Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
(ezek a rolling release-ek miatt már ott járunk, mint a youtube, vagy facebook, hogy kép nélkül nem bizts, hogy tudjuk, hogy a másik valósat mond, vagy vagy ő, vagy mi képzelődünk... örjítő!!!
)Melyik verziód van? Én direkt kerültem a legutóbbi kerek feltételét, mert épp már win-reinsallra ürítek, és nem tudtam mit hogyan fogok menteni, és ha esélys, akkor a teljes profilomat "biztos frissebb" verzióba akartam volna visszamásolni...
Közben:
Jó, hogy említetted a waterfoxot, mert az is felkerült, és látom, hog mit csinál a gomb.
Ha kreálsz egy profilt, pontosaban, ha úgy állsz be, hogy egy ottani profilt használj, akkor is zaklatgat?Szinkron: amennyire láttam, a böngésző beállításai (pl adatfelhasználás engedélyezése) azok telepítésre vonatkoznak, profilokon átívelően, de a snyc-re meg passzolom, mert mást kerestem, és akkor mind a klasszikus, meg az újféle profilozósdit átolvastam, és az rémlik, hogy két újféle profillal (egy telepítés felett) nem lehet belépni egy sync-be, mert az egybemosná a kettőt egy gépen (telepítésen) így kb értelmét veszítené az egész, de hogy ez két gép közt miként más, ha egyáltalán... nem tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Ubuntu Linux
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
KAMI911