- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
-
divot
veterán
válasz
neumanki #130 üzenetére
Jól döntöttél. Nagyon fogod szeretni.
Egyébként ha extra kütyükre vágysz, akkor érdemes a www.macbolt.hu-n megrendelni. Egri cég ugyan, de pld. Budapestre egy nap alatt lehozzák a cuccot. Nekem dokkolót szereztek szinte azonnal, pedig előtte már az összes fővárosi szaküzletet bejártam, és mindenütt azt mondták, hogy idén már nem is lesz. -
tropheus
csendes tag
válasz
neumanki #124 üzenetére
Hát fiúk lányok elhoztam ma a minimet
isten király a cucc. nem tudom ki mondta, hogy nem lehet magán az ipodon playlistet szerkeszteni. ez nem igaz
Hangerő:
Hát 15 éve hardcore walkmanes vagyok és soha nem szar cuccokat hallgattam, anno az első Sonym 30 ezer volt 1990-ben, ami a komplett havi fizetésem volt akkor, szóval nem vagyok kisigényű, de ez szól mint az állat, nem tudom, hol a limit, de nagyon szól a cucc.
Viszont azt tapasztaltam, hogy az igazi dinamikát, tiszta, magasat, mélyet azt plafon hangerőn adja le.
Úgy hogy Gopod felejtős.
Hát erről ennyit, barátkozunk és nagyon tetszik
üdv
Gábor -
tropheus
csendes tag
válasz
neumanki #116 üzenetére
neumanki:
a volume limit-re itt egy szoftver
http://gopod.free-go.net/index_en.htm
amit nem tudok:
firmware verzió függő e
nem cseszi e szét a szoftverét..
De mások is azt mondták, hogy halk ezzel a rohadt volumelimittel
Én holnap veszem át a minimet, hát nagyon kíváncsi vagyok milyen hangja lesz. Továbbra is várom hátha valaki használta már ezt a GoPod-ot.
fórumokon azt írták ez a legjobb szoftver a volumelimit problémára (mivel több is van).
Hát ennyit tudok most.
üdv
Gábor -
divot
veterán
válasz
neumanki #120 üzenetére
Corner.
Egyébként kifejezetten szép az ezüst hátsó, előbb-utóbb leszokik róla az ember, hogy állandóan törölgesse, akkor beáll egy picit matt színre, mint egy cigarettatárca a harmincas évekből.
Azóta vettem hozzá iTalkot, hogy tudjam diktafonként is használni, de azt nem ajánlom, nem igazán vagyok elégedett vele. Viszont a dokk nagyon jó ötlet (az is vettem), ott áll az erősítő mellett, hazamegyek, csak beleteszem, és már megy is a Hi-Fi-n a muzsika. És tök jól néz ki a nagy hangfal mellett egy ilyen kis csecsebecse.
-
divot
veterán
válasz
neumanki #116 üzenetére
Nem tom neked milyen az agyad, de nekem a Sony fülessel 70%-nál már lötyög a fejemben rendesen.
Egyébként én is úgy mentem be a boltba, hogy minit veszek, de amikor láttam, hogy a 20GB-os se sokkal nagyobb, viszont elegánsabb, akkor hamar megváltoztattam a véleményemet. -
Macc
aktív tag
válasz
neumanki #105 üzenetére
A iPod minihez van egy karpant, amire rarakhatod. Gondolom azert talaltak ki, mert a karon futas kozben nincs olyan eroteljes razkodasnak kiteve mint a derekadon, ha ovre lenne csatolva. Talan azt erdemes +ban megvenni hozza, es akkor nem hiszem hogy valaha is gond lenne vele...
-
divot
veterán
Tudtommal az iPodban 8MB-os memória van, tehát előbb ide írja be a dalokat, és ez jelenti a rázkódásvédelmet is egyben, hiszen amíg innen nem fogy ki az adat, addig nem kell hozzányúlnia a vinyóhoz. Amikor zsebbredugott kézzel mászkálok az utcán, én is azt érzem, hogy két-három dalonként pörgeti csak föl magát.
Egyébként vettem hozzá egy dokkot. Nagyon pofás a kicsike, ahogy ott áll az erősítő mellett, és közben fantasztikusa minőségben szól a zene. -
Husky
aktív tag
No azér' nem ilyen vészes a helyzet, a hordozható lejátszókat hordozásra találták ki, így kis sétától nem makkan meg. És a kocogást is bírnia kellene.
Régen láttam egy topikot assz'em a beszeljukmac.com-on, ott egy srác hegyi bicajozás közben lendítette neki az iPodját egy nagyobb kavicsnak, ahogy kiesett a zsebéből. Állítólag azóta is vígan szól, épp csak karcos lett ''kicsit''.
Ezen az oldalon meg bicikliről/kocsiból dobáltak ki iPod-okat, hogy megnézzék, mikor döglenek meg. bicikliről 40 km/h-t még kibírt, az 50 km/h autóból viszont már válóok volt --- Bővebben: link -
Husky
aktív tag
Vagy nem merik felvállalni, vagy egy átlagos kocogás során a beépített hdd saját cache-se is elbír annyit amíg adathoz tud jutni a fej (egy microdrive/laptophdd jóval jobban tűri a bulit mint egy hajlékony és nagy cd lemez)... szóval ha nem légkalapács-operátor vagy, nem biztos hogy egy merevlemezes lejátszónál sokat számít a rázkódásvédelem...
-
Husky
aktív tag
-
Raymond
titán
Miert nem lehet osszehasonlitani ? Nem akartam ilyen szajbaragosan leirni, gondoltam rajossz magadtol, de ha nem hat itt az oka:
Egy CD lejatszonal vagy egy Mp3-akat tamogato CD lejatszonal azert kell a razkodasvedelem, mert ha nem lehet az adatokat leolvasni a lemezrol a lejatszas megall. Ez vilagos volt neked is ahogy a hozzaszolasokbol tunik.
Egy merevlemezes vagy microdrive-os lejatszonal ennek semmi ertelme - ha eljutsz arra a pontra hogy a mediumrol nem lehet leolvasni az adatokat a merevlemeznek annyi - a lejatszot reklamalnod kell, mert a merevlemezben levo medium fizikailag megserult...Egy masik oka lehet meg ha csak a filerendszer serult meg es egy scandisk tipusu muvelettel rendbe lehet hozni, de ezen a razkodasvedelem szinten nem segit. A merevlemezeket (es microdrive-okat) nem razogatasra talatak ki. Ennyi lenne. -
Raymond
titán
'' Viszont szerintem nulla basszusa nem volt, kiemelője nem volt, cska equalizer, az meg nem nagyon segített a dolgon...nem tudom, h azóta ez megváltozott-e vagy még mindig ilyen. Meg hogy a többi mp3 lejátszók hogy állnak ehez a basszus témához''
A Zen Micro nagyon szepen szol es ha meghallgatod rajossz hogy a basszussal sem lesz ott gondMas fulesek vannak hozza nem azok amik a regebbi MuVo vagy Zen-hez voltak. Es ha valamiert nem volna eleg, ott az EQ is, ami nem kamu.
Meg a razkodasveledemhez - nem hasonlithatsz ossze egy CD lejatszot egy HDD vagy Microdrive-os mp3 lejatszoval - nem ugyanaz. -
Raymond
titán
A razkodasveledelem nem egeszen ugy mukodik ahogy elkepzeled, ugyhogy az altalad vazolt gond nem johet elo. Egyebkent ahogy divot is irja, futashoz ne HDD vagy Microdrive-os lejatszot vegyel, ezek erre nem alkalmasak.
Ha egy Line In bemenetre mikrofont dugsz azzal nem sokat ersz el, mivel egy mikrofon nem tud lne in-t meghajtani - a felvetelen nem lesz semmi. Persze ez csak akkor igaz, ha a mikrofon nem egy preamp-al ellatott, mert ha igen, akkor a felvetel torvenyszeruen jobb lesz mint a beepitett mikrofonnal. -
Raymond
titán
Zen Micro: magad is leirtad mennyivel tobbet tud, ehez meg jon egy beepitett mikrofon is es SZVSZ nagyon jol nez ki. Az hogy melyik nez ki jobban szemelyes preferencio kerdese, szerintem nem lehet olyan egyertelmuen kijelenteni hogy a ''Mini a legszebb a vilagon'' stb. A hangzasa egyertelmuen jobb - ezt tobb helyen olvashatod a weben, vagy ha meghallgatod magad is rajossz
Egyebkent a hozzaadott fules eleve szepen szol. A razkodasvedelemhez annyit hogy ugyanugy van benne cache mint az eddigi osszes Zen lejatszoban, ugyhogy siman birja ''barmeddig''
Ja, a radiobol is tudsz felveteleket kesziteni.
-
divot
veterán
Döntsd el, hogy mire van szükséged. Ha kell a rádió, akkor olyat. Ha diktafonként is akarod használni, akkor semmiképpen ne az iPod minit, mert tudtommal az iTalk ahhoz nem csatlakoztatható.
Ha viszont a legszebb, legkisebb, legjobban kezelhető kütyüre vágysz, akkor egyértelműen az iPod.
Azt viszont ajánlom, hogy ne vedd kézbe a Mini-t, mert ha megteszed, akkor el is dől, hogy mit vásárolj. Gyönyörűszép a kicsike.
Ja, és természetesen mindegyikben van rázkódásvédelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest