- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- One mobilszolgáltatások
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
VIPowER
üzenetére
Sajnos nekem már alapból erre van beállítva. Az új motor óta csak így tudom használni ezt a böngészőt.
Most végleg eltávolították a Cairo megjelenítést. Viszont úgy néz egy újabb about:config érték változtatása megoldja. (csak már kicsit unom, hogy ennyit kell állítgatni.
)
gfx.font_rendering.cleartype_params.force_gdi_classic_max_size legyen 100........
Nem értem, ezek a fejlesztők nem tesztelnek többféle VGA-val és kijelzőkkel? Nem olvassák azt a sok panaszt, amivel tele van a net? Egyre durvább, amit művelnek. Fejlesszenek, azért van a Beta, Nightly, Developer.....
Alap lett volna most az utolsó frissítésnél (is), hogy figyelmeztessen amiért olyan változásokat fog végrehajtani, amiről már nem lehet korábbi verzióra visszatérni. (downgrade).
Megnézném egy átlag ember, hogy oldja meg about:config, profilmentés stb. nélkül ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
KAMI911