- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nipponka
tag
Idetévedt 1008B tulajdonosok figyelmébe.
-
Nipponka
tag
Továbbra sem sikerült dűlőre jutnom. Probáltam felrakni a hivatalos 1008B_SW_H12, ami állítólag gyrilag root-olt. Bemásoltam a root-ba és az SD kártyára is.
Olyan, amiket írtok,hogy minek kellene történnie, véletlenül sem jönnek elő a gépen.
VOLUME- és BEKAPCSRA : (SD kártyával és anélkül is)
Pirossal kiírja:
Are you sure system recovery?
Oly power button long press again in 10 secondsNincs előtte semmilyen logo se Android, se My Audio.
Ha benyomom a gombot, ahogy írja, akkor csak ezúttal sárgával irja ki, hogy Recovery Confirmed, majd megint pirossal: Boot into system recovery, majd megjelenik egy sargás zold óriási android, a hasában egy kék pálcikákból álló gyémát.
Ezután, Myaudio Logo, ICS barna fehér töltő logo, majd kiírja: Android is upgrading, Optimizing application x of 63.
Ezután megint feláll az a rendszer, ami előtte volt.
Nem lesz rootolva a tablet, csak az eredeti cucc állt vissza. Ua. mintha a reset gombot nyomtam volna be.
Nem létezik, hogy nem lehet SD kártyáról betölteni egy kiválasztható upgrade-et vagy ROM-ot.
Lehet hogy rossz billentyűzet kombinációt használok??? De ezt mondja mindenki, arról nem is beszélve, hogy már minden más variációt is kipróbáltam.
Valakinek van még valami ötlete?
-
Nipponka
tag
Google FTW. Igaz csak azt találtam meg, hogy RK29-es kell, de továbbra is Error Code 10-as van a cuccok mellett.
-
Nipponka
tag
Kisebb fejlemény. Ha a VOLUME - nyomvatartásával dugom be az USB kábelt, akkor próbál telepíteni 2db Bleutooth Device-ot, de drivert persze nem talál hozzá.
Amikor kiválasztom a leírásnak megfelelően a RockUSB drivert, akkor viszont, 8-10db RK modelból akar választani, aminél fogalmam sincs melyik kell.
Próbáltam mindet, de csak Could not connect device (error code 10) hibauzenet marad mindegyiknél.
-
Nipponka
tag
Sajnos nem megy ezzel sem. Tegnapi napom ráment, de semmi.
A következőkbe futottam bele (Win7 x64 alatt):
- USB debug módban Android Phone-nak (Android ADB Interface) ismeri fel, látszólag jó driverekkel, ennek ellenére ha RKBatchTool-t akarok hasznalni nem találja semmilyen formában. Próbáltam a mellékelt driverre cserélni, de nem engendi, atz mondja nem kompatibilis amit akarok hasznalni. (az x64-est próbálom feltenni)
- USB adat átvitel módban (MTP ) Portable Device (MID) -nak látja a rendszer. Tökéletesen látja a Windows Explorer a gépet és az SD kártyát is.RKBatchTool továbbra sem látja és a driver update sem megy fel itt sem.
- VOLUME- és BEKAPCSRA csak kiirja: (SD kártyával és anélkül is)
Are you sure system recovery?
Oly power button long press again in 10 seconds.Ha pedig hosszan benyomom a bekapcsot ennek megfelelőel, nem ad be újabb menut, hanem önmagáról frissíti a cuccot egy full eredeti allapotra visszamenve, tekintet nélkül arra, hogy mi van az SD kártyán.
Ha nem nyomom be csak simán elindul a tablet.
Próbáltam masik gomb kombinációkat is, semmi.
Próbáltam ezeket is:
"USB hibakeresési modba PC-re dugni, majd a letöltött "Cube Root for ICS 4.0.3" progiban elindítani a "root.bat" fájlt elindítani, tablet magátol ujraindul és kész" De írásvédelmi hibát ír ki mindíg, tehát egyszerűen nem tudja az adott cuccokat felrakni a gépre.
Valamint :
Ez http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ugyan lefutott, de nem lett semmi eredménye.
Valakinek valami ötlet?
1008B tablet 4.0.3. ICS-el (1.5.0, 20121031.040426), Kernel 3.0.8
-
Nipponka
tag
Sziasztok!
MyAudio 1008B-hez tud valaki működő root-olási módszert? (ICS 4.0.3) Már mindenhol kerestem, de egy módszer sem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest