Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
mikk2000
üzenetére
Nem azért töröltem (2éve már), mert elfoglalt egy kis helyet
,hanem mert egyre több fals riasztása volt és rájöttem, hogy teljesen felesleges, haszontalan kiegészítő (számomra). A káros oldalaktól úgysem az védett meg. Annak pedig semmi értelme, hogy tiszta oldalakat is csak úgy pirossal jelzett. Ezzel félelmet keltett, állandóan ellenőrizni kellett külön az adott oldalakat, amik mindig tiszták voltak.
Viszont így utólag elgondolkodtató hogyan van megírva, ha a saját dolgait sem képes eltávolítani.
Nincs semmi túllihegve, én szeretem a rendet és tisztán tartani a böngészőt, rendszert (is). Ez elvi kérdés és nem az érdekel mi, mennyi helyet foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,hanem mert egyre több fals riasztása volt és rájöttem, hogy teljesen felesleges, haszontalan kiegészítő (számomra). A káros oldalaktól úgysem az védett meg. Annak pedig semmi értelme, hogy tiszta oldalakat is csak úgy pirossal jelzett. Ezzel félelmet keltett, állandóan ellenőrizni kellett külön az adott oldalakat, amik mindig tiszták voltak.
KAMI911