Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Hát nem tom, mint írtam, volt már pár proci nálam, igaz core2-t még nem teszteltem, de majd ma este
Mindnél ugyanez a bűvös határ volt, ha 61 fok fölé mentek, már jött a throttling, utánna meg ha föntebb húztam, már annyi is volt a stabil működésnek. Persze lehetett a procit fentebb is húzni, fel tudtam vinni a hőfokot 65-68 fokig is, és még a windows is rendesen ment, minden progi futott, kivéve, hogy prime alatt kihalt 1 perc után, meg a throttlewath jelezte, hogy egy csomó órajelet elvesztek.
Lehetséges, hogy mennek 70 fok körül is, de nézd meg 70 foknál a throttlewatch-al, vicces, mert azon a hőfokon már az órajel fele sztem elmegy.
Én inkább úgy vagyok vele, hogy legyen olyan a procim, ami full gázon sem hagy ki ütemet a hő miatt, mint egy olyan, ami néha megy 100 Mhz-el többet, de esetenként meg visszaesik a teljesítmény.
A hőfokról meg annyit még, hogy egy Abit lapnál volt, amikor a korábbi biosok melegebbnek látták a procit, és utánna későbbi bios verzióban javították is ezt a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Arc Raiders
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest