Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mh197

őstag

válasz rumkola #5978 üzenetére

Hát nem tom, mint írtam, volt már pár proci nálam, igaz core2-t még nem teszteltem, de majd ma este ;]
    Mindnél ugyanez a bűvös határ volt, ha 61 fok fölé mentek, már jött a throttling, utánna meg ha föntebb húztam, már annyi is volt a stabil működésnek. Persze lehetett a procit fentebb is húzni, fel tudtam vinni a hőfokot 65-68 fokig is, és még a windows is rendesen ment, minden progi futott, kivéve, hogy prime alatt kihalt 1 perc után, meg a throttlewath jelezte, hogy egy csomó órajelet elvesztek.
    Lehetséges, hogy mennek 70 fok körül is, de nézd meg 70 foknál a throttlewatch-al, vicces, mert azon a hőfokon már az órajel fele sztem elmegy. :C

Én inkább úgy vagyok vele, hogy legyen olyan a procim, ami full gázon sem hagy ki ütemet a hő miatt, mint egy olyan, ami néha megy 100 Mhz-el többet, de esetenként meg visszaesik a teljesítmény.
    A hőfokról meg annyit még, hogy egy Abit lapnál volt, amikor a korábbi biosok melegebbnek látták a procit, és utánna későbbi bios verzióban javították is ezt a hibát.

Új hozzászólás Aktív témák