- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
CsCsigusz #591 üzenetére
15% körül de nekem nem kapcsolt ki csak vinnyogott, hogy kevés a delej. Tegnap izzasztottam kicsit. Este lehúztam töltőről, megnéztem egy másfél órás filmet fél fény/hangerőn- Wifi közen ment. Egyetlen egyszer meg röccent de lehet, hogy a film hibája. Akku 100% ról 78% ra ment közben elaltattam, de nem kapcsoltam ki, csak a WIFI-t! Reggel 75% ra ment le bekapcsolás után, rögtön még 78% ot mutatott de ahogy elkezdtem nyomkodni leszámolt 75% ig és ott meg is állt.
Ez alapján az akku időre nem hiszem, hogy sok panaszom lehetne. Hétfőn ütök le hozzá vaterán egy 32Gb-s mikro sd-t. meglássuk. A közös google dokos gadmei rom van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest