- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingtest
tag
Ori and the Will of the Wisps
As Dusk Falls
BattletoadsEzeket én is átveszem ha valakinek nem kell, megmarad.
-
Louro
őstag
válasz
l.skywalker #20992 üzenetére
Lehet délután veszek is egy csomagot. Nekem a Quantum és a Dusk falls fog érdekelni. Majd bedobom ide a maradékot.
Bár előtte azért szétnézek groupbuys-on.
-
De4d
őstag
válasz
Age of empires 1re vevő lennék
-
válasz
- Ori and the Will of the Wisps
- Age of Empires: Definitive EditionEzeket vinném, ha valaki bontaná!
-
l.skywalker
titán
válasz
Jah látom voltmár. Sorry
-
l.skywalker
titán
Egész jó kis bundli Steam-re:
Xbox Games Studio Bundle (pay what you want and help charity)
Jelenleg 9.35€-ért:
- Wasteland 3
- Quantum Break
- As Dusk Falls
- Ori and the Will of the Wisps
- Age of Empires: Definitive Edition
- Brogen Age
- Sunset Overdrive
- Battletoads -
sto1911
veterán
xbox studio bundle
Ebbol erdekelne az Ori, ha valakinek nincs ra szuksege. -
Pedro78
senior tag
Hali, van par GOG-os kulcsom, hatha lesz akit erdekel valamelyik. Privatban aki elobb ir annak elkuldom.
Hypnospace Outlaw
Styx: Master of Shadows
Blood Omen: Legacy of Kain
Thief Gold
Berserk Boy
Wild Country
-
l.skywalker
titán
-
vidaila
senior tag
válasz
TheNewDawn #20981 üzenetére
Van valami ingyen steamen aktiválható játék az IGN+ -al?
-
pingtest
tag
válasz
TheNewDawn #20981 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Jó tudni ezeket. Nekem nem ér annyit.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
pingtest #20977 üzenetére
IGN es dolgok röviden :( nem sajat tapasztalat redditen irták de kb 30 an minimum ahogy kijött a choice kedd este ) Szóval
1: BANKKÁRTYA kell hozzá Paypal nem jó és LEVON pénzt AZONNAL, 1-2 dollárt, de ezt 1-2 óra mulva visszautalja.
2: NEM TUDOD azonnal lemondani, csak szintén 1-2 óra múlva, és ezt ugye sokan elfelejtik, aztán hó végén kapod a meglepit.
3: Az ÖSSZES IGN es kulcs elfogyott 10 percen belül.Gondoltam csak szólok. Nem teljesen kizárt hogy azóta esetleg újratöltötték, de kedd este hatalmas anyázások voltak emiatt.
-
l.skywalker
titán
Én pár játéknál használtam az IGN-t és akkor úgy ítéltem meg, hogy nem rossz ez az IGN+, de az hogy havonta csencseljek vele, nem éri meg szerintem. Ráadásul tuti lesz olyan hónap amikor nem fogok fizetni Choice-t. Megtartom ezt a mostani kódot (ha jól láttam júli 3-ig jó) és ha fog kelleni felhasználom, ha nem, akkor agyő.
-
ThorsHUN
őstag
-
FunPro
őstag
válasz
pingtest #20977 üzenetére
Pontosan ahogy írod. Kapsz egy hónap free trialt, ha elfelejted lemondani, akkor kövi hónapban vonják az összeget.
És ezt el lehet
nejátszani minden hónapban!Sok éves tapasztalataim alapján a szürke oldalak ismérvei:
- Mindenki csak saját felelősségre vásároljon mert az ember vagy kap kulcsot és működik, vagy levelezhet egy szép hosszút a supportal.
- Lehetőleg virtuális, legjobb esetben eldobható virtuális kártyát használjunk, mert adódhatnak kellemetlen rejtett költségek, amikre nem vagyunk feltétlenül felkészülve. -
pingtest
tag
Adta ugyebár a humble az ign+-t. Azt csak úgy tudom aktiválni ha végigmegyek a vásárláson? A végén kérne ugye vagy paypalt, vagy kártyás fizetést. Gondolom nem von le semmit, de nem akarok végigmenni, mert akkor előfizetésre feliratkozok vajon? És akkor ha nem figyelem levonja majd következő hónapban a pénzt? Igazából csak egy játék miatt akartam szórakozni vele, az még nincs meg.
-
Dapro
senior tag
shadow gambitot keresek ha vkinél marad
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20972 üzenetére
Pár hetem van kifizetni, megvárlak vele. Csak maradjon lekérhető kódjuk, ugye...
-
gyimger
őstag
Ha valakinek kell az egész pakk 6.75-ért, akkor megveszem neki, de ha nem, akkor lemondom.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #20964 üzenetére
Ez még a december/januári kupon.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20960 üzenetére
Ezzel én is valahogy így vagyok.
Jöttem volna kárörvendeni, hogy erre aztán megérte a +3 euró, de minél jobban nézem, annál kevésbé látok olyan címet, amit tovább adnék. Nem hozott lázba, de valahogy még sem rossz.
-
TheNewDawn
addikt
Érdekes lett ez a choice. Kb összes wishlistes de egyik se annyira hogy nagyon lázba hozzon. Azt hiszem jön a maradekbol vásárlás szokás szerint vagy megveszem én ha lesz kupon és párat én adok el.de basszus ötletem sincs melyiket mert tényleg igazabol.az összes kell, de ANNYIRA egyik sem xd 🤣
-
sto1911
veterán
Redditen:
jól elcseszték a humble bundlet is...
-
bepken
veterán
én meg már megörültem, hogy valami ütős bundliról van itt nagyba szó....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #20954 üzenetére
Attól még hogy a 2 dolognak az égvilágon semmi köze nincs egymáshoz, mind a kettő konkrét tény. A Humble elk...ta és az Orbán ellopta is, egyik sem narratíva.
-
csuvicsuva
addikt
Gyimger kifakadásától igen gyorsan eljutottunk az "Orbán ellopta" narratíváig.
Ezt a hozzászólást nem a Tóni fizette.
-
válasz
Anonymusxx #20951 üzenetére
nem volt szó konkrét perről, egyelőre a lehetőségek lettek tárgyalva
nem a 10ft a lényeg, hanem az átverés jelleg... mert ez az, konkrétan.pusztán elvekkel valóban nem jutsz messzire, néhányunknak mégis számítanak: pusztán csak jó érzés, ha van az embernek gerince
9 éve aktivan "dolgozok" a korrupt politikusok leváltásáért/elszámoltatásáért is.
nyertem már kártérítést az MVM-től és vertem már szét csomagautomatát is, viszonylag filléres tételek miatt. a világ azért is szar, mert "hagyjuk", ha "senki" se hagyná, huszonhatodszor talán kísérlet se lenne a megkárosításodra....
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20951 üzenetére
Heh, ez még viccnek is rossz, hogy azért emelnek árat, hogy jobb legyen a felhasználói élmény. Hogy ne fogyjon ki, persze!
Valószínűleg nem véletlenül emelkedik 3€-i ign plusszal a csomag. Gondolom most jöttek rá, hogy így okosba lehet pakolni egyik zsebből a másikba a pénzt vagy leírják az adójukból adományként, hisz innentől az ign minden hónapban adakozza azt a 3€-t. Esetleg a jobb mutatók kedvéért ferdíteni szeretnék az eladási statisztikákat, fene se tudja.
Amióta fel lett vásárolva, ez is 100%-ig üzlet. Ez a profilra aktiválódás addig nincs bevezetve, amíg nem kívánja az érdek. Pont nem érdekli őket szerintem, hogy miért nyavalyognak a vásárlók.
U.I.:
Én ezt a stokholm szindrómát nem tudom megérteni egyeseknél. Szeretek játszani, szeretem a bundlikat, de azért mégis csak ők vannak értem, nem pedig fordítva! Ha nem lesz majd ilyen bundli, kötelező lesz társítani a steam fiókot, akkor majd mindenki eldönti, hogy szeretné-e tovább használni. Ha nem, nem kell megvenni. Aztán majd ha nem veszi ezekkel a feltételekkel senki, akkor szépen menjenek csődbe. Én egy nagyvállalat haláltusáját sokkal jobban szoktam élvezni bármilyen játéknál vagy bundlinál. -
Anonymusxx
senior tag
"mennyi amit még "szó nélkül" le KELL nyelni?" ? Ezt nem is értem. Lehet persze pereskedni 1-2 dollár miatt, de utána biztosak lehetünk hogy nem lesz ilyen a bundle, automatikusan mindenkinek beaktiválódik a fiókjára az összes.
Amúgy nem csoda h ilyeneket írtok, ez az oldal/topic híres arról hogy 10 ft soknak számít...
Az elvekkel meg az ember kitörölheti.. Főleg hogy fura 10 ft miatt sírni, úgy hogy a politikusok meg szétlopják az országot. Inkább ellenük kéne ügyvéd, vagy emiatt kéne Prüsszelig menni, nem az 1-2 dollár miatt.
Amúgy az is lehet h pont emiatt emelkedik 2-4 dollárral (nem tudom pontosan mennyivel) a humble, eddig gondolom kevesebb kulcsot rendeltek, de most hogy többen írnak, hogy csak kéne a régebbi kulcs, így többet rendelnek h ne fogyjon ki...
-
válasz
Anonymusxx #20937 üzenetére
ez a birkamentalitás meddig terjedjen egészen pontosan? 5$? 7? 12?
mennyi amit még "szó nélkül" le KELL nyelni?nem'tom, engem az is zavar, ha 10 forintal átbasznak. ez ELV.
-
pigster
senior tag
Keresem:
Tomb Raider 1-3 Remastered
Aliens: Dark Descent -
FunPro
őstag
Ami azért vad, mert normál esetben ha nem rendelkezel a termékkel, akkor nem tudod eladni. Ők viszont simán kiárulják úgy a bundlikat, hogy a fele termékhez nincs kulcs. Jelenleg ígéretet árulnak, és ez nem tudom, mennyire jogos dolog.
Az a spekuláció a dolog mögött, hogy régen mindenki hagyta bent rohadni a kulcsokat, mert "úgy is bármikor le tudod kérni". Aztán amikor jött az arconcsapás, hogy ez már nem így van, mindenki elkezdte pánikszerűen lekérni a kulcsokat, de nem csak a régi bundlik esetében, hanem az újabbak esetében is. Humbliék a régi rendszerhez vannak szokva, nem pedig ahhoz, hogy mindenki egyből lekéri a kulcsokat, így alábecsülik, mekkora árukészlettel kell rendelkezniük.
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #20944 üzenetére
Erre gondoltam én is, lemented a kulcsot egy excelbe, amikor kedved tartja beaktiválni vagy eladod, akkor előkaparod és ha hibát dob, akkor "we are working on acquiring more keys from our partners, and we are very sorry for the delay". De ez nem szolgáltatás, vásárló kiszolgálása, ez adakozás és hébe-hóba hozzádbasznak egy kulcsot. Csak akkor kerüljön tiltólistára, mint akármelyik tetves szürke oldal.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20941 üzenetére
Azt nem tudom mennyire gyakori a jelenség ez a 2-3 éve vásárolt kulcs dolog, de biztos elő-elő fordul, ha külön ki kell térni rá az ászf-ben.
Nekem egyébként voltak bent ilyen régi kulcsaim és pontosan a trade miatt tároltam őket ott. Egyszerű szisztéma, amit még nem kértem le az biztos él, amit már lekértem, az nincs meg. Elméletileg fölösleges lenne plusz egy adatbázist vezetnem a fel nem használt kulcsokról, a humble profilom teljesen alkalmas lenne erre a funkcióra.
És hogy miért szeretnék lekérni a 2-3 éves kulcsot? Mert senki nem mondta, hogy nem tehetem meg. Voltak és vannak olyan speciális kulcsok, ahova le volt írva szépen pirosan meddig tudod
lekérniaktiválni* az adott kulcsot. A többinél nem volt kiszabott feltétel. Amint visszább írtam, karácsony óta benne van az ászf-ben a 3 év, de 2 éve nem volt benne.Azt sem kéne tudnom, hogy hogy működik a rendszer. Nem kéne tudnom, hogy a bundle kulcsok külön kupacból jönnek, ahogy azt sem kéne tudnom, hogy a gomb megnyomásakor kerül a profilomra a kulcs. Laikusként úgy gondolnám, hogy a vásárlás pillanatában hozzám szépen társul 10 kulcs, amit akkor nézek meg, amikor kedvem tartja.
Az automatikus steam profilra aktiválástól nem tartok. Vagy túl nagy macera megoldani és azért nincs már most is így, vagy ők is tudják, hogy nagyban csökkene a bevételük, ha kizárnák a tradelés lehetőségét.
*A humble érdekesen fogalmaz. Amikor a kulcsoknál vagy, akkor a "reveal" szót használják. Amikor közvetlenül aktiválsz egy játékot valamelyik profilodon, akkor a "redeem" szó szerepel. Az ászf-ben a "redeem" szó szerepel, tehát nem csak a megnézésre van három éved hanem a beaktiválásra. Hogy ez hogy történik meg nem tudom, de innentől az sem biztos, hogyha egyből lemented máshova, akkor az működni fog akár 3 év múlva, ha éppen akkor ér aranyat a kulcsod.
-
gyimger
őstag
Na jól van, nem sírni akartam, de látom, ez is jólvanezígy a parasztnak, buksz egy kicsit, néha nem kapsz kulcsot se, de hát régen kenyér se volt, majd jobb lesz. Akkor megszokunk, mit lehet tenni.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
FunPro #20939 üzenetére
Miért akar valaki most kiváltani egy 2-3 éve vásárolt kulcsot? - Jó, lehet havernak kell, vagy változott az ízlése és kipróbálná, de el kell fogadni, hogy régen lett vásárolva, , nem elérhető ennyi.
Annyiban felelősek, hogy nem kéne terelnie a HB-nak, hanem korrekten felvállalni, hogy régi kulcsok, nem tudják pótolni, ennyi.
"amint befejeződik az értékesítés, nekik gondoskodniuk kéne arról, hogy az eladott kulcs hozzá legyen társítva a vásárláshoz."
Ezt ne erőltessétek, mert a végén az lesz, hogy megveszed, és akkor automatikusan hozzáírják az egészet a profilodhoz, és nem lesz tradelés, csere, meg semmi.
-
FunPro
őstag
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20937 üzenetére
"Gondolom utólag nem tudják már beszerezni, vagy nem megérős"
Ezzel csak az a probléma, hogy az adott kulcsot megvásárolta valaki x ideje. Amint befejeződik az értékesítés, nekik gondoskodniuk kéne arról, hogy az eladott kulcs hozzá legyen társítva a vásárláshoz. Miért a jelenben akarnak pótolni egy 2-3 évvel ezelőtti vásárláshoz tartozó terméket?
-
maross
nagyúr
válasz
gyimger #20935 üzenetére
Tuti benne van valami aprobetus reszben, hogy kerd ki a kulcsokat idoben, kulonben igy jarhatsz. Nem fejen allni kell, hanem felfogni, hogy nem tudnak adni, nem azert mert nem leteznek ilyen kulcsok, hanem mert ott akkor ez volt a deal, es az arra allokalt kulcsoknak annyi. Ez a brusszelig masirozas ne haragudj de nevetseges.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
gyimger #20935 üzenetére
? De miért lényeg hogy egy pár centes dolgot buktál ? Nekem is van vagy 3-4 játék ami offos, ez jó ha 2 dollárt ér... Nem hiszem el hogy valaki ennyiért perelni akar....
Lehet inkább tanulni az esetből: ki kell kérni a kódokat, és elmenteni máshova, ennyi.
"Komolyan, mit kellene tennem? "
Elfogadni, hogy buktál vagy 2 kemény dollárnyi gamet, és elfogadni, hogy ezek nem lesznek pótolva.
Gondolom utólag nem tudják már beszerezni, vagy nem megérős, nem véletlenül emelnek árat is.Am irigylem h ez a legnagyobb problémád.
" Ilyet melyik cég engedhet meg magának?"
Kb az összes nagyobb cég.
-
FunPro
őstag
válasz
gyimger #20935 üzenetére
Mostanában elég sok ilyet olvasok redditen, ide is beszoktam írni a cifraságokat.
Alapjáraton megszívtad a dolgot, mert nem vagy amerikai állampolgár, nekik meg nincs európai kirendeltségük. Aztán lehet tévedek, de több kommentet is láttam, ahol javasolták a kereskedelmi hatósággal való kapcsolatfelvételt, de ott is csak azt a választ írták, hogy európaiként ez nem egy járható út.
Számomra az sem tűnt legális mozzanatnak, hogy az ászf-et úgy módosították, hogy az évekre visszamenőleg is hatályos legyen, de még is itt vagyunk. Amikor megvásároltam, akkor kötöttem szerződést, annak kéne rám vonatkoznia.
Magánál a cégnél elég nagy bajok lehetnek, mert ugye nem csak a több évre visszamenőleg eladott bundlikból fogynak el a kulcsok, hanem az aktuálisan futókból is.
Ha szerencséd van, talán kapsz valami kompenzációt. Ha nincs szerencséd, akkor kapsz egy választ, hogy ők azon dolgoznak, hogy minél előbb hozzá juss a kulcsodhoz, vagy közlik, hogy a kulcs már sajnos nem beszerezhető, így jártál.
Innentől a humble esetében tényleg csak azt lehet írni, hogy csak felelősségre vásároljon náluk mindenki, vásárlás után egyből kérje le mindenki a kulcsokat és aktiválja is be őket, ha jót akar magának.
-
gyimger
őstag
Lehet, hogy a humblibundliék kivágnak majd, de tegnap volt egy hónapja, hogy kértem tőlük 5 db. hiányzó kulcs pótlását. Olyan játékokét, amiket a mai napig árulnak a Store-ban. Refundot kértem az összes csomagra, amiben van hiányzó kulcs és a jogi képviselőjük elérhetőségét, mert ez már nonszensz. Komolyan, mit kellene tennem? Álljak fejen, amíg ők úgy gondolják? Ilyet melyik cég engedhet meg magának?
-
csuvicsuva
addikt
Prime Gaming május:
Május 1.
STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga (GOG)
LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga (GOG)
Styx: Master of Shadows (GOG)
The Invisible Hand (Amazon)Május 8.
Wolfenstein® II: The New Colossus™ Digital Deluxe Edition (Xbox/Windows)
Amnesia: Rebirth (Epic)
Hypnospace Outlaw (GOG)
Doors — Paradox (Epic)Május 15.
Saints Row: Gat out of Hell (GOG)
ENDLESS™ Legend Definitive Edition (Amazon)
Golf with Your Friends (GOG)
Legacy of Kain: Blood Omen 2 (GOG)
Mail Time (GOG)Május 22.
FATE (GOG)
Thief™ 2: The Metal Age (GOG)
Everdream Valley (Amazon)
Chessarama (Epic)
The Lost Ashford Ring (Legacy Games)Május 29.
Samurai Bringer (Amazon)
Trinity Fusion (Amazon)
Masterplan Tycoon (Amazon)
Liberté (Epic) -
bepken
veterán
üdv!
az alábbiak elérhetőek nálam tartós bérlésre:
1000xRESIST
Nova Lands
Distant Worlds 2
Nomad Survivallehet ám keresni privátban
-
Pedro78
senior tag
Dredge
Diplomacy is Not an Option
Distant Worlds 2Elkeltek
-
Pedro78
senior tag
Figyelmetlen voltam es nem skippeltem, Aliensen kivul a tobbi viheto, priviben erdeklodj.
-
D_r_u
tag
-
FunPro
őstag
3€-val drágul a humble choice, cserébe adnak hozzá ign+-t.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
grizlisandor #20918 üzenetére
De, ezek kb fele áron mentek 1-2 éve.
-
oio1i10o
lelkes újonc
válasz
grizlisandor #20922 üzenetére
Szerintem is draga. Doom Eternalon kivul kb minden 2-3 euros tetel legit forrasbol vagy volt mar ingyen. Ha valaki megis megvenne es nem lenne ra szuksege akkor a Doom Eternal Season Passra vevo lennek jo aron.
-
válasz
Mi kéne még €25-ért?
-
gyimger
őstag
válasz
A teljes csomag árát az Eternal biztosan megdobja, a középsőért nem adnék 10€-t.
-
grizlisandor
veterán
id & Freinds Game Bundle, jöhetne mind, csak nincs egy kicsit erős árazása?
-
Pedro78
senior tag
Targytalan, torolheto.
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Ha valakinek még maradt az előző Humbliból egy Pacific Drive-ja, vevő lennék rá!
Köszönöm! -
pigster
senior tag
Keresem:
Aliens: Dark Descent
Ha valakinek lenne esetleg mindkettő, akkor a kettőt együtt 3,5 EUR-ért -
vidaila
senior tag
Ha valakit érdekel még elérhető:
◉ Nomad Survival ➤ 0.5€
◉ Diplomacy is Not an Option ➤ 1€ -
Misi 007
őstag
Ha valaki esetleg megválna a mostani Choice-ból a Tomb Raider 1-3 Remastered-től, arra vevő lennék.
-
Louro
őstag
Alien dark descentre nyitott lennék. Ismerős nagy felcsigázott.
-
TheNewDawn
addikt
Akkor továbbra is keresek Diplomacy is Not an Option illetve Distant Words 2 őt
-
gyimger
őstag
Aliens: Dark Descent, Diplomacy is Not an Option, Distant Worlds 2 elfogytak.
Van még...
Dredge
1000xRESIST
Nomad Survival
Nova Lands -
Dapro
senior tag
hi, paypallal egy diplomacyt keresek, pm
-
warcat
veterán
Jó az ehavi de várok hátha lesz kupon
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20901 üzenetére
Tőlem is minden vihető Tomb Raideren kívül.
-
Anonymusxx
senior tag
A Dreadhez ugye jár hozzá egy dlc? mert a leírásban nem látom nyomát, csak a videón van odabiggyesztve... Feleslegbe meg nem akarom aktiválni, ha már epicen megvan az alap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BestBuy topik
- Apple Music
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EAFC 25
- Philips LCD és LED TV-k
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged