- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MrPetya19 #2215 üzenetére
Igazad van, revideálom magam. Egyébként nem néztelek semminek sem, főleg nem idiótának.
Mentségemre legyen mondva:ED honlapjáról idézet
"Jellemzők:
Kijelző: 7.0" WSGA (1024x600) 16bit TFT, Multi-Touch Érintőképernyő, Giroszkóppal
Processzor: ARM Cortex A9 (1GHz) - 2 magos
Memória: 1GB RAM
Merevlemez: 8GB Flash
WiFi: 802.11a/b/g/n
Bluetooth: 3.0 + A2DP
Interfész: 1xmicroUSB 2.0, 1x3,5mm audio jack, 1xTV kimenet
kamera: Hátlapon: 3 Mpixel, LED Vaku, Előlapon: 0,3 Mpixel
Akkumulátor: Li-Pol, 4000mAh
Tömeg: 344 gramm ( 193.7 x 122.4 x 10.5 mm )
Op. rendszer: Android v4.0 (Ice Cream Sandwich)"Másrészt, ezt még maga a Samsung sem döntötte el, hiszen a GT-P3113 (amerikai kiadás) User Manuáljában szerepel.
Aztán meg sokat nézegettem a GT 7.7-es készüléket is, amin biztosan van MHL/HDMI támogatás és az is bekavarhatott.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MrPetya19 #2213 üzenetére
Remek meglátás... lenne, ha igaz lenne. A Galaxy S II-n sincsen HDMI kimenet, és mégis ráköthető a HDMI bemenetre. Erre való az MHL adapter. A Galaxy Tab 2.0-hoz is az való. Fentebb írtam, hogy noname verzióban láttam az árgépen 4000 forinttól ilyent. A gyári Samsung borsosabb, de minőségibb.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MrPetya19 #2099 üzenetére
Az eredeti MyAudio ROM-ban a HDMI kimenetre kötéskor a tableten elment a kép és egy benga touchpad funkcionált tovább. Már nem volt rossz dolog ez sem, de azért nem volt az igazi. Az újabb ROM-okban nem butították le a dolgot, meghagyták a dual megjelenítő lehetőséget, vagyis a tableten és a HDMI kábel másik végén is ugyan azt látni egyazon időben.
-
válasz
MrPetya19 #966 üzenetére
Mert a negy mag teljesitmenyet lerontja a gc200 ,ahogy olvastam az inkabb 2d-ben eros es nem 3d-ben . A 808 hoz 7400 korul ha ehez nezzuk akkor az negy maggal dupla aron nem nagy csorrenes.
Meg aztan ez a maghaboru is olyan mint a pc-n, elertek mar egy jol fejlett szintet cpu-ban es innet mar nagy fejlodes azert mar nincs csak kissebb lepesekben. -
Osynho
addikt
válasz
MrPetya19 #877 üzenetére
Most éppen AOKP raom van rajta, tegnap dobtam fel, eddig CM10 volt. Sajnos vannak gondok az akkukezeléssel, kikapcsol50% körül.
(#908) csui83: Jól olvasható, egy minimális nagyítás kell a könnyű olvashatóságért, de állítva elég kellemes szörfölni vele.
Egyébként ekkora képátló mellett az 1280-as felbontás az, ami mellett simán olvasható pl az index.hu, nagyítás nélkül. Persze nagyon aprók a betűk, de tűéles a kép (Nexus 7-et tapiztam
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest