- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
aha, mostmár értem, h mért jó, ha az embernek van felesége
[Szerkesztve] -
neumanki
tag
és emiatt nem is tudod használni?
-
neumanki
tag
ja, 20gigás iPodot rendeltem, nekem a mini formája meg anyaga meg kinézete nem jött be, ellentétben.....na de ezt már írtam
-
neumanki
tag
hát gyerekek, legyen igazatok, én most rendeltem meg amazonon, 24én este remélhetőleg kezembe is fogom majd egy sennheiser px 200, vagy egy koss plug (vagy mind2
) társaságában, remélem tényleg igazatok van, és csak az amit probáltam volt halk, és a fülesem is szar volt amivel próbáltam
-
neumanki
tag
azon kivül tényleg dicsérni való ez az apple, meg hogy ipod, meg hogy nagy cég, és megbízható, meg minden. De azért ez elég köcsögség, h se tok, se dok, se távirányító, se semmi....azért ennél lehetnének kicsit nagystílübbek is, kicsit pitiáner megoldásnak tűnik, h vegyél meg mindent külön. Ráadásul egy kis szar tok 10e forint :S miért? mert apple? anyátok...
-
neumanki
tag
hát igen, én is így voltam vele, mondom nem kell nekem 20gigás, meg az sokkal nagyobb, azt tegnap vettem, h ácsi, az kemény 1mm-el vastagabb csak, és nem is sokkal nagyobb. És nagyon csinos, bár lehet, h a hátulját is ilyen kagylófehér anyaggal kellett volna...szép az az ezüst, de még kesztyűn keresztül is meglátszana az újlenyomatom rajta
-
neumanki
tag
én egy régi panasonic fülessel probáltam, ami mindnig is hangosabb volt más füleseknél. Szeretem hangosan hallgatni a zenét, de még 100%nál se volt az az érzésem, h hu de hangos, ez már fájna...
Ott vetted a Applecornerban, vagy külföldről rendelted? -
neumanki
tag
ja, még annyit akartam írni, h a menüje elsőre nem igazán jött be, bár ez szokás kérdése szerintem. De nem az a triviális felosztás volt, h balra-vissza, jobb-ra be a menübe, fel meg a le pedig a mozgáz le föl...
-
neumanki
tag
sziasztok!
Ma voltam az applecornerban. Hát mit mondjak, szerelem első látásraMár csak azt nem tudom, h a minit szeressem, vagy a 20 gigásat. Igazából mondva a 20 gigásba zúgtam bele, mert annál volt olyan érzésem a fogásánál, h hu, hát ez tényleg nem egy ''100 forintból összerakják a japánok, és 90e-ért eladják a hülye magyarnak'' gyártmány. Persze, a mini se ilyen, de valahogy a nagy....olyan ékszer stílusu, nagyon szép
Persze megint előállt a ''kedves vásároló 100% többet tud a termékről mint az eladó'' szituácó, de azért tudtak valamiket válaszogatni. De pl vicces volt, amikor az eladó csodálkozott, h ebbe tényleg 25 perc rázkodásvédelem van
Mind2-t a kezembe fogtam, és a nagyot ki is probáltam (saját fülessel). A hangja nagyon szép, a kinézete gyönyörű, beraktam zsebbe a nagyot, és még úgy se éreztem soknak, meg nagynak. Viszont volt 1 bajom. Ebbe tényleg benne van az eus hangkorlátozás (Erről se tudtak egy szót se az eladók, h mi ez), 80%-ra már azt mondtam, h jó, de a 100%-ra se mondtam volna, h rohadt hangos, szóval sehol sem volt az a 30+30mW kimenő teljesítmény, amiről kedvenc tesztoldalamon beszéltek, meg, h itt a fórumon írta valaki, h 40%nál tök jó....
SZÓVAL VALAKI ÍRJA MEG, H LEHET-E, ÉS HA IGEN, HOGYAN KELL KISZEDNI A HANGKORLÁTOZÁST BELŐLE, és hogy elveszik-e tőle a gari, vagy van-e bármi veszéje... -
neumanki
tag
az iriver h120-ra is azt írja a manualja, hogy h jó sétálásra, és futásra. A creative meg azt írja, h kocogásra futásra nem jó. nem értem
-
neumanki
tag
ezt most találtam creative oldalon:
Can I jog with my Zen Micro?
You should not subject Zen Micro to continuous shocks, such as those that are likely to occur while you jog or run.
hmm, akkor most mi van? :'(
akkor most csak az iPod bírja, vagy mi? -
neumanki
tag
ja, és az Ipodhoz kell saját program a feltöltéshez, vagy felismeri a gép hordozható adattárolóként? meg hallottam valami kódolást is vagy mit... :S
-
neumanki
tag
a nagy Ipod hangminőségben, vagy menüben jobb, mint a Mini, vagy csak nagyobb a hdd-je? Mert ha igen, akkor tuti nem veszek nagyot, a 4giga bőven elég nekem...
-
neumanki
tag
most olvasom csak itt, előbb tettem fel a kérdést a másik topicban, h mennyire bírja.
És akkor szerintetek mit vegyek??????
Ipod mini v. Iriver h120 v. creative zen micro????
az ipod minibe mennyire körülményes kiszedni a hangkorlátot? elveszti a gariját? -
neumanki
tag
de ezt nem értem, akkor az ipod is ilyen??? akkor mi a halált szeret benne mindenki? mért olyan rohadt jó, h kicsi, ha utközben nem is lehet hallgatni?????
-
neumanki
tag
sziasztok!
ma voltam az iriver forgalmazonál. Azt mondta, h nincs rajtuk rázkodásvédelem, és hogy arra jó a merevlemezes, h elviszed egyik helyről a másikra, és ott hallgatod. Rákérdeztem a villamos után futás dologra, arra azt mondta, h abba tönkre is mehet a vinyoja...szóval ennyit a merevlemezesről -
neumanki
tag
valaki írja már meg, h ezzel mi a helyzet:
Ha mondjuk futok a villamos után egy merevlemezes meghajtóval, akkor az lehet, h közben tönkre megy?
Mert pl az iriver manualjaba írják, h fizikai sokk hatására bad sector keletkezhet, de scandisk felismeri :S na de kösz, ez mit jelent? milyen fizikai sokktól lehet ilyen? Meg egy merevlemezes lejátszónak a sétálás pl már fizikai sokk, amikor pufferből kell olvasnia? -
neumanki
tag
''Dettó ugyanúgy, mint a sima CD lejátszókban.
Csak míg egy sima CD-nél egy perc rázkódásvédelemhez 10 mega memóriát kell előre megtömni adattal, egy 128kbps-es mp3-ból 10 percnyi zene fér be ekkora helyre.
Tehát a rázkódásvédelem hossza a lejátszó RAM-méretétől függ.''
Akkor valaki mondja már meg könyörgöm, h egy iRiver H120-ba mennyi memória van, mert erről sehol nem ír senki, se arról, hogy mennyit bír!!! :'( -
neumanki
tag
valaki meséljen már, hogy a merevlemezes mp3 lejátszókban hogy müködik a rázkódásvédelem!!! Az iPod minire 25 percet írnak, az iAudio M3-ra 12 percet, a Creative Zen Micro-ra, illetve az iRiver H120-ra meg semmit. Akkor most ez hogy müködik, ha nem úgy, mint cd lejátszónál?
-
neumanki
tag
de akkor msot mit csinál egy rázkodásvédelem egy merevlemezen meghajtóban?
Meg az alapján amit leírtál, akkor most mi? Ha mondjuk futok a villamos után egy merevlemezes meghajtóval, akkor az lehet, h közben tönkre megy? -
neumanki
tag
''Meg a razkodasveledemhez - nem hasonlithatsz ossze egy CD lejatszot egy HDD vagy Microdrive-os mp3 lejatszoval - nem ugyanaz.''
mért ne lehetne? az egyik optikai, a másik mágneses, de a probléma ugyanaz, h forog, és nem tudja követni rázkodásnál a vonalát, ezért előre memóriába olvassa, és ez jelenti a rázkódásvédelmet. Akkor mi a különbség? -
neumanki
tag
ja, azt akartam kérdezni, h akkor most az Zen Micro-nak, vagy az iPodnak van jobb hangja.
Én például azon csodálkoztam régen, amikor az iriver diskman-em volt, hogy mindenki dicsérte már akkor is, hogy milyen jó a hangjuk. Viszont szerintem nulla basszusa nem volt, kiemelője nem volt, cska equalizer, az meg nem nagyon segített a dolgon...nem tudom, h azóta ez megváltozott-e vagy még mindig ilyen. Meg hogy a többi mp3 lejátszók hogy állnak ehez a basszus témához. Én csak arra emlékszem, h 5-6 évvel ezelőtt a 20-es panasonic wlakman-embe ezek nem ilyen kamu dolgok voltak, ha ott bekapcsoltam a basszuskiemelést, akkor annak tényleg volt is basszusa... -
neumanki
tag
''A razkodasveledelem nem egeszen ugy mukodik ahogy elkepzeled, ugyhogy az altalad vazolt gond nem johet elo''
Iriver Imp-350-es diskman-em volt, betölti előre memóriából, és onnan olvasta. 6 perc után megállt és kész futás közben. És ha jól tudom, az összes így működik
Épp ezért nem értem, h most a creative zen-nél mi van? Mert a HDD-seknek alapból kell lenni rázkodásvédelmi memóriájuknak, különben nem bírják. Az iPod minire írtak 25 percet, az iAudio M3-ra 12 percet, szóval akkor elv ilyet a creative-nál is fel kéne tüntetni, DE NEM ÍRNAK SEMMIT
utánajártam a line-in dolognak. Az irivereknél találtam olyat, h a Line-In bemenetre be lehet állítani, h külső mikronfon, vagy tényleg Line-In. Csak kérdés, h tényleg szépen tud-e külső mikrofonnal. Még iAudio cuccokon találtam Line-In bemenetet, de ott nem írták, h azt lehetne külső mikrofonnal használni. -
neumanki
tag
na de mit jelent az, h rázkódásvédelem? mert az h 12 perc, vagy 25 perc, azzal én nem érek semmit se, mert nem 12 percig, meg 25 percig akarok futni, ha futok
ezért adtam el az iriver cd lejátszomat, és mert szépen bírta 6-8 percig
azt kész, fel is adta....
Szóval akkor most mi?
más:
In-line jack-el rendelkező mp3 lejátszóknál, az in-line jackba mikrofont dugok és úgy veszek fel beszélgetést, nem a vacak beépített micromikrofonnal, az úgy rossz lesz? -
neumanki
tag
sziasztok!
Ipod Mini v. Creative Zen Micro-t vegyek? Az iPod vékonyabb, viszont a zen cseréhető aksis, sokkal tovább bírja, nagyon a tárhely, meg rádió is van. A Zen-be is van ilyen hangerőkorlát?
Az iPod-ról itt sok mindent olvastam, h ilyen enyéni dolgokat csinálnak vele, hogy saját fejhallgató, meg kódolja a számokat vagy mi. Ezek igazak?
Ja meg a legfőbb kérdés. Az iPodnál írják, h 25 perc rázkódásvédelem van. Szerintetek ilyen a Zen Microba egyáltalán nincs, vagy csak nem írták oda? Mert nekem az lenne jó, ha simán bírná bármeddig....
Szerintetek melyiket vegyem?
Üdv. Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest