Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz
tomi5244
üzenetére
Szia vettél már valamelyiket! A Wifinél a routerrekkel is lehet probléma, én leteszteltem 5 routerrel , 1-nél nem is talált jelet, 2- nél elég lent volt a jel, sőt el is engedte! 2-nél ezek aránylag új routerek a jel órákon keresztül fent az égben! Szerintem nem igen a tabletekben van a hiba
.Akinek ilyen jellegű a hibája le tudja tesztelni az áruházakban nyitott wifinél, v. esetleg barátnál szomszédnál! Nekem TP link van TL-WR543G tipusú, s előtte a1016 DCC tipusú tabom volt, a wifivel semmi probléma nem volt!
Nem szétszedni kell szerintem hanem routert cserélni!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.Akinek ilyen jellegű a hibája le tudja tesztelni az áruházakban nyitott wifinél, v. esetleg barátnál szomszédnál! Nekem TP link van TL-WR543G tipusú, s előtte a1016 DCC tipusú tabom volt, a wifivel semmi probléma nem volt!
Nem szétszedni kell szerintem hanem routert cserélni!