- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
válasz
ledgeri
üzenetére
1. Én már öreg vagyok bohócnak, csak jeleztem a problémát, amin először értetlenkedtél, majd megdícsértél, most pedig megpróbálsz kioktatni.
Részemről ennyi, csak megjegyzem, hogy azzal, hogy ide beírtam, már nyilvánosságra is hoztam, aki akar, foglalkozik vele, aki nem, az nem.
Eszem ágában sincs semmilyen social media-nak a közelébe se menni, ahogy eddig se tettem.2. Pár perce láttam a híreket, dilettáns csatorna nagy hangon bejelentette, hogy "A fb visszavágott", miközben az idézet alapján a cukidombocska csak a szokásos mellébeszélését mondta.
Akkor, amikor még volt valódi újságírás, ilyenkor a "sem cáfolni, sem megerősíteni" kitétel ment volna, de persze tudjuk a "Hegedűs a háztetőn" óta, hogy sokak szerint annak van esze, akinek pénze van, és a tipikus "angol-szász" kommunikáció lényege az, hogy mindenki úgy érzi, hogy az illető neki adott igazat, miközben csak mellébeszél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911