- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok rendben mennek a youtube video letöltések?
Youtube Downloader & Converter MP3
Good Old YouTube Downloader
Easy YouTube Video Downloader (eddig ezt használtam gond nélkül)
Download YouTube Videos as MP4
Ezeket próbáltam most és egyik sem megy. Minden egyéb más letiltva. -
Met
nagyúr
Kéne kis help, régebben csinálta azt hogy google képkeresésénél amikor bejönnek a találatok akkor egy kis ideig homokórázik és lefagy, aztán megy tovább.
Profil törlés után jó lett, de az itthoni gépen megint fagyogat, céges gépen nem.
Profil törlésen kívül mivel tudom még orvosolni a problémát?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
Van rá lehetőség, hogy a firefox indítása után ne úgy kelljen "új privát ablak"-ot nyitni, hanem automatikusan minden indításnál privát ablakban induljon el a program?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Rimuru
veterán
-
veterán
válasz hattrickuser #32405 üzenetére
Beállítások --> Adatvédelem --> Előzmények szakasz --> (legördülő menü) Nem jegyzi meg az előzményeket
Met: Vannak kiegészítőid? Tiltsd le mind, ha megjavul, akkor köztük van a felelős, ha nem, akkor mielőtt törlöd a profilod, MozBackup-pal kimentheted a dolgaid.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Linkify Plus, Greasemonkey-hoz
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
hattrickuser
aktív tag
válasz Rimuru #32406 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A -private kapcsoló működik, de csak részben. Privát böngészést nyit meg, de ha új lapot nyitok az ablakban, az már nem lesz privát, hanem normál ablak lesz.
csako - Azzal sajnos az a probléma, hogy meg szeretnék tartani még egy parancsikont az asztalon a normál böngészéshez is.
-
Steelmanus
addikt
válasz hattrickuser #32405 üzenetére
Beallitasok - Adatvedelem - Elozmenyek... - Egyeni beallitasok... es a kepen lathato Mindig a privat bongeszesi modot hasznalja, pipa be.
-
pecze
aktív tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy nem jegyzi meg a Firefox a nagyítási beállításaim, hiába állítom át, legközelebbi indításkor is az alapértelmezettet hozza. Másik gond, hogy az alapértelmezett kb. 2 szinttel nagyobb, mint aminek kéne lennie. Ctrl + 0 -ra is ezt a nagyobb szintet hozza.
Op. rendszer beállításban 100%-on van a megjelenítendő betűméret, mi lehet a baja? -
Steelmanus
addikt
Keress ra a topikban a layout.css.devPixelsPerPx szora, direkt a keresest linkeltem, a lenyege hogy az erteket allitsd at -1.0 -rol 1.0 -ra.
Ha ez meg nem eleg akkor ajanlom (#32347) kororo hsz.-at. -
DS39
nagyúr
válasz Beladon #32403 üzenetére
én is azt használtam, de nem kompatibilis már a FF 22-vel, felraktam ezt, de ez sem mindig jó:
1-Click YouTube Video Download
rákattintasz a Download gombra ha a lista mellett megjelennek a MB-ok, akkor jó lesz a letöltés, ha csak 3 pötty váltakozik (kvázi a betöltést imitálva) akkor nem jó.valamit megint alkothattak a Google-nél, úgy tűnik nagyon nem csípik hogy a népek letöltik a videóikat.
[ Szerkesztve ]
-
pecze
aktív tag
válasz Steelmanus #32416 üzenetére
köszi, bejött
-
scope2007
addikt
valamiért nem hajlandó 1-2napja két firefox ablakot nyitni
hiába megyek rá középső egérgombbal a firefox ikonra a start menü mellett.. nem indít új ablakot
CTRL+N-el seCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Apollyon
Korrektor
Az előbb frissítettem 22-esre, clean install volt, hogy biztos ne legyen semmi probléma.
Megnyitva a böngészőt, azt hittem rosszul látok, ez valami vicc?
Az egész GUI cseszett nagy lett, layout.css.devPixelsPerPx beállítást is próbáltam ahogy már írtátok, de kb 1.1-en akkorák az ikonok mint a korábbi verzióban.. viszont a betűket alig látom, pedig jó szemem van, de egy 15'-os gépen 1680x1050 felbontással nem poén.
Valami normális megoldás van, vagy kénytelen leszek még évekig a 21-es verziót használni?
Más: hardveres gyorsítás még mindig összecseszi a betűket: gfx.content.azure.enabled false-ra állítása nélkül.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Steelmanus
addikt
válasz Apollyon #32425 üzenetére
Esetleg (#32347) kororo Altal ajanlott kiegeszitokkel lehetne operalni.
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Hogyan tudom egyszerű módon tisztítanom a Firefox profáljából a nem használt kiegészítőket?
Sajnos az eltávolítás valójában csak a beállításokból veszi ki, de fizikailag a profile-ban marad és növeli annak mértékét.
A Preferences Monitorban van egy eCleaner funkció, amivel lehet, de sajnos pontosan ismernem kell a törlésre felajánlott fájlokat hogy használom e vagy nem. Így elég nehéz.
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz BullZeye #32428 üzenetére
Sajnos nem. Csak elméletileg igaz, ha megfelelően írták a kiegészítő eltávolító részét.
Nagyon sok felesleges fájl marad, amiről biztosan tudom hogy egy rég kiegészítő maradványa. Nézd meg a profile-odat. Ha sok kiegészítőt töröltél, akkor biztosan marad egy csomó nem törölt rész is.
Olyan ez mint a Windowsnál az uninstall. Nagyon sokszor nemcsak registry maradványok, de file maradványok is maradnak. Erre fejlesztették ki az uninstall programokat.A Prefences monitor eCleaner funkcióját épp ezért írták meg Firefoxra.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Kékes525 #32429 üzenetére
Proba keppen kitoroltem az a fentebb leirt modon az osszes telepitett kiterjesztesemet kiveve a Preferences monitort es el is tavolitott mindent ugy a prefs.js -bol mint az Extensions mappabol.
A profilodban van egy extensions.ini abban lathatoak a telepitet kiterjesztesek abbol veszi az infot. -
kispx
addikt
válasz Kékes525 #32429 üzenetére
Ott valami más baj lesz. Törölni kellene alapesetben az addon összes fájlját. De ha nem törölte, akkor egy profil reset segít.
"A Firefox az alábbi adatokat igyekszik megtartani:
- Könyvjelzők
- Előzmények
- Jelszavak
- Sütik
- Űrlapokon begépelt szövegekNem fogja megtartani:
- Kiegészítők és témák:
- Megnyitott fülek, fülcsoportok és ablakok
- Haladó egyéni beállítások: A webhelyek egyéni testreszabása, a keresőszolgáltatások módosításai, a helyesírás-ellenőrző szótárába felvett saját kifejezések, a korábbi letöltések, a DOM-tároló, a biztonsági tanúsítványok felülbírálásai, a MIME-típus társítások, az eszköztárak átrendezése és az egyéni ízlése szerinti stíluslapok szintén nem kerülnek mentésre. A felhasználói profilokban tárolt adatokról bővebben a Profilok cikkben olvashat."[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Abban Kékes525 kolleganak igaza van hogy a perfs.js fajlbol a telepitett kiegeszitok beallitasai vagyis amiket bele ir a prefs.js fajlba az nem torlodik akkor amikor eltavolitasra kerul egy kiegeszito.
A profil reset pedig torli az osszes kiegeszitot de Ő csak azoknak a maradvanyait szeretne torolni amiket pl probakeppen feltett de mar leinstallta.
A Preferences Monitor 3.3 pedig direkt ezeket a maradvanyokat keresi meg es torli. -
Kékes525
félisten
Igen, tudom a profit reset használ, csináltam is, de épp ezt szeretném elkerülni.
Miért van az hogy ezt elég sűrűn kell végrehajtanom, mert a sok kiegészítés telepítés eltávolítás után valamilyen funkció nem működik. (költői kérdés) Pl. most a könyvjelző eszköztár állandóan megjelenik indításkor hiába pipálom ki. A prefs.js törlése is segít ezen.
Ezen még van mit javítania a Mozillának.
-
Kékes525
félisten
válasz Steelmanus #32430 üzenetére
Köszi, ezt szépen el is felejtettem...
-
kispx
addikt
válasz Kékes525 #32434 üzenetére
> "mert a sok kiegészítés telepítés eltávolítás után valamilyen funkció nem működik"
Azért, mert a kiegészítő valamit beállít, de az eltávolítása után nem állítja vissza. (és igen, eljátszadoztam az előbb vele, a pref.js-be tényleg benne a marad a kiegészítő beállításai.) Ez nem feltétlenül az FF hibája, a windowsban is ha egy összegányolt programot uninstallálunk le, akkor is ottmarad a szemete. (de természetesen van kivétel). -
Kékes525
félisten
válasz Steelmanus #32430 üzenetére
Habár, amit mutat abból is nehezen lehet kitalálni, hogy egy létező vagy maradvány.
-
orion1025
őstag
Az újabb verzióknál be lehet állítani, hogy a régi fajta letöltős ablak legyen, ne pedig a zöld nyilas?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
creed33
aktív tag
Üdv!
Beágyazott videotartalom nézéséhez a böngésző kérte a Windows Media Player Firefox Plugin telepítését,viszont hiába telepítettem nem "észlelte" a rendszer. A bővítményeknél sem jelent meg,ergo továbbra sem tudom azokat a videokat nézni melyekhez Windows Media Player Firefox Plugin szükségeltetik.
Mi lehet a baj? -
Apollyon
Korrektor
válasz Steelmanus #32426 üzenetére
Köszi, de inkább hagyom a rákba, ennyit nem ér az egész. Megszokom a kis betűket, azt kész. De akkor is nonszensz, hogy egy ekkora közösség minek megy a józan ész ellen..
Aurora, esetleg Nightly-ban van valami változás?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
creed33
aktív tag
válasz Füleske #32445 üzenetére
Szia Füleske!
Köszi ,de közben megoldódott a dolog,mert egy külföldi oldalon megtaláltam a megoldást ami hasznos lesz másoknak is,mert csodálkoznék ha csak nekem lenne ez probléma.
Tehát a megoldás :
about:config-ban állítsátok true-ra a plugins.load_appdir_plugin-tKöszi a segítőkészséget neked is,hajrá magyarok!
-
potyi23
senior tag
Hi.tegnap kilepett magatol ez a fos,es mindig uj ablakkal nyilik,nem pedig azokkal amikkel abbahagytam a netezest.pedig bevan allitva.mit allitsak vissza ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest