Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz svgyula #70081 üzenetére

(ezek a rolling release-ek miatt már ott járunk, mint a youtube, vagy facebook, hogy kép nélkül nem bizts, hogy tudjuk, hogy a másik valósat mond, vagy vagy ő, vagy mi képzelődünk... örjítő!!! :R )

Melyik verziód van? Én direkt kerültem a legutóbbi kerek feltételét, mert épp már win-reinsallra ürítek, és nem tudtam mit hogyan fogok menteni, és ha esélys, akkor a teljes profilomat "biztos frissebb" verzióba akartam volna visszamásolni...
    Közben:
    Jó, hogy említetted a waterfoxot, mert az is felkerült, és látom, hog mit csinál a gomb.
    Ha kreálsz egy profilt, pontosaban, ha úgy állsz be, hogy egy ottani profilt használj, akkor is zaklatgat?

Szinkron: amennyire láttam, a böngésző beállításai (pl adatfelhasználás engedélyezése) azok telepítésre vonatkoznak, profilokon átívelően, de a snyc-re meg passzolom, mert mást kerestem, és akkor mind a klasszikus, meg az újféle profilozósdit átolvastam, és az rémlik, hogy két újféle profillal (egy telepítés felett) nem lehet belépni egy sync-be, mert az egybemosná a kettőt egy gépen (telepítésen) így kb értelmét veszítené az egész, de hogy ez két gép közt miként más, ha egyáltalán... nem tudom!

Új hozzászólás Aktív témák