy azt az idot mutatja amikor lemerult es kikapcsolt,mondtam nagyszeru majd beallitom.Erre 5 percre ra ezt veszem eszre ,hogy leszinkonizalta magat a windowsrol.Ennek de orultem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Háztartási gépek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest