Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Eddig nekem is stimmel, csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Wifi megfogja, az amúgy hibátlan működést. Viszont amióta Pompi mondta az értesítési felület elcsúszásás és kis igénytelenségét, nem bírok ránézni
Úgyhogy ma megy fel rá az Apex.Viszont ha tényleg ér valamit az ED-s gépeken az újraflashelés, akkor egy próbát szerintem a MA-s gépeken is megér. Meg is ejtem de szerintem csak a hétvége után

-
Smithy87
senior tag
Javult. A teszteket majd kaja közben lefuttatom a wifit még mindíg nem látja de sok a fal. :S Legalább addig kéne hekkelni, hogy egy kicsit lássa. 1080 at már a gyári lejátszóval megeszi az újra telepítés után, a Wifi megy egyenlőre nem lassult be sem a főképernyő se semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyhogy ma megy fel rá az Apex.