- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pierre75
senior tag
Eddig Easy translate-t használtam fordításra, de ez megszűnt. Helyette keresnék fordító addont, ami box-ban fordítaná a kijelölt szöveget. Előre is köszönöm az ajánlásokat!
-
draco31
veterán
válasz
Kékes525 #48027 üzenetére
32 bites volt fent eddig. Sync-el csináltam egy mentést, aztán töröltem, majd Ccleaner-el takarítás, és felraktam a 64 bites változatot. 1-2 órán keresztül jó is volt, de már 2x is összeomlott, és lelassult. 64 bites a rendszerem.
Most 2db frissítést talál a Win, egyet a Defenderhez, egy pedig a 1607-es frissítés.
Kiterjesztések: Firefox Hotfix
Bővítmények: -
Kékes525
félisten
válasz
draco31 #48026 üzenetére
Ennyi infóból lehetetlen megmondani. Milyen Firefox, milyen kiegészítőkkel fut? A Windows 10-nél fent van a legfrissebb update? Mert ha igen akkor, lehet hogy az a ludas, mert többen panaszkodtak a feltelepülése után lassulásra. A szűz telepítés is lassú? Profiles könyvtár elmentése után ki lehet próbálni.
-
draco31
veterán
Win10-et használok Dell laptop i3-as CPU 4Gb RAM, és SSD. Legalább egy hete már la van lassulva a böngésző, ha valamit meg akarok nyitni, másodperceket kell várjak, ha meg több lap is nyitva van, akkor lapváltáskor újratölti őket. Ez mitől lehet? Az EDGE-el normális sebességgel megy a böngészés, mint korábban az FF-el.
-
ceia
őstag
válasz
EmptyParadox #48024 üzenetére
De bizony jó! Ez pontosan az, ami nekem is megvan, csak így telepíteni lehet és így működik. Ugyanaz az xml fájl jött létre az adott mappában, de amikor én másoltam be oda a fájlt, úgy nem működött. Valami még kell ahhoz, hogy működjön.. Pontosan ezt kerestem, köszönöm!
-
ceia
őstag
Tud valaki egy olyan keresősávba telepíthető keresőt, ami a beírt kifejezésre egyből a gugli képkeresőjével keres rá? Régen volt ilyen, Google Image search néven. De most már ezen a néven is jobb klikkes kereső található.. a Mozilla add-ons keresős menüjét elárasztották a jobb klikkes menübe beépülő keresők!
Nekem ki van mentve még régről (google-images.xml), de ha bemásolom a Users/Default/AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles/lpv7p9c8.default/searchplugins/ -ba, ahova a rendesen telepítettek is kerültek (duckduckgo.xml , youtube.xml) nem jelenik meg a keresősávban. Esetleg erre ötlet?
Ez az a kereső download
-
kispx
addikt
-
netpeti98
addikt
válasz
Pityu. #48008 üzenetére
Itt ír bővebben a problémáról amiért kellett ez a hotfix:
Mozilla to enable updates to Firefox 48 again -
Nyíl
tag
köszönöm a segítséget, megnéztem 32-es gondolom az lehet a probléma, okozhat valamilyen gondot, hogy ha nem működik ez a kiterjesztés?
-
Nyíl
tag
Sziasztok! Látom másoknak is megjelent ez a hotfix kiterjesztés, gondolom ez valami automatikus firefox-os cucc, de nálam le van tiltva, azt írja, hogy nem kompatibilis 48.0.2- es verzióval, tudtommal ez a legfrissebb firefox. Nektek is tiltva van?
-
Kékes525
félisten
válasz
Pityu. #48008 üzenetére
"This official add-on enables Firefox to provide quick fixes for selected issues.
This official add-on enables Firefox to provide quick fixes for selected issues. There is no need to install this add-on; starting in Firefox 11, it will be automatically installed. For more information, see: [link]"
Ha jól értem ez az addon engedélyezi a gyors hibajavításokat, 24 óránként keresi azokat.
-
*VARJU*
tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek ami pin kóddal letiltt bizonyos appokat, van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- BestBuy ruhás topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest