-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
GreenGoblin #64250 üzenetére
Teljesen kikapcsolod a gyorsítótárazást? Miért nem állítod át, hogy a memóriába menjen? Úgy még gyorsabb, mintha SSD-re menne és nem cseszteti feleslegesen.
-
Cs1csó
titán
válasz
GreenGoblin #64256 üzenetére
Igen, és mint írtam ez nagyon elhanyagolható rész és ha még mellé ez a felhasználás profittal is párosul akkor nem tétel pár évente új SSD-t venni.
-
classic B
senior tag
válasz
GreenGoblin #64244 üzenetére
Én egy user.js alapján szoktam néhány dolgot állítani.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
(igen igen, nekem ind a wines pagefile, mind a FF-os cache ki van vezetve egy OS alól nyugdíjazott SSD-re...)
-
Cs1csó
titán
válasz
GreenGoblin #64254 üzenetére
Ez az SSD-t használok kb. 3%-a. Qva sokan alig használják másra mint jutubozás, játék, fészbuk. Esetleg szöveget szerkesztenek.
-
Grg
tag
válasz
GreenGoblin #64252 üzenetére
Azért az almát ne hasonlítsuk a körtével sztem... Az SSD erre van kitalálva, normál használattal elvan mondjuk 10 évig, ha Te kíméled akkor mondjuk 15 évig, ne mondd, hogy 10-15 év múlva még mindig a mostani konfigurációdat akarod/fogod/tudod használni...
Ez kb. ugyanaz mint amikor arra panaszkodnak, hogy adott program mennyi RAM-ot használ, hát de nem azért van, hogy használva legyen?
Én 2016-ban vettem egy Samsung 850Pro 128GB-SSD-t rendszermeghajtónak, azóta a HDSentinel szerint 1112-napot ment 22TB írt adattal és így 92%-os vagyis 5 év alatt 8%-ot "használódott" akkor hova pátyolgassam?
De ha téged az nyugtat meg hogy hímestojásként bánsz vele, legyen, nem baj az, csak ne terjesszük azt butaságot, ami talán az ős-SSD-nél igaz lehetett.
-
movax
őstag
válasz
Ez a "tönkremegy a tárhely" egy hatalmas baromság, amit már számtalanszor, sokan és rég megcáfoltak, de valamiért makacsul tartja magát...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
GreenGoblin #64247 üzenetére
Nekem valahogy a cachelésel, mintha gyordabb lenne az egész (egyéb beállítások mellett)... De lehet, hogy az én gépem így jobban bírja... Passz...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
GreenGoblin #64244 üzenetére
Attól függ, hogy mi a célod... nyomaték, vagy RPM
?
Ez egy irányba jó, nem is azért hogy ezzel csináld meg, és felejtsd el, hanem hogy nézd, hogy mik az opciók amik ajánlottak, kicsi leírással segíthet egy két folog megértésében, vagy akár jó kulcsszó-szótár utánanézni a dolgoknak. Az utolsó oldal legereál egy Perf.js fájlt... ha azt egy szövegkezelő progival megnyitod, látod is hogy hogyan is néznek ki a dolgok... About:configban is nézelődhetsz értsd keress rá szavakra, hátha kidob valamit, ami után utánanézel, hogy mi mi...Én pl most épp projectben vagyok, hogy csak youtubuozva (külön profil) mennyire sok adatot mozgatok (1-2 óra alatt töltök meg 5 giga cache-t)... Ha valamit állítanál, szinte biztos hogy állítható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest