Hirdetés
- Magisk
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
csendes tag
válasz
ledgeri
üzenetére
1. Én már öreg vagyok bohócnak, csak jeleztem a problémát, amin először értetlenkedtél, majd megdícsértél, most pedig megpróbálsz kioktatni.
Részemről ennyi, csak megjegyzem, hogy azzal, hogy ide beírtam, már nyilvánosságra is hoztam, aki akar, foglalkozik vele, aki nem, az nem.
Eszem ágában sincs semmilyen social media-nak a közelébe se menni, ahogy eddig se tettem.2. Pár perce láttam a híreket, dilettáns csatorna nagy hangon bejelentette, hogy "A fb visszavágott", miközben az idézet alapján a cukidombocska csak a szokásos mellébeszélését mondta.
Akkor, amikor még volt valódi újságírás, ilyenkor a "sem cáfolni, sem megerősíteni" kitétel ment volna, de persze tudjuk a "Hegedűs a háztetőn" óta, hogy sokak szerint annak van esze, akinek pénze van, és a tipikus "angol-szász" kommunikáció lényege az, hogy mindenki úgy érzi, hogy az illető neki adott igazat, miközben csak mellébeszél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911