- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
És mit csinál az aero snap? (nem tudok angolul sajna)
Szomorúan tapasztalom, hogy a ff még mindig nagyon buta.Pont ez a bajom a témákkal, hogy mind csicsás vacak, nem hiszem el, hogy ilyen alap beállítást nem lehet módosítani.
és végül:
ImagePreviewer-re esetleg valami megoldás? Sajna FF26-ban ez sem működik.
Nincs valami trükk, hogy engedélyezni tudjam? Vagy valami hasonló kieg? -
Satyricon
addikt
Sajna nem sikerült elhárítani a hibát
Szerinted ha újra uninstallálom, majd regcleanerrel leszedem a maradék fájlokat, plusz a program filesből kiszedem az ott maradt fájlokat(ha maradtak), majd újra felteszem a legújabb verziót, mekkora az esély, hogy rendesen fog működni a böngésző? Vagy van még valami, amivel lehetne próbálkozni?
-
miku84
tag
De, jó. Bár enélkül is elég sok minden reklámot blokkol, de épp azért szerettem volna a hufiltert, mert az épp a magyar oldalakat tudja, viszont az easylist meg nagyrészt olyanokból áll, amit sose fogok megnézni és emiatt fölöslegesen van a blokkolási listában és lassítja a böngészést.
Különben a privoxy- val az Adblock Plus - os 5 msp helyett kb. 1 msp alatt indul és alapértelmezett szűrővel is sokmindent blokkol
-
Satyricon
addikt
Na letiltottam a kiegészítőket, újraindítottam a ff-t, és ugyanaz a hiba, mint volt. Ezt az about configot hol találom? Ott lehetne beállítani ezeket a dolgokat?
Nem értek hozzá, de szerintem nem használok proxy-t. Alap 5megabites T-s netem van, amihez nem szoktam nyúlni, szóval minden alap beállításon van.
-
DS39
nagyúr
érdekes hogy ez a plugin check oldal a legfrissebb kivételével mindent sebezhetőnek ír, nálam a hosszan támogatott 11.7-es flash van fent, arra is. [link]
kipróbáltam a 12-est is, annál is megvan az a YT bug, hogy ha kicsiből full screenre váltok, a hang megakad egy pillanatra.
-
Rota
tag
a java mellett továbbra i ott van figyelmeztetés.
Flash-: felraktam egy 11.9.... est de így sem jó ráadásul figyelmeztet, hogy lejárt. Ugyan akkor ha a firefoxon belülről indítom a flash frissítést akkor , ugyan azt akarja letölteni de az nincs az Adobe oldalon hiszen, ott már 12 -es érhető el.Ha ez így megy tovább, akkor megszokom a crome- ot...és maradok, érezhetően gyorsabb, is csak van egy két funkció, ami hiányzik.
-
HZoli87
veterán
-
vati
senior tag
Nekem több okból sem tetszik az új design, de találtam egy downgrade plugin-t:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/classicthemerestorer/
Sajnos, nem 100%-ban hozza vissza a korábbi felületet, de a semminél jobb.
Nálam végül komplett FF downgrade lett a vége, egy óra kínlódás után. Nemcsak egy sor kiegészítő nem működik rendesen az új GUI-val, (pl. All-In-One Toolbar) de amit eddig tapasztaltam a felületből, mind butulás.
-
HZoli87
veterán
0.4-es verzió már egész korrekt. Nem záródik be a letöltés végeztével az ablak (állítható), van olyan beállítás hogy az elkészült letöltések automatikusan törlődnek a listáról.
MÁS: egyik kedvenc kiegészítőm visszatért: -> Bookmark Favicon Changer
-
Ryder62
őstag
Köszi szépen. Így legalább minden új lap nyitáskor a gugli jön be + így nem lassú ez a ratyi böngésző.
Nem tudom mi baja de itt a config oldalon is mindent csiga tempóban csinált. Az ikonok késve jelentek meg, ha rávittem a kurzort egy sorra pár másodperc után jelölte ki stb.
De mondom, minden más oldalt normális sebességgel tölt be.
-
törölt tag
Elmondom. Persze, hogy voltak gondok és még lesznek, de rájöttem, nem az a megoldás, hogy blokkolom a flasht.
Tehát, kapcsolja be mindenki a flasht és nézze át a bővítmény tárát, szedje le ami felesleges és főként a flash blokkolókat. Ezen kívül mindenkinek ajánlom figyelmébe a YouTube all HTML5 valamint a YouTube High Definition bővítményeket is.
Talán éppen ez felesleges? Ki kell próbálni. Nekem tessék, amit lássék.
-
Zirowe
nagyúr
Ok, akkor a két lezavaróbb az, ha duplán kattintok a +-ra, akkor az új lapon a yahoo search nyílik meg, illetve ha hibás címet írok be, akkor egy fél pillanatra előjön a hibás oldal felirat, majd kidob egy yahoo találati oldalt az elrontott címre.
Ezeket vajon hol kell keresnem about:configban, hogy visszaállítsam?
-
Visormail
addikt
Jahh, na ez nagyon izgalmas kösz az infót. Én hagyom kikapcsolva az azuret, nem fogok ennek a kipróbálásával szórakozni, akkor már tök mindegy hogy melyik about:config értéket kell átállítani, főleg a jól hangzó teljesítménycsökkenés belengetésével.
"Bizonyos szerencsétlen VGA-kártya és -driver kombinációk esetén" ez meg különösen tetszik, pl minden HD4-es sorozatú kártyán előjön a hiba az összes driverrel.
-
-
netpeti98
addikt
Persze tudom, aki stabilan szeretne böngészni annak a stable channel ajánlott, de például a fórumon is vannak páran akik az Aurora verziót használják a mindennapokban, ha gond adódik vele akkor indítják el a stable verziót. Szóval nem azt állítom, hogy 100 százalékban bugmentes az Aurora és a beta, hanem azt, hogy ott már nem szokott olyan előfordulni a nightly problémáinak többsége.
Üdv netpeti98
-
-
Pityu.
nagyúr
Én ezeket a lépéseket meg csináltam
Ez most akkor milyen módon gyorsítja a böngészőt mert érezhetően gyorsabb a betöltődés ahogy írtad nekem eddig ssd ről át volt rakva a profilja a hdd re a firefoxnak tehát oda írt ugye ez a beállítás nem rak vissza dolgokat az ssd re?
-
DS39
nagyúr
nálam is volt már ilyen windows alatt, bár ott ilyen fantom könyvjelzőként volt jelen, csak neve volt, link meg egyéb tulajdonsága nem volt állítható, és törölhetetlen volt. bookmark backup visszaállítás lett a vége. (és azt a könyvjelzőt amivel gond lett gyorsan töröltem, azóta nem jött elő)
-
gebro
aktív tag
Nem tudom miért, de nekem mégis gyorsabb lett az oldalak betöltődése SSD nélkül. Igaz, hogy más változások is történtek.
DS39: Ez így igaz, bár nem ajánlottam, csak leírtam, hogy teljes legyen a kép. Megfelelő beállításokkal nekem sosem volt gondom vele. Ami közben kellett azt meg engedélyeztem. De ez meg már user függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest