- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Friss infó:
Szia,
tudunk már a hibáról, hogy az akku töltöttségi szintjét nem mutatja a szoftver. Az ígéretek szerint pár napon belül elkészül a firmware upgrade, amit természetesen azonnal kirakunk a fórumokra is.
A töltő, hogy kilóg egy kicsit "normális", minden tabletünkhöz ez a töltő van, emiatt lehet, hogy ebbe nem megy bele teljesen.
4.1 Jelly Bean valamikor szeptemberben várható. Van már egy verzió, de sajnos nagyon távol áll még a tökéletestől, tele van bug-gal, dolgoznak rajta az illetékesek.
Üdv:
MA Support
5 perc alatt válaszoltak, le a kalappal ezúton is
-
pusihusi
addikt
MyAudio Tablet Series9 916DCC Avagy mit tud, a Tabunk? Az új topik! Természetesen én nem mindenre tudok válaszolni, sőt, remélem egy pár nagyobb tudású fórum társ besegít. Előre köszönöm!
hdman: Nekem minden be volt kapcsolva wifi szinkron, szóval minden s úgy ment le 20%-ot!
-
zseko
veterán
Pont nem erre lettem volna kíváncsi
arra, hogy ha bekapcsolva hagyod akkor mit mutat az akku. Mert teljes ki- és visszakapcsolás után természetesen nekem is visszaállt normális értékre
Ez szerintem szoftveres gond lehet leginkább, mert nem hiszem hogy magától töltődik az aksi
Vannak tabok, másik fórumba linkelték is, készenlétben elment öt napot is. Természetesen wifi és szinkronizálás nélkül, mint az S2 repülő módban. -
hdman
őstag
Az marha sok. Nekem galaxy S II ha repülő módban van, minden szink kikapcsolva, akkor egy éjjel alatt 1-3% között esik. Amikor nem használom, akkor inkább kikapcsolom
Nexus 7-nél is van ilyen bug, hogy ha nem használod, akkor merül mint a titanic.
Amúgy durva, kb az egész országban 3 embernek van ilyen gépe
Neked, zsekonak és nekem...
Vagy a többiek még nem találtak ide
-
hdman
őstag
Éjjel 3tól ki volt kapcsolva, most nyomtam be: 77% volt, és most 74%-kal nyitott.
-
hdman
őstag
Még mindig másol rá, akku 85%. állapota: egyenes vonal.
Menyasszonyom is megjegyezte, hogy az SII-nek sokkal jobbak és szebbek a szinei, mondjuk nem is csodálom, hogy ilyen tulszaturált kép után minden kijelző "fakó egy kicsit". Betekintési szög ips-hez méltóan nagy, jól látni mindent.
TN panelos kijelzőhöz viszonyitva viszont sokkal jobbak a szinek.
Töltöttem rá azóta vagy 30 progit, azok is tökéltesen mennek. Kipróbáltam a Dead Trigger játékot, akadás nélkül megy, nagyon szép a tabon.
HDMI-t kábel hiányában nem tudtam kipróbálni, a napokban veszek egy kábelt és azt is letesztelem.
A gép mellé kaptunk egy 30gb felhőre feljogositó kódot, 2 évig lehet használni.
A zenei kuponokat még nem használtam fel, zseko szerint 10 zenét lehet vele venni.
A gép 644gramm.
Elől és hátul is fix fókuszos 2 mpx kamera van benne.
Holnap megnézem a skype-ot, meg lehet az usb sticket is.
A hozzá kapott füles semmire nem való, tök gagyi, ment is a fiókba, a sennheiseremmel használom.
Érdekes, hogy a gyári videólejátszó nagyon halk, még ha fülelek, akkor sem hallottam a beszédet, viszont a zenelejátszó meg nagyon hangos.
A hozzá kapott töltő 2AH-s.
A gépre 1 év garancia van, +1 és korlátozott garancia, ami azt jelenti, hogy a javitásnál csak az alkatrész árát kell kifizetni, szervizelési költséget nem számolnak fel.
Bocs, ha kicsit csapongó voltam, egyelőre ennyi jutott eszembe
-
hdman
őstag
Most elkezdtem használni, eddig normálisan merül és a grafikon is normális, 94%-on van.
-
hdman
őstag
Most ertem haza, a gep felkuzdotte magat 100%-ra. Kivancsi leszek, innen mit alakit...
-
hdman
őstag
Akkor sorry, benéztem, éppen csak egy pillantást vetettem rá
A zenés kupon hány forint értékű?
Sajna csak 11körül tudok mindent részletesen megnézni
A 32gb samsung cl10 kártyámat gond nélkül megette, és nem is lóg ki, mint más táblánál
Szerintem az akku nekem is fura lesz, kb 1 óta töltőn van, most hivtam páromat nemrég, és 61% ugy h nem is használja. Azt mondja, 1 órája ránézett akkor is 60 körül volt, már nem emlékszik pontosan mennyi, de a grafikon is fura. Nincsenek benne törések esések, mint nálad/tok, hanem ilyen össze vissza
U.i. közben irtam a MA-nak a root, a JB miatt, és hogy ha lehet tegyék ki a romot valahova.
u.i2: ez az akku probléma a cc 9,7ips-nél is megvolt, de ott a li polimer akku miatt volt megzavarodva az akkukezelő rutin...
Egy fontos kérdés a végére: a töltő nektek is kilóg? nem lehet rendesen bedugni a gépbe, izombol sem...
-
hdman
őstag
ja, es persze az ajandek usb stick es egy usb hosszabbito kabel.
-
hdman
őstag
10 perc után:
root nincs
pixelhiba nincs
kis bevilágitás van a jobb oldalt
gyári füles jó
saját füles is jó
otg müködik a 4gb pendriveommal, simán játszotta róla a képeket,zenéket,filmeket
szinek kicsit furák egy galaxy s2 után
a gép nagyon gyors
play van, google talk nincs
tettem rá pár progit, eddig nem melegedett
kényelmes fogni, nem nehéz, minden felment rá (10-15progi)
operával 5x megnyitottam az index.hu-t egymás mellé, külön tabon, abszolut nem lassult be
wifi a router mellett 1 méterre már csak 2 egységa csomagban egy füles, egy otg kábel, gari papir, magyar nyelvű használati utmutató, a tv-s progi kódja, myid azonositos papir, 2db zenekupon és a töltő volt.
Hátul nincs fólia, szerintem full karcmágnes, a kijelzőn van.
A hátsó kamera 2mpx.
Egyelőre ennyi, megyek vissza dolgozni
-
hdman
őstag
Megjött! viszont kibontani és érdemben ránézni csak kora du-n tudom
A kézbesitésnél mákom volt
-
fulopr
csendes tag
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #65 üzenetére
Szerettem volna tesztet írni, de így ugye nem jött össze. Laikus szemmel nézve nem találok kivetnivalót az anyaghasználatban és az összeszerelésben, ha nem nézem a nálam előforduló hibákat akkor azt mondhatom hogy gyors, igaz egyedül csak a Galaxy Tab2-höz tudom hasonlítani, mert olyat nyomogattam eddig, azt szerettem volna venni.
Amiben más ahhoz, hogy én a TouchWiz-hez vagyok szokva így fura a felület, meg a samus dolgok hiánya, és az hogy nem lehet mappákat létrehozni az applistában. Nem szeretem mikor minden ömlesztve van, de legalább abc szerint teszi. Viszont korrektül működik, nincs az az érzésem hogy lassú gépet kaptam volna. A Youtube-os 1080p-s filmeket gond nélkül viszi. Hardveresen is visz szépen olyan durva videót amit az S2 már nem tud, linkeltem is róla youtube-os felvételt.
Ha minden igaz frissíthető lesz JB-re, készítik hozzá a szoftvert. Persze ez biztos csak akkor lesz ha már ki is adjáklásd SE, LG, HTC.
Ami az S2-n ment az ezen is megy. Más tabletnél pl. írják, hogy Gameloft-os, EA-s játékok nem mennek, amit én próbáltam az ment.
Kezelhetőségre, sebességre én személy szerint azt mondom hogy jó. Feltettem rá kb. 70 programot, nem lassult be, vagy én nem vettem észre, applistában ugyanúgy lehetett lapozni 3 teli oldallal is.
Ha rögtön hibátlant kaptam volna azt mondanám megérte az árát. Így csak akkor mondom ha csere után tényleg hibátlant kapokÁm szvsz kb. reális az ár/érték arány.
Aksiról majd akkor tudok nyilatkozni ha jó leszMost fél óra használat kb. 5%-ot vitt le, amiben teszteltem az Angry Birds Spacet, kb 6-8 percet, meg a youtube-os hd filmek tesztelése is 6-8 perc, meg menükben mászkálás, pár oldal elolvasása.
(#67) kissan4 ezüst a hátlapja, igen. És nem csavaros.
-
kissan4
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában vennék tabletet, a MyAudio IPS-es gépei nagyon megtetszettek. Csak az zavar, hogy ezek a masinák mintha nem is léteznének, google 500 találatot ad a 916dcc-re és a 1016dcc-re is csak 600-at. Ami ugye ráadásul nem is kapható sehol, csak a MyAudio saját boltjában. Ezen a fórumon kívül gyakorlatilag semmi info ezekről a masinákról.
Aki már rendelt ilyen gépet, megérkezett és működik, megtenné, hogy beír a fórumba csak annyit, hogy megy faszán a gép és nincs vele semmi gubanc (pl. mint a fönti akksi-gondok, vagy a Concorde Plus sercegése, vagy egyéb idegesítő apróság, ami szériahiba-gyanús)? Esetleg lehet tudni, hogy melyik cég gyártja az IPS panelt?
Amúgy ma MediaMarktban volt szerencsém megcsodálni egy 916DCC-t, és első körben meggyőzött. Szép masina, nem látszik (és nem is érződik) rajta az olcsóság, ami volt rajta (menü, képek etc.) az akadásmentesen futott. Mellette volt egy 140ezres Asus, ha nincs ott az árcédula, meg nem mondtam volna elsőre, hogy melyik ketyere a drágább.
A kijelzője nagyon szép (mellette az 50ezres Maxell és minden egyéb alsó-közép kategóriás TFT egy rossz viccnek tűnik), viszont a fényerőt én picit keveselltem, legalábbis szívem szerint még toltam volna rajta egyet, de már maxon volt. Van olyan köztetek, aki össze tudja hasonlítani mondjuk egy Concorde Tab 9.7-tel, vagy WayTeQ-el, Point of View-val, hogy azoknak milyen a fényereje?
Üdv,
kissan -
XDModesty
aktív tag
Nem is tudom, igazából nem 1-1 speciális dologra vagyok kíváncsi, hanem egy olyan részletes tesztre, összbenyomásra olyantól, aki más tableteket is próbált már.
Gondolok itt az anyaghasználattól kezdve, összeszerelés minősége, kezelhetőség, sebesség, aksiidő, szoftverre, frissíthető lesz-e, ár/érték arányról mi a vélemény, illetve a hd kijelző miatti kompatibilitás. Mert ugye a google play csak azokat a progikat jeleníti meg amik kompatibilisek, úgy természetes h minden letöltött dolog működik.
-
zseko
veterán
Holnap viszem egerbe a szervizbe. Küldenek majd egy újat. Arra gondolsz, hogy telefonon közölték-e hogy megkapták a rendelést? Úgy nem mert nem volt idejük, én hívogattam őket mikor jön már
(#63) XDModesty mire vagy kíváncsi? Eddig bármit telepíttetem a marketről minden futott ea, gameloft játékok is. Dead space, asphalt7 gond nélkül. Betekintési szöge jó, erősebb mint az S2 telefonom. Egér, billentyűzet, pendrive otg-n rendesen működött.
-
XDModesty
aktív tag
Nincs valakinek bármi infoja arról, hogy a mobilarénás teszt mikorra készül el? Mert én igazából már csak erre várok semmi másra, s venném meg.
-
zseko
veterán
* az akku fogyasztás alatt látszik melyik program mennyit használt? volt akinek ott nem volt semmi
nem látszik, de itt már mutattam.
* root-olva érkezik-e készülék, ha nem sikerült-e már vkinek root-olni?
Nem találtam úgy, hogy rootolva lenne, de sokat nem próbálgattam.
* kamerák milyen felbontásúak? autofókusz van-e?
Megnézve úgy tűnik mindkettő 1600*1200 felbontást tud. Az autofókuszt nem tudom, hogy teszteljem?
-
fulopr
csendes tag
összefoglalva:
kérdések elhangzottak de válasz még nincs:
* az akku fogyasztás alatt látszik melyik program mennyit használt? volt akinek ott nem volt semmi
* root-olva érkezik-e készülék, ha nem sikerült-e már vkinek root-olni?
* kamerák milyen felbontásúak? autofókusz van-e?és egy új kérdés: milyen nehéz a cucc? a fontos paraméterek közül ez sincs fent a hivatalos oldalon, sem a méretek, de azt már fentebb írták.
-
zseko
veterán
Szerintem az enyém biztosan hibás, eleve a hangszóró, aztán a kijelzőn egy picike fényes folt, meg szerintem a töltés vagy az aksi is az, mert hektikusan jelzi a töltést, és leginkább az gyanús, ha ki van kapcsolva és bedugom akkor bekapcsolja a tabot. Nem lehet úgy tölteni hogy ki van kapcsolva. Van aki ki tudja kapcsolni töltés közben, vagy kikapcsolva tölteni?
-
hdman
őstag
Akit érdekel: feltöltöttem a 1016DCC használati utasítását: [link]
-
Crytek
nagyúr
Valaki nézze már meg a skype videohivást akad-e.Mert hardwerileg a cube full ugyanez csak lehet a fos kamera miatt akad.
-
hdman
őstag
A kijelző nem hardver?
Nem csak a felbontás nagyobb, hanem a mérete is. Viszont való igaz, hogy kétértelműen fogalmaztam.
Nekem nem elég az 1024*768 amit a cc tud, ez meg már megfelel.
Irtam, hogy szoftverben köröket ver a MA-ra, de ha leveszed a tokot, akkor árban ugyanott vannak, számomra ez nem döntő érv.
-
zseko
veterán
Akkor esetleg, ha nem lett volna kikapcsolva a wifi, próbáld ki úgy, hogy mikor nem használod kilövöd a wifit is.
Telefonon én a Better Battery Stats programot használom megnézni mi fogyaszt, de az fizetős, és azt nem tudom hogy root kell-e hozzá mert a telefont eleve rootoltam. -
pusihusi
addikt
-
hdman
őstag
Tegnap éjjel én is rendeltem egy 1016DCC-t. Meglátjuk
-
zseko
veterán
Kikapcsolva a telefonom is elmegy két hetet is... kikapcsolva olyan mintha kivennéd belőle az aksit, ergo nem sok értelme. Erről beszéltem én is, valami nagyon meríti, más taboknál készenléti módban elmegy akár 5 napot is. Pont ez lenne a lényege a készenléti módnak, ha kell rögtön ott van, nem kell a bootolásra várni. Telefont se kapcsolom ki ha épp nem használom, csak alvásba megy, egy tabnál meg (általában) nincs rádiós rész, az meríti nagyon a telefont is. Ha átteszem repülőgép üzemmódba az S2-t (letiltva minden adat- és hálózati forgalom) alig fogyaszt készenlétiben, egyébként meg naponta tölteni kell.
Szerintem első körben szoftveres gond lehet, mert amit linkeltem enyémet azon is látni, hogy kikapcs-bekapcs után visszaáll kb. normális értékre.
Azt gondolom még, hogy ha nincs használva akkor érdemes kikapcsolni a wifit, az se fogyasszon, ha kell a widgettel pár pillanat csak visszakapcsolni.(#36) pusihusi, nézd már meg, hogy kikapcsolva és visszakapcsolva mit mutat, pár hozzászólással feljebb láthatod nálam néhány képen, hogy az enyém milyen. Ugyan ez van, este leteszem 80%-al, reggelre 8%-on van. Viszont ha újraindítom akkor visszaugrik a töltöttség 70%-ra.
-
jedis
senior tag
Hát szerintem ha csak készenléti állapotba van, akkor simán lemerülhet. Gondolom ha teljesen ki van kapcsolva akkor jóval tovább kellene neki megtartani. Akkor van kikapcsolva, ha amikor bekapcsolod, az a rikító fehér myaudio-s logo előugrik pár másodpercre. Ha egyből látod a kezdőképernyőt, akkor csak készenlétiben volt.
-
jedis
senior tag
válasz
XDModesty #28 üzenetére
mobilarena/tesztek/tabletek
Nézd meg pár tablet benchmarkjait, és hasonlítsd ősze az általam mértekkel ! Amíg ki nem jön a mindent átfogó teszt a mobilarénától, addig is jó támpontot fog adni.
MyAudio 1016DCC:
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895 -
XDModesty
aktív tag
Hol lehet kapni a 1016DCC gépezetet, és mennyiért adják?
-
zseko
veterán
Mivel ez a 1016-os topic, így ilyenem van
Nem tudom hogy az aksi rossz-e, mert ha használom akkor rendesen merül, mint látni is a legutolsó görbén, ma reggel 9-től a madaras teszt videó megy szinte folyamatosan, néha nézek fel a netre vele. Ez már ugye 3 és fél óra, 52% töltöttségről.
A weboldalról rendeltem meg 13-án, előre utalással, 21-én meg is hozták.
Neked akkor látni mik használják az aksit?
Ilyenre gondoltam, ez a telefonomé. -
jedis
senior tag
Úhhh ! Hát ez az aksi grafikon tényleg durva
. Nekem szép egyenletesen megy lefelé a "lejtő"
, és igaz nekem is vannak benne kisebb hullámzások, de minimális. Szerintem az aksi lehet alapból rossz. Te hol vetted ? És mid van pontosan ? 916, vagy 1016 ? Mondjuk én azon csodálkoztam, hogy a 916-osnak 8000mAh-s aksija van, a 1016-nak meg 7200 !
No ebbe milyen logika van azt nem tudom
-
zseko
veterán
hello, én voltam az aki azt írta csíkozódik a kép
De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.
Nálad jól mutatja a töltöttséget, mert nekem azzal is vannak gondok?
Egyrészt nem látom mi használja az aksit, csak a grafikon van, másrészt nem jól mutat, vagyis ha lekapcsoltam (nem ki, hanem csak simán alvásba) akkor 3-4 óra múlva a 70%-os töltöttségről azt mutatta, hogy lemerült 8%-ra. Kikapcs-bekapcs és visszaállt 65%-ra. Aztán meginr ez játszotta, meg azóta is.
Plusz nálam a bal oldali hangszóró hangosabb, a sarkokban bevilágítás van (elviselhető, a legrosszabb a jobb felső sarok) és van egy rizsszem méretű világos folt a kijelző jobb alsó saroktól úgy kb. 2/3-ánál.Ez meg csak világos felületen, pl. böngészés közben látni.
Az üzletből egyébként felhívtak még szerdán és még csütörtökön is, hogy miket tapasztaltam, mi a véleményem a tabról. Úgy néz ki, ki is cserélik majd.
Ettől a kis mizériától eltekintve tökéletes készülék, és ha tényleg ki lesz cserélve, azt mondom, hogy megéri, mert eddig mindent vitt bármit próbáltam.
Ezeket a hibákat pedig egyelőre betudom annak, hogy az elsők között jutottam hozzá a tabhoz most kedden. -
Crytek
nagyúr
Arra kíváncsi vagyok hogy a Skype itt is egy rakás kaki mint sok más táblánál?
Tehát a videó akad mint a rohadás? -
jedis
senior tag
Még hogy csíkoz a lép
? Hát ez elég nagy marhaság ! Persze teljesen sötét háttérnél néha néha látszik egy pici bevilágítás, de ez csak akkor, amikor alkalmazást váltasz, és ilyenkor 1 másodpercre teljesen fekete a képernyő, de se filmek, se játékok, se internet közben nem látszik ilyen bevilágítás sehol.Tegnap egész délután kínoztam, net; wifi; play árúház; game letölt-instal-5-10 perc játék-"game letölt..........."-" game letölt......" stb. stb.
olyan 5-6 órán keresztül, szóval kapott rendesen terhelés, és még ma maradt benne 10%. 7200mAh aksi azért bírja rendesen
. Nem volt olyan game, ami meg fogra volna, pedig direkt nem "tetris"-eket húztam le
Pl.: Dead Trigger; FLCcommando; SAS3 ezeg elég durba 3D-s játékok. Amúgy ha bemész a Mobilarena-ba, és megnézed a tablet teszteket, ott ugyan azokat futtatják, amikkel én is lemértem ( direkt ). Ott lesz összehasonlításod, mit tud a "kicsike", azokhoz képest
.
-
hdman
őstag
Alapból root-olva jön a gép?
-
ngyjns
tag
Szia, én is ilyet szeretnék venni, de a Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb témában egy srác azt írta, hogy csíkozódik az IPS panel, és az egyik sarokban erős a bevilágítás, ha jól emlékszem, neked is így van? Ha feltöltöd lemérnéd a töltési időt 100%-ig 0-ról! Láttam, hogy a madaras mkv-t is jól lejátsza. Esetleg Gameloft és EA játékot próbáltál már vele? Tudom túl sokat kérdeztem, bocs, de köszi előre a válaszokat.
-
jedis
senior tag
Lemértem a szépségem egy-két ismertebb teszt progival
MyAudio 1016DCC:
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895 -
jedis
senior tag
Nem tudom mennyit megy el egy töltéssel, mivel alapból volt benne cufla, és még azzal bogarászom. Majd ha lemerül, és feltöltöm megírom mennyit ment el, milyen terheléssel. A modem amit kaptam az a myaudio saját modeme, sima fehér színű. Náluk is lehet kapni külön
http://myaudioworld.com/mystore/myaudio/ma-kiegeszitok/3g-modem/
-
buek1967
tag
Köszönöm a választ. sajnos én még csak olvasgatási fázisban vagyok, nem sietem el a döntést
Viszont nem ismerek tesztprogramokat, csak hírből. ANTUTU-t szokták dícsérni. A nettáblák gyűjtőfórumban volt egy killersample videó, azt letöltöttem és a 916dcc gyárilag vitte a MMben, ami elég jó! A 720p simán menni fog. De valszeg a fullhd is.
-
jedis
senior tag
Hát a wifi kb. ugyan olyan hatótávolságú, mint a Samsung Galaxy mini telefonomé. Igen kaptam hozzá usb sticket, de még nincs sim-em hozzá hogy kipróbálhassam, ahogy HDMI kompatibilis cuccom sincs itthon ( TV, monitor ), de még kábelem sem. Egy HD-s DivX-es filmet akarok felrakni rá ( 720P ) , hogy hogy hasít magán a tableten. És egy pár ismertebb tesztprogit, amivel szokták a tableteket tesztelni. Ha tudsz ilyet szólj, mert én még elég járatlan vagyok tabletügyileg. Amúgy a mai hírek között olvasható az új Archos 101 XS, amit a fórumjában ,agyonra dicsér mindenki
. Nem rossz egy darab az biztos, de 400 dolcsiért, mikor 300-ért megkapod a MyAudio 1016DCC-t, és még kapsz hozzá, 3G-s külső sticket is. Ha pedig a felépítést, és a hardvert megnézed, mintha csak az Archost, a 1016DCC-ről másolták volna
-
buek1967
tag
Láttam tegnap a MMben 808dcc-t és 916dcc-t, viszont 1016dcc-t nem. Az árazásuk nagyon jó, a 808dcc kijelzője sem szörnyű, bár az ips jobban mutat. Amiben viszont a 808dcc nyert: a WIFIje erősebb, mint a 916-é! (Pulton a Galaxy tab 8.9 mellettük szinte teljes wifi jelet vett, 808dcc két csíkot mutatott 916dcc pedig nem is látta ugyanazt a hálót.) Érdekelne, hogyan viszonyul ezekhez a 1016? Nyilván nem tudod közvetlenül összehasonlítani, de esetleg más otthoni wifis eszközeidhez képest milyen? Ami még érdekelne: kaptál hozzá 3G stick-et? Érzésre nem törik le könnyen? HDMI lejátszás problémamantes? Köszi
-
jedis
senior tag
Az anyaghasználatról annyit, hogy nem sok műanyag van benne, de alumínium annál több
Az tűnt fel először, hogy olyan "hideg" tapintású a hátulja -
jedis
senior tag
Nohhh ! Megérkezett a kicsikém
. Első tabletnek lehet hogy kicsit durva, de nem akartam budget kategóriával kezdeni
proci: Rockchip RK3066 2x 1600Mhz
VGA:Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
memória: 1GB DDR3
oprendszer : ICS
kijelző: 10” IPS Wide Kapacitív Multitouch 1280x768
belső tár: 16GB
aksi: 7200 mAh
egyéb: MicroSD, USB 2.0, HDMI, Wifi, Bluetooth, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play, NetTV, 30GB ingyen online tárhely stb. stb.megj.: az ultra vékony kialakítást azt szó szerint kell venni, mivel mindössze 9mm !!! "vastag" a kicsike
Még magázódó viszonyban vagyunk, de majd tesztelgetem lassacskán. Segítséget szívesen fogadok, hogy mivel és hogy teszteljem, mert mint már említettem kezdő vagyok tablet téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest