- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Megpróbálkoztam Ublock-al és felraktam a legfrissebb verziót, de újra az előző hsz-emben szereplő két IP címhez (104.27.147.83 és 151.101.12.133) kapcsolódik minden egyes alkalommal a Firefox amikor elindul még akkor is ha az összes szűrőt befrissítettem és ezután kikapcsoltam az automatikus frissítést.
Ezután visszatettem a régi 1.13.10-es verziót és ezután Firefox indításakor már nincs semmilyen IP címhez kapcsolódás, tehát kizárásos alapon ez az új verzió miatt van.A kérdésem az lenne, hogy hosszú távon ha fent hagyom az Ublock 1.13.10-es verziót és nem frissítem, de a szűrőket frissítem akkor ebből lehet bármiféle gond pl. biztonsági vagy egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Tekken 7 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911