- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nipponka
tag
Sajnos nem megy ezzel sem. Tegnapi napom ráment, de semmi.
A következőkbe futottam bele (Win7 x64 alatt):
- USB debug módban Android Phone-nak (Android ADB Interface) ismeri fel, látszólag jó driverekkel, ennek ellenére ha RKBatchTool-t akarok hasznalni nem találja semmilyen formában. Próbáltam a mellékelt driverre cserélni, de nem engendi, atz mondja nem kompatibilis amit akarok hasznalni. (az x64-est próbálom feltenni)
- USB adat átvitel módban (MTP ) Portable Device (MID) -nak látja a rendszer. Tökéletesen látja a Windows Explorer a gépet és az SD kártyát is.RKBatchTool továbbra sem látja és a driver update sem megy fel itt sem.
- VOLUME- és BEKAPCSRA csak kiirja: (SD kártyával és anélkül is)
Are you sure system recovery?
Oly power button long press again in 10 seconds.Ha pedig hosszan benyomom a bekapcsot ennek megfelelőel, nem ad be újabb menut, hanem önmagáról frissíti a cuccot egy full eredeti allapotra visszamenve, tekintet nélkül arra, hogy mi van az SD kártyán.
Ha nem nyomom be csak simán elindul a tablet.
Próbáltam masik gomb kombinációkat is, semmi.
Próbáltam ezeket is:
"USB hibakeresési modba PC-re dugni, majd a letöltött "Cube Root for ICS 4.0.3" progiban elindítani a "root.bat" fájlt elindítani, tablet magátol ujraindul és kész" De írásvédelmi hibát ír ki mindíg, tehát egyszerűen nem tudja az adott cuccokat felrakni a gépre.
Valamint :
Ez http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ugyan lefutott, de nem lett semmi eredménye.
Valakinek valami ötlet?
1008B tablet 4.0.3. ICS-el (1.5.0, 20121031.040426), Kernel 3.0.8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest