- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
válasz
ledgeri
üzenetére
1. Én már öreg vagyok bohócnak, csak jeleztem a problémát, amin először értetlenkedtél, majd megdícsértél, most pedig megpróbálsz kioktatni.
Részemről ennyi, csak megjegyzem, hogy azzal, hogy ide beírtam, már nyilvánosságra is hoztam, aki akar, foglalkozik vele, aki nem, az nem.
Eszem ágában sincs semmilyen social media-nak a közelébe se menni, ahogy eddig se tettem.2. Pár perce láttam a híreket, dilettáns csatorna nagy hangon bejelentette, hogy "A fb visszavágott", miközben az idézet alapján a cukidombocska csak a szokásos mellébeszélését mondta.
Akkor, amikor még volt valódi újságírás, ilyenkor a "sem cáfolni, sem megerősíteni" kitétel ment volna, de persze tudjuk a "Hegedűs a háztetőn" óta, hogy sokak szerint annak van esze, akinek pénze van, és a tipikus "angol-szász" kommunikáció lényege az, hogy mindenki úgy érzi, hogy az illető neki adott igazat, miközben csak mellébeszél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911