- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
-
-
Tobika1
senior tag
Már elmontam sokszor de most is elmondom, nem rossz ez a tab, nekem minden működik, az sd sem olyan nagy hiba, ha készenlétbe teszem a gépet akkor elötte kiveszem. Amit meg itt olvasni abból sokszor érdemes gyököt vonni, én azt mondom h megéri ez a tab, én minden nap használom, filmet nézek, netezek, chat-elek, skype minden tökéletesen megy rajta, nálam. Gondoljatok már bele hogy hágy darabot adtak el belőle a mm-ban és akkor az mind rossz? Itt van vagy 3 ember aki azóta panaszkodik sőt van olyan akinek nincs is ilyen készüléke és mégis írja a hülyeséget...(OFF)(/OFF)
-
Chaser
legenda
Amiatt vennék én is inkább azt. De jelenlegi formájában nekem nem alternatíva, csak egy érdekes "félkarú óriás", mint pl az N7. Na mondjuk az teljesen más okok miatt
tomi5244: Jelenleg is 15" 4:3 kijelzős IPS T60-ról írok. Szóval nekem jó lenne.
fulopr: Köszi a tippet már mondta más is
De magam részéről ha bármilyen tabot veszek itthonról akkor csak egy nagy multiban, esetleges gond esetén tudjam kinél verni az asztalt és ne kelljen pk-t fizetnem. De még valószínűbb hogy ismerőstől ennél olcsóbban. Én mindig belekalkulálom az árba az esetleges garos gondokat és ilyen pár ezressel bolti ár alatti cuccok emiatt nem hoznak lázba.
szerk: Természetesen nem mindenkinek van ilyen jó boltos ismerőse
, ezért mindig az átlagos kiskerárat mondom, ezért is mondtam a 75k-t a CC-re. / Más kérdés hogy nekem 65k-ban se lenne/
Tobika1: Neked opció ki-be pakolgatni az SD-t, másnak meg nem, nekem se, ennyi.
-
fulopr
csendes tag
67.990Ft kapsz billentyűzetes tokkal CC 9.7 IPS plus-t egy év garival házhoz szállítva... olcsóbb mint az MM-ben a MyAudio.
http://hardverapro.hu/apro/concorde_tab_9_7_ips_plus_tablet_67990_ft-ert_hazh/friss.htmlnekem azzal csak az a bajom hogy nem vmi jó az előlapi kamera és nekem a skype az egyik fontos funkció ami kéne...
-
tomi5244
őstag
-
Chaser
legenda
Az idő nekem dolgozik
Pár hét alatt magyar kínálatban nem lesz egy jobb v gyorsabb sajnos. Másik alternatíva a CC 9.7 +, az a 916DCC-nek felel meg. Ott is voltak gondok de már szinte mind orvosolva van, ennyit tesz hogy a CC már egy ideje nyomul a tablet iparban. És nem véletlenül adják drágábban mint a 10" myaudiot. Nekem nem sürgős. Olyat nem fogok venni amivel oboa van, ha olyat akarok akkor rendelek from China egy 7" IPS-t 25-30k-ért. Jelenleg ez utóbbi megoldás tűnik reálisnak, legalább megtudom mire képes a SoC. Aztán lehet kifogok egy problémamentes verziót, amiket kinéztem sajnos azt kell mondjam jóval kevesebb rossz tapasztalat van mint ennél a myaudionál.
szerk: tomi5244: Erről beszélek. Ha most azonnal kéne gép akkor CC 9.7 + lenne a befutó 75k-ért.
-
tomi5244
őstag
Nem jó ilyet olvasni! Ha az ember hasonló terméket szeretne venni
-
Chaser
legenda
válasz
JackFeryll #1173 üzenetére
Vagy a másik verzió, hogy várni kell még néhány hetet mire az 1-2 programozó meg tudja oldani a dolgokat
Látod galád módon én is rábíztam másokra a béta tesztelést
-
pusihusi
addikt
válasz
JackFeryll #1173 üzenetére
160000,-ft MM Ipad2 3G 64GB Hétfőtől leárazva!! A választás szsabadsága
-
JackFeryll
őstag
='(
Holnapra terveztem 1016 vásárlást aztán pár óra fórum olvasgatás után elment tőle a kedvem. Örültem volna, ha ilyen áron jutok hozzá egy jó tablethez. Sajnos azt hiszem mélyebben a pénztárcámba kell nyúlni ahhoz, hogy komoly supportot és ne gány ROM-okat kapjon az ember.
Ezt nem gúnyolódásként írom, csak nagyon lelkes voltam és elszomorodtam -
sony1962
csendes tag
Bocsánat...de azért álljon meg már a menet...Igenis egy firmware helye elsősorban a gyártó, forgalmazó honlapján van! Nem userek küldik egymásnak szájbarágósan.. Ez nem elfogadható a My Audio részéről. MÁS. Ma voltam a West end MM-jében. Szerettem volna megnézni a kiállított darabot. Még bekapcsolni sem tudtuk.Több vásárlóval együtt. Az a vásárló sem tudta, aki a 3. ilyen készüléket hozta vissza. Nem Lótiuma itt az egyedüli, aki szív.
-
zseko
veterán
jól tudod:
Ajándék esetén 45 euró, vagyis körülbelül 13 ezer forint felett adót és vámot kell fizetni az unión kívüli csomagokért. Ha valaki interneten rendel, akkor viszont már csak 22 euró a vámmentesség értékhatára. ...
... Hogyha például valaki kap egy táblagépet, vagy egy laptopot az Egyesült Államokból, akkor annak vizsgáljuk az értékét, hiába van feltüntetve, esetleg hogy 29 euró vagy 30 dollár – mondta Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivője.
-
Chaser
legenda
Vám elvileg nincs számtech cuccoknál. Szállítás nyilván ingyenes náluk is, ha egyszeri halandó usernek is ingyen küldik, én is belealkudnám az árba. De mint mondtam elég sok minden lejön még, amit ki kell termelnie az eladásnak. Tehát éppen hogy nem nagy üzlet Kínából cégszerűen üzletelni. Ha ez jött le, olvasd el még egyszer amit írtam.
-
fulopr
csendes tag
egy kicsit elszámolod szerintem
a vámolt árhoz add hozzá a szállítási költséget, és arra jön még rá a 27% magyar áfa... nincs ezen akkora haszon mint azt itt mindenki gondolja... de erről a témáról topik folyót lehetne rekeszteni. mindenki azt hiszi hogy kínából importálni cégszerűen irtózatosan nagy üzlet. nyilván üzlet mert különben nem csinálnák, de nem akkora mint hiszed...
-
Painordead
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most jött meg a tabom, és én is találkoztam az említett battery problémával készenlétben 1.5 óra alatt 20%ot merült, valaki esetleg privátban, vagy emailben (painordead@gmail.com) tudna küldeni egy szájbarágós ROM telepítési útmutatót, mert így effektíve elég használhatatlan a dolog sajnos
Előre is hálás köszönetem! -
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #1158 üzenetére
© kispocok ma 17:53 | Válasz | #281
Igen, tisztelet Admin, a hirdetésemben csúsztattam. Nem tudatosan átejtve a leendő vevőt. Talán másnál jobban működik a Wifi. Eddig a vevőm nem jelentkezett.Ez azért megnyugtat. Egyébként a hardver miatt sajnálom a gépet. MÁS. Meg tudod mondani, hogy az októberre várható szállítmány már új szoftverrel kerül ki a forgalomba? Hiszen a 808-os is kap JB-T! Utána néznél? Köszönöm!
Gondolom te is leszel ennyire önkritikus, vagy nem olvastad, pedig oda is futkározol! -
Chaser
legenda
válasz
Loituma69 #1153 üzenetére
Nagyon egyszerű. A myaudi nem mérte fel a helyzetet - vagy inkább még nem volt tabletek terén tapsztalata -, ez egy kicsivel bonyolultabb eszköz, mint egy mp4 lejátszó. Egy ilyet from China kb 50k-ért kapsz meg ha átcsúszik a vámon. Mivel ők cégszerűen csinálják, valamennyi kedvezményt biztos kialkudtak. Kb 43-45k-ért kaphatják a gépeket. De. Náluk nem fog átcsúszni a vámon, bizony rámegy a 27% tréfa. Szóval nekik úgy 55k-ban lehet. A haszonnak ki kéne termelnie a készletbe halmozott pénz árát, a garis ügyintézéseket, a fejlesztőket, raktározást és még jó lenne ha valami haszon is maradna. 1 max 2 ember dolgozhat náluk tabokon, és nem egy fajta tabot árulnak. Ezért nem fogják tudni olyan gyorsan lereagálni a dolgokat, mint az itteni fórumosok. Te magad mondtad, hogy most asus terén botlottál "érdekességbe". Ők világ cég, rengeteg emberrel világ szerte. Nem véletlen kerül 2x annyiba az ő gépük. És mégis előfordulnak anomáliák...
-
hdman
őstag
válasz
Loituma69 #1153 üzenetére
Élő fába is igaz? Neked tényleg semmi nem jó.
A fórum hivatalosnak tekinthető, kurva mindegy, hogy ki inditotta nem? A MA is irogat oda.
Látom ezzel a rom dologgal meg vagy lőve basszus...
. Nem mindegy, hogy hol van? Az a lényeg, hogy egyáltalán van. Tőlem a holdon is lehetne, ha le tudnám tölteni...
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyre írok, de hátha vannak segítőkész emberek
Szóval, ebayről rendeltem egy kínai tabletet (allwinner A13 alapokon nyugszik, 512Ram, 4gb Rom, Mali 400 stb stb)
Megérkezett minden ok volt, viszont az ikonokat nagynak találtam így leszedetme marketről egy progit amivel a DPI-t lehet állítani, átállítottam rebootolt, és nem akart betölteni a kezdő képernyő már, megakadt az android felíratnál és mindig villant egyet...
Mivel reset gombot vagy hard resetet nem tudtam hogy kell, és leírást sem találtam róla, így maradt egy FW update.... nos kb 12-15 fw-t próbáltam már... ennek egy része simán felmegy, viszont a touch screen nem megy szóval valami nem ok... a másik része pedig (az original Rom-al együtt, amit az eladó küldött), elkezdem felrakni livesuit-al akárcsak a többit, felmegy, majd ugye bekapcsol a tablet és elakad egy zöld android figurás képernyőnél és mint akit elvágtak nem ugrik tovább a "betöltős" részre azután pedig a főképernyőre....
Azt is megfigyeltem, hogy azok a romok amik felmennk viszont nem jó a TS velük, azok a telepítés során még a szgépre feldobják a driverüket... na ez amik megfagynak ez ott nincsen.
Win 7 32bit, Livesuit progi (az eladó küldte az fw-t + benne volt a livesuit is)
Próbáltam már Phoenix usb pro-val, ugyanez a szitu, Phoenix card-nál hibát ír ki itt lehet az micro sd a ludas mivel noname szegényke....
Nemrég rápróbáltam XP-n, ott feltette az usb driverét, a Livesuit pedig invalid ID-t írt ki és nem csinált semmit...Szerintetek mi a hiba? Én vagyok béna? Nem csinálok valamit jól? 3 egész napja szenvedek vele, és már egyszerűen más ötletem nincsen...
-
pusihusi
addikt
A jb-vel 8 órája megy a videó lejátszás s még van 8%! Nem rossz, sípolás megszűnt, nem hallatszik a klipek filmek alatt mellett. SD kártya benne van, arról mennek a videók! Szerintem eddig nem olyan rossz a JB
Ja és nincs rootolva!
-
hdman
őstag
válasz
Loituma69 #1147 üzenetére
És? Attól függetlenül létezik, te is pontosan tudod. És nem az userek küldözgetik egymásnak, ahogy korábban állitottad, hanem kint van a hivatalos forumokun linkelve a support által. Tényleg jobb lenne a hivatalos oldalra linkelni, de legalább van frissités. Hogy hol,azt pont leszarom
-
jedis
senior tag
Érkezik a legkisebb tesó !
[link]
Ennyiért nem is rosszAmúgy mostanában elég sok olyan tablet jelenik meg más márkák égisze alatt ( is ), ami kísértetiesen hasonlít, mind külsőleg, mind belsőleg a mi 1016-osunkra. Szerintem van kínában egy üzem, ami csak ilyeneket nyom 10000 szám "no name"-ba, aztán csak megszitázzák ennek-annak . Mivel a mi cuccunk volt kb. az elsők közt, ami ilyen összeállításba kijött, gondolom a kezdeti magas selejt szám is itt csapódik ki. Majd az év vége felé jobb lesz a kihozatal, és már elenyésző lesz mind szoftveresen, mind hardveresen a bug-os cucc. Addig meg szívunk vele kicsit/nagyon ki-ki hogyan. Én nem basztatom semmivel, használom ahogy van. Szerintem a tabletek is olyanok, mint a nők. Nincs tökéletes köztük, csak tökéletes közeli, de arra ráköltöd a gatyádat is
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #1144 üzenetére
160000,-ft MM Ipa2 3G 64GB Ez biztos jó lesz neked, ez egy nagyon jó tab, biztos nem lesznek ilyen problémáid mint volt a 1016 dcc-vel! Ezt garantálom jó lesz nem kell Romolnod, csak nyomni végtelenségig! Vagy amit Kelzsoca bejelölt, de az csak wifis, s nincs megoldva a 3g-éd! Pénz van szabad a választás!
Idézet tőled: Ezek után a 1016 dcc mégis jó vétel 70,000ft-ért. Hát akkor tényleg nem értelek
-
hdman
őstag
válasz
Loituma69 #1144 üzenetére
Ok, erre a hsz-re kár volt pazarolni az időd...
Ha nem tévedek a MA-ra is 2 hivatalos frissités jött ki. Attól eltekintve, hogy nem hibátlanok, és a fórumozók többsége custom romot használ, ne állits valótlanságot.
Vegyél ipadet, vagy transformert akkor, lelked rajta. Senki nem fog marasztalni
-
-
pusihusi
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz
pusihusi #1141 üzenetére
Azért ne a csúcsmodellt vedd alapul (64gb, 3G modul) mert így nem korrekt az összehasonlítás
Apple iPad 2 WiFi 16GB fehér Fogyasztói ár: 102.300 Ft
Ennél van olcsóbb (96k körül) és van drágábban is, ez egy átlag ár, egy megbízható helyről.
-
Loituma69
őstag
Kinéztem magamnak 1016 DCC helyett az asus transformer tf300 tabletet, 120.000ft
Imerösömnek ilyen gépe van kölcsönkértem tőle 3 napja nyüstölöm pár napja megkapta a gép a 4.1.1-et és ilyeneket csinál a kütyü, billentyüzetes dokkolóba rakom akkor fogja magát és újraindul, véletlenszerüen ugrál a képernyő nem lehet gépelni mert ugrálnak a betűk, érintőképernyő hol érzékeli az érintést hol nem. 3 napja kapot az asus még egy 4.1.1 frissítést, semmit nem javult vele a gép. Ezt most nem a myaudio védelmébe írom le hanem okulásul, hogy 120,000fr-ért sincs tökéletes gép talán csak az ipod ez van. Ezek után a 1016 dcc mégis jó vétel 70,000ft-ért. -
-
hdman
őstag
válasz
pusihusi #1133 üzenetére
Sipolás van?
sony1962: ne trollkodj már, főleg ha nincs is ilyen géped. Mindenki el tudja dönteni, hogy mennyit szán rá, és hogy ezért milyen minőséget kap. Nem kell a hangulatot kelteni. Akinek szar vagy nem jön be, az vigye vissza, akinek meg jó, az használja boldogan.
-
zseko
veterán
válasz
sony1962 #1130 üzenetére
Kár hogy hülyeségeken akadsz fenn és nem is akarod megérteni a lényeget. Acer mint jó márka... nincs hibátlan termék csak kevésbé rossz, úgyhogy lehet keresgélni. Én személy szerint nem tartom reálisnak a 100e fölötti árat egy táblagépért, nemhogy 140+ árat. Nem azért nem veszek annyiért mert nem tehetném meg, hanem mert feleslegesen nem fogok kifizetni annyit egy túlárazott termékért. Kell vállalni kompromisszumot, ki mennyit visel el hibákból. Nálam is nagyon a határon táncol, hétfőn megyek is miskolcra, és még nem tudom hogy javitást kérjek, cserét, vagy az árát vissza. Nincs türelmem újfent két hetet várni mire kapok egy másikat.
Egyszer már volt javításon, azt nem tudom hogy onnantól újra él a nyolc nap?
-
pusihusi
addikt
válasz
sony1962 #1130 üzenetére
Szia, nincs lelkiismeret furdalásod, ha van egyáltalán lelked!
Eladtad egy szegény szerencsétlen emberkének a lesajnált, teáltalad szar tabot, szenvedjen vele ö, ha kell egyáltalán vele szenvedni! Ez nálad nem lelkiismereti kérdés? Ha már eladtad akkor tovább ne fikázd, mert képzeld olvassa akinek eladtad, s jogosan becsapva érzi magát! Ha van benned tisztesség akkor vedd vissza a vevőtől s küld vissza a MyAudiónak, szerintem ők visszaveszik a pénzedért s még nem vesztesz semmit! Igazán én úgy látom te egy Ipad 3-ban is keresnéd a hibát megtalálnád, s onnan kezdve menne a lehordásod! Nem azt mondom nincs hiba a tabokban, csak a te és egyesek hozzáállása és beszéd stílusa nem európai ill. emberi! A Droid az egy nyílt rendszer, azért hogy a kreatív emberek foglalkozzanak vele! Akinek ez ezek nem felelnek meg ott az Ios, hangsúlyozom nagyon jók! De csak be kell kapcsolni és működik! Szemben a Droiddal itt rengeteg csinálni való van, de a vége akkor van egy jól használható nyitott készüléked!És vigyázz a tisztesség nagy dolog,elvesztése nem ér meg egy tabot! De ha már eladtad akkor , én hallgatnák a te helyedben!
-
sony1962
csendes tag
Biztos , hogy igazad van. A Samsung is általában sz@r. Ott is vissza kell vinni. Ha kell, 10X is...D belenyúlkálni.Főzni. Ezt nem. Lesz olyan táblagép, ami gyárilag is jó. Megtalálom. Ha 140, akkor annyi. Ezekből a gagyikból elég volt. 1016, vagy akár Samsung. Az igazi jó márkák nem itt kezdődnek.
-
sony1962
csendes tag
válasz
tomi5244 #1121 üzenetére
Tomi5244 Semmilyen hangvételről nincsen szó. A 808-omnál is kemény voltam, és ennél is az leszek. A készülékekkel szemben. Tehát kár fenyegetőzni. Az bosszant, hogy itt véditek a védhetetlen, és óh milyen bagatell az a 75 ezer ezért az kivételes gépért...Én nagyon nehezen szerzek 45, vagy akár 75 ezer forintot.DE! Valóban ebből a májaudiós színvonalból elég volt...én a kisebbikkel szenvedtem. Hála Istennek megszabadultam tőle...És bizony várni fogok! Veszek egy Asus-t, Acer-t. Idővel. Hiába 120 ezer. Hosszútávon mindig a drágább az olcsóbb. Ebben az esetben is igaz! A hangvételre visszatérve. Gyertek át ezen készülék sg fórumába. Az edigital 808-as készülék 195-ös hsz.-nál tudtok legegyszerűbben belépni. Na ott olvassatok erról a csodáról, hogy milyen elkeseredetten írnak.nem én...nég jó, hogy nekem nem lett.
-
zseko
veterán
Tobika1, tomi5244, na ez az, korrektül néz ki, korrektül működik, csak vannak bosszantó dolgok amik ráadásul orvosolhatóak is lennének nem is túl nagy erőfeszítéssel. Igaz nem tudom mennyire lehet hatni a kínaiakra, hogy javítsák a hibákat.
Sony1962, akkor olvassál bele az SGS2 topikba, hogy mennyien használnak főzött romot a 140e-ért vett telefonon. Rajtam kívül talán ha két embert tudnék mondani aki a gyárival használja, de nekem is szét van rootolva és belenyúlkálva abba ami nem tetszett. A másik dolog hogy nagyon fasza az amoled kijelző, csak épp beég mint az állat. Főleg a kék, nem véletlen, hogy a samu nem teszi rá a holo témát. Jah, meg foltos a kijelző, alacsony fényerőnél egyes példányoknál pedig besárgult az egyik oldal. Szó nélkül cserélték, ezzel is elismerték hogy létező problémák. Volt aki 3x cseréltetett mire jót kapott. Jah, beltérben, vagy kint alacsony fényerőnél felejtsd el a fullhd felvételt, de még a 720p-t is, ugyanis beszaggat a felvétel. Leesik 15fps-re a sebesség, de nem gyakran, áh, csak úgy 8-10 másodpercenként. Viszont nem gáz, mert a fókuszból is kiesik, s így homályos lesz ilyenkor a kép, szóval úgyse látod hogy szaggat.. Sima szoftveres hiba, gondolod javították? Elárulom, nem. Az LGCamera app az egyetlen amivel fel lehet venni elég normálisan és nem szaggat kevés fénynél. És miről beszélünk? A Samsung akkori ( és még most is) legnagyobb dobásáról amiből már több mint 20 milliót adtak el. Igaz, ő megteheti...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244 #1121 üzenetére
Nyugi, sony1962 is csak rontani jön ide a levegőt.
Alapvetően negatívan áll a dologhoz, ez sokat elárul a szándékáról...Csak bólogatni tudok arra amit írtál. Ha van időd, várj..
Sokan elfelejtik azt mondani, hogy a gép tényleg patentül van összeszerelve, jó anyagok felhasználásával. 120 ezres gépek megirigyelhetnék..
Remek ár, Gyors-Remek hardver, Remek anyagminőség.. fos szoftver, és 1-2 hiba.
Valamit valamiért.. aki nem képes racionálisan mérlegelni, arra nem szabad hallgatni.
Ha egy SGS2 szintű support lenne a háta mögött, alsó hangon 30ezerrel többe kerülne. Ez van.70ezer fabatka. Ennyiért abszolút versenyképes a kütyü, ha nem a gyári romot használod, szerintem.
-
Tobika1
senior tag
Sony1962!
Akkor ne vegyél ilyen készüléket, vegyél hasonló tudású samsungot vagy asust 120-130000 ért!
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1118 üzenetére
Igen fent van, kicsit sípol,világosítani kell akkor abbahagyja, sd kártya csak wifivel orvosolható, merülés nem aggasztó! Majd holnapra kiderül! Szerintem jobb a régi romoknál! Éjszakára kikapcsolom a wifit. Ja és akkor kezdődött az egész mikor beraktam az sd-ét. Addig semmi! Tobika:10perc alatt fent van, használható lesz egy kis javítással!
-
tomi5244
őstag
-
pusihusi
addikt
Tobika1:Szerintem én kipróbálnám a JB-ét, nem sípol nem kattog, sd kártya még nincs benne, de úgy látom ez idáig a legjobb rom!
-
tomi5244
őstag
Nos, Betértem az MM-be és megtapicskoltam egy 1016-ost.
Azt sokan írták már, hogy az anyaghasználat és az összeszerelés ehhez az árhoz képest nagyon korrekt, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna!!
Nem akarok ódákat zengeni róla és nem is azt mondom, hogy egy Apple szint de nagyon kevés választja el tőle!!
Volt ott még egy rakás tab és a felbontások terén úgy gondolom, hogy a 1016 os a legjobb, pl.: ugyanolyan méretben a Navon 1024x600 as felbontása igen trére sikeredett, mondjuk az "csak" 50k.
Nem is akarok tovább szót csépelni, én úgy gondolom, hogy meg tudok birkózni a ROM telepítéssel és a láttotak alapján 70k igen is korrekt ár a 1016 ért. 2-3 hét és be is ruházok egyre.
-
Tobika1
senior tag
Sokan fel vannak háborodva hogy használhatatlan a gép, azért ez nem teljesen így van! Igen, jelentsük ki hogy a myaudio által eddig kiadott romok szarok! Kezdve a gyárilag kiadott rossz akkukijelzős romtól majd a hangpattogós romon át végül a sípolós JB-ig...
Node! aki egy szájbarágós leírás alapján fel tud rakni egy főzött romot az kap egy teljesen használható jó ár/érték arányú gépet! egyedül az sd dobálás marad meg készenlétben, én ezt elfogadom hogy ilyen és kész de még így is megéri! Nexus 7-en pl nincs is sd olvasó!
Szóval aki ilyen tabletet akar vásárolni az mérlegeljen hogy meg tud e barátkozni az sd -s hibával és hogy fel tud e rakni egy részlettes leírás alapján egy főzött romot!
És nem szabad elfelejteni hogy a készülékre 1+1 év garancia van! tehát ha valaki kifog egy hardverhibás darabot akkor azt is ki tudják cserélni vagy megjavítják vagy visszaadják az árát.
-
sony1962
csendes tag
-
zseko
veterán
Szerintem a 10-es majdhogynem túl nagy már, akár két kézzel gépelni, akár lövöldözős játékhoz - egyszerűen túl kényelmetlenül nagy már pl. a Dead Space-hez vagy a Nova-hoz. A 7-es meg szerintem kicsi, úgyhogy a 8-as lehet a jó méret
Az viszont biztos, hogy ez a 10 col ütős méretű
Naja, valami ébren tartotta, de nézd meg a másikat az se keveset volt ébren.
Am már van hozzá root
Egyébként pedig teljesen jól megy, 9-10 órát bír sima netezéssel, olvasással, minimum fényerőn (este még az is sok), úgyhogy faramuci helyzet, megéri-e vagy sem.
-
padi68
senior tag
Sziasztok, engem csak egy dolog érdekelne:
miért nem enged be miután regisztráltam lassan 2 hete a MySupportra....
spamok között volt a levél mely visszaigazolt, de a jelszó-email párost nem ismeri fel..
4x kértem új jelszót, majd a linkre katt és beállítottam de utána sem ismer fel....
Support 5 levelemre sem válaszolt....
.
-
agabe
addikt
válasz
sony1962 #1107 üzenetére
Mostanaban 75ezert nem kapsz olyat ami:
10colos, jo a kjelzoje, eros a hardvere, nincs hibaja. Azt 120ezer korul kapod meg, el kell fogadni.
Nekem meg mindig nincs 1016-osom, de miutan az alvo allapotu microsd eldobalason kivul a fozott rommal nincs baja (es gariban azt is javitjak hardveresen, csak nemi idobe telik), ezert gondolkozom rajta...meg probalgatom, hogy 10colra van-e egyaltalan szuksegem, mert nexus7 merete is elegnek tunik (csak annak meg a bovitesi lehetoseg, es hdmi kimenet hianyai vannak, de mukodesre nem lehet panasz, raadasul kisebb kijelzon hd felbontas elesebb kepet eredmenyez), es ha jatszani is probalok vele (reszben arra is valo sztem) akkor sincs nagy (vagy egyaltalan eszreveheto) elonye a nexusnak.
Mindent osszevetve masik hasonlo tulajdonsagokkal rendelkezo tablet ezen az arszinten (az azonos hardverrel rendelkezo klonokat/eredetiket..keveredik melyik melyik masolata...vegyuk egy kalap ala) egyszeruen nincs. Ami potencial ebben van, azt fozott rommal mar eleg jol ki lehet hozni, aki meg nem akar fozocskezni, az valoban csak dragabban kapja meg ugyanezt a szintet.
Nem ahhoz kell merni, hogy 30ezer ft-os 5colosokat meg siman buhaeralta valaki...ez lehet, hogy tobb mint duplaja, de minden alkatresze is egy-ket (vagy akar tobb ha a kijelzot nezzuk pl. )szinttel ujabb, fejlettebb, gyorsabb, jobb, es ezt csak ugy lehet ennyibol kihozni, ha igazan nagy support gyarilag nincs mogotte, mert azokat az embereket mar nem lehetne fizetni akik ezzel foglalkoznanak.
Ha lejjebb mennek meg az arak jovore meg azutan, akkor mar 70ezer korul is lesznek akkori kozep-felso kategoriasnak szamito gepek ekkora meretben jo supporttal, de ma meg nincs, es folosleges is elvarni.(#1108) zseko:
No latom meg az akksihasznalaton is kell faragni...akkor meg tuti varok egy ideig, viszont ez csak szoftveres problema, mert valami progi folyamatosan ebren tartja, es porgeti a procit valamennyire. Meg kell nezni melyik az, es ha nem fontos, akkor titanium backuppal jegelni, igy megszunhet ez "barkacs" modra. -
zseko
veterán
-
sony1962
csendes tag
Ma adtam el 808-am...szomorú vagyok. Olyan minősíthetetlen volt Wifi-je, hogy megszabadultam tőle....Mindenesetre a My Audio véglegesen leszerepelt. Remélem, hogy a 1016-osra kifőztök valamit...de felháborító 75 ezer pénzért ezt művelni...Tényleg, ennek a csodának milyen volt a Wifi-je?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
8nemesis8 #1094 üzenetére
Ugyanaz lehet, mint a 916. A ConCorde topicjában nagyon kevés hozzászólás van, remélhetőleg nem azért mert senki sem veszi, hanem azért, mert nincs vele gond.
Vártam a MyAudio JB frissítést, de ha ez sem javít, akkor marad a Concorde Plus, illetve még a Wayteqet is megvárnám, gondolom eleve JB-vel fog kijönni.
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1103 üzenetére
hdman: Sziasztok nem rátok gondoltam, hanem aki romolt JB-re! Én nem akarok csak ha jó lesz, tegnap nagyon megszívatott a Windows! Úgy hogy újra telepítettem-biztonsági másolat-romolásnál visszaállítás eredeti állapotba, mert van 3 Androidos készülékünk, gondolom összegabalyodtak a, én meg szívtam mint a berva!
-
pusihusi
addikt
Helló fiúk nincs nyüzsi, mi történt mindenkinek jó a tabja? Bevált akkor a JB? Akkor telepítsem v. ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest