Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
BullZeye
üzenetére
Lastpass, de van még jó pár. Kb 20-25 helyről tud a lastpass importálni

(#18270) djbahool: Nem, csak a füleket lehet vele többsorba tenni.
(#18272) dJ Peer: Tabmix plus.
(#18284) BullZeye: A lastpass ingyenes, FF kieg oldalán megtalálod.

(#18286) WonderCSabo: Szerintem kerüljön be a "homályos betűk" => Hardveres gyorsítás kikapcsolása és/vagy az anti aliasing tuner.
-
spammer
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Közben gugliztam, látom nem vagyok egyedül [link] De ott azt írta valaki, hogy OS X-en nincs ilyen gond, szóval lehet, hogy mégsem feature. Ha meg az, akkor jó nagy marhaság, hogy nem a user döntheti el, hogyan akarja használni. Na mindegy

-
spammer
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Visszaraktam az alapértelmezettre, a téma is default FF4, és nem jó, aztán most rájöttem mi a gond.
Ha be van kapcsolva a könyvjelző eszköztár, akkor mindenképp oda akarja berakni (jobb oldalra, vagy átrakható balra), és ilyenkor hiába rakom mondjuk a címsor mellé a gombot, nem jelenik meg.
Customize közben:

Customize után:

Ez bug?
Mert így nem lehet átrakni úgy a gombot, hogy közben a könyvjelző eszköztár is be legyen kapcsolva... -
headhunter
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére

Én voltam
, eddig alapból be volt kapcsolva. Firefox 3.6.16 -ra telepítettem a 4-est és utána eltűnt. -
spammer
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
App tab értesítés számokkal -> Tab Badge kiegészítő
Szerintem hasznos addon, itt van a hozzászólásom ezzel kapcsolatban: [link]
---
szerk:
más: nekem a lenyíló bookmark toolbar gomb nem jelenik meg. Customize közben ott van, ha odarakom, de mikor leokézom, eltűnik..

-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha mást nem, akkor használhatóság/esztétikát lehetne javítani, hogy ne egy felsorolás legyen. És ne kelljen végigolvasni az egész mondatot, hogy tudd miről van szó. PL
Hogyan léphetek be a Firefox csökkentett módba?
Hogyan engedélyezhetem a WebGLt Firefox 4-ben?
Hogyan kapcsolhatjuk be a hardveres gyorsítást Firefox 4-ben?Meg esetleg tagolni a szöveget, ha mást nem, legalább egy +ENTER-rel. Fontosakat előre külön blokkba, pl csökkentett mód, Firefox Sync, külön a profilokkal kapcsolatosan, külön az about:config-ban lévőkhöz stb.
Meg elavult dolgokat végére offtopicba rakni, pl d2d bekapcsolása, alapból be van kapcsolva már FF4-ben, akkor minek belerakni? Vagy WebGL...
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Csak nekem nem megy?
-
WonderCSabo
félisten
Üdv!
Most a sok tanulás közt van egy kis időm, így tovább bővítem a első hszt, amennyiben szükséges.
Kérdésem, hogy milyen gyakran ismételt kérdések megválaszolására van sztetek még szükség?Kösz!
-
erikke17
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Addonokat nem használok, csak ezeket találom a kiegészítők részben:
Kiterjesztések: Java Quick Starter, Java Console,
Témák: Alapértelmezett téma
Bővítmények: Adobe Arcobat
Java Deployment Toolkit
Java(TM) Platform SE
Microsoft DRM
Microsoft DRM
Mozilla Default Plugin
Shocwave Flash
Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library
De ezeknél csak letiltás gomb van. -
WonderCSabo
félisten
A Firefox 4+ miért nem kérdezi, hogy mentse-e a lapokat bezáráskor?
Az indoklás itt van. Ha szeretnéd, hogy az Fx4+ mégis megkérdezze, tegyed a következőt:
1. Címsorba írd be about:config majd Enter.
2. Keress rá a browser.showQuitWarning változóra, és duplakattal állítsd true -ra.
3. A browser.warnOnQuit változóval tedd ugyanezt.
4. Indítsd újra a Firefoxot.[ Módosította: ollie ]
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
erikke17
őstag
Sziasztok csak egy egyszerű kérdés. Mozilla oldalán azt angolul ha jól értem simán rálehet a 4.0 telepíteni a 3.6.16 ra? Esetleg lessz valami mellékhatása? Jobb a régit letörölni majd úgy telepíteni az újat? Előre is köszi

-
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
OK.
Új kérdés:
Hogy tudom a címsort rövidíteni, hogy ne érjen az ablak széléig? -
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére

Az az érdekes, hogy egy másik gépen - ahol ugyanez a verzió van fent - ott egy kereső nyílik meg... -
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egyszerűbben nem lehetne?
Mondjuk, hogy átírok valamit a configban? -
WonderCSabo
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Ha nincs ott, az gáz. Az addon beállításainál nem lehet bekapcsolni az eszköztár gombot?
(#18265) Matthewus: Ez baromi jó, köszi! Asszem MDC már van doksi az addonok indulásának lefaragásához, ezek a fejlesztők remélem belerágják magukat.
(#18269) vante : Jah, itt van a régi Roadmap. Sajnos semmi infó nincs még, hogy pontosan mi lesz benne.
(#18271) F34R : Ezt hol hallottad? Mellesleg elég ködös, amit írtál.
dJ Peer: Tab Mix Plus tud ilyet.
-
dJ Peer
aktív tag
Ha azt akarom megcsinálni, hogy ha megnyitok egy új tabot, akkor egyből a kezdőoldal nyíljon meg akkor mit kell tennem?

-
-
djbahool
senior tag
A TabMixPlus-sal lehet olyan funkciót elérni, mint a MultiRowBookmarksToolbar?
Ha igan ,akkor hol? -
vante
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az említett roadmapon nem találtam semmit, üres sorok vannak. Ellenben megtaláltam a régebbit, itt még ezek vannak az 5-ös FX-hez:Ű
"Firefox 5 will absorb the Account Manager and F1 Simple Sharing add-ons to become built-in features. It looks like Windows 7 64-bit will be officially supported with FF5, too."
account manager és simple sharing szerepel a cafe hírben, de a 64 bit mintha teljesen elűnt volna

-
BullZeye
veterán
Ezt már néztem, de amiket írnak róla nem kipróbálós. És nem is azt tudja ami nekem kéne. Én azt szeretném, ha Sxipper-hez hasonlóan, ha beírom, hogy mail.google.com, akkor automatikusan felugorjon az összes account ahol 1 kattal ki lehet választani, hogy mivel lépjen be.
-
headhunter
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
(#17877) WonderCSabo válasza urbanjozsi (#17863) üzenetére
2011-03-27 16:04:58Jobb gomb -> Testreszabásnál nincs az ablakban a Gmail Manager ikonja? Ha igen, húzd rá a Kiegészítősávra.
Eszköztár testreszabásnál, nálam nincs gmail manager "ikon", hogyan lehet elővarázsolni és a kiegészítősávra helyezni?

-
Matthewus
őstag
Talán még nem volt: mennyire lassítják a Firefox indulását az egyes add-onok: [link]
-
laszlohu
addikt
Kiderült, hogy a dnscache ette meg a cpu-mat ( 45% - os cpu terhelés ).
Flash playerrel együtt 100%. -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a DNS cache - t valahol ki lehet kapcsolni FX4 - ben?
Köszönet.
-
BullZeye
veterán
Tudtok Sxipper alternatívát? Nem fejlesztik tovább, és kéne egy jó login kezelő, amivel + kattintgatások nélkül lehetne belépni olyan helyre ahol van 5-6 account.
-
F34R
nagyúr
Találtam egy érdekes kiegészítőt gondoltam megosztom veletek.
Hasznaltauto.hu-n a két flash banner okozza az omlást (legfölül és jobb oldalt )
Ha csak hideingot használunk (flasblock , Adblock element hideing ) egy darabig néhány másodpercig bírja , de miután visszatöltődik egyből crash.
Létezik urlfilter külön vagy be van építve az adblock+ ba?
Domain alapú blokkolás lehetséges? -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem, ezzel a változóval lehet ki/bekapcsolni a WebGL-t override-al. (tehát a hardver feltételeket megkerülve is)
(#18255) Steelmanus : Helyes.
-
-
BullZeye
veterán
-
Steelmanus
addikt
Hiaba keresel mas bongeszot, az is a Google forditojat hasznalja tudtommal, en a FireFox alatt a Quick Translator 8.1 kegeszitot hasznalom, de csak arra a celra hogy tajekozodjak, vasarlaskor egy baratomon keresztul szoktam segitseget kerni, amugy sincs bankkartyam, Ő megveszi en pedig kifizetem forintban. A Bing-nek is van forditoja azt nem ismerem.
Amugy van magyarnyelvu Ebay csak meg nem olyan fejlett mint az USA-ben levo, de gyakorolni jo, vagy esetleg tud vasarolni is csak elotte csinaljon olyan bankkartyat amit el is fogadnak.Mas:
DirectWrite engedélyezve true (6.1.7601.17563, font cache n/a) Ez igy helyes a about:supportban? -
BullZeye
veterán
Ha nem tud angolul, nem érdemes angol ebayt használni, főleg mert a google translate magyarra nem túl megbízható. És sokszor teljesen félrefordít, mert fun-ból valaki direkt hülyeségeket küldözget nekik. Így 1-1 terméknél simán beleeshet abba, hogy leírás alapján ilyen-olyan aztán mikor megjön már hiányoznak belőle dolgok, vagy nem is olyan amire számít.

Probléma egyébként az, hogy iFrame-ben van a "belső rész". Bosszantó és gagyi megoldás.
-
need
addikt
Sziasztok...
Volna nekem 1 problémám..
vagy is nem nekem hanem kedves ismerősömnek..!
Nagyon sokat van fent az Angol Ebay oldalon én próbáltam neki valahogy úgy megcsinálni hogy fordítsa le neki az oldalt...ez többé kevésbé sikerült is de a belső oldalakat nem fordítja le a mozilla..4.0 van fent!Mit lehetne kezdeni ezzel a problémával...?
Esetleg volna valami olyan kiegészítő ami az oldalak belső tartalmát is le fordítaná???
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, a leirasod alapjan neztem, de a "webgl.enabled_for_all_sites" az nincs benne de gondolom akkor nem is kell, a weblap alapjan ismeri fel?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Alapból be van.
-
9CS
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Attól tartok nem csak ott lesz, mert mikor először feltűnt, akkor nem a YT volt otthagyva a böngészőben, de már nem tudom mi, így ezt volt a legegyszerűbb megnézni.
-
F34R
nagyúr
Firefox alá van valami beállítás , hogy ne kellejen annyit görgetni ? about:configban nem találtam bejegyzést rá

-
9CS
senior tag
-
creed30
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm a választ,csak láttam hogy páran panaszkodtak a flash-al kapcsolatban az meg nekem fontos pl.youtube szóval tényleg akkor akarom feltenni ha mindenki azt írja hogy okés.Annyira nem sürgős mert most is jól működik.

-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Összességében mik a tapasztalatok?Érdemes 3.6.16-ról a 4esre váltani?
Konfigom:celeron 2.93MHz,128MB radeon 9200se,1Gb DDR,és win 7 32bit,szóval mit gondoltok nekem érdemes?
Semmi különösebb gondom nincs most,sőt megvagyok elégedve a 3.6.16-al,csakhát az ember fia telhetetlen és ha lehet jobb is hát miért ne.
-
9CS
senior tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Többen is írták, hogy Nekik is jó. Xrvman akinek még nem. Komolyan idegesítő kis dög ez a róka, nekem a 3 telepítésből (különböző gépeken) eddig mindig máshogy viselkedtek a tab-ok is. Most meg ez a képernyővédő gubanc… Nekem mindegy, hogy kisméretben van vagy teljesben, akár a tálcára is lehet csukva akkor sem jó.
Az hiszem inkább azt kezdem keresni, hogy az IE9-ben vissza lehet e állítani egyből a megnyitott tabokat, ezt meg letörlöm a francba, mert elegem van, hogy mindig valami furán működik, mikor az égvilágon semmit nem állítok rajta.
-
attika89
senior tag
Üdv!
Nálam a FF4.0 produkál furcsa dolgot, eddig még csak a hasznaltauto.hu-n, de azt minden egyes alkalommal, mikor meg akarok nézni egy hirdetést, vagy éppen visszalépek egy hirdetésből a listáraEz van az összeomlás értesítőnél:
AdapterDeviceID: 0649
AdapterVendorID: 10de
Add-ons: 2020Player@2020Technologies.com:4.5.2.0
AvailableVirtualMemory: 3896782848
BuildID: 20110318052756
CrashTime: 1301828568
EMCheckCompatibility: true
FramePoisonBase: 00000000f0de0000
FramePoisonSize: 65536
InstallTime: 1301132049
Notes: AdapterVendorID: 10de, AdapterDeviceID: 0649, AdapterDriverVersion: 8.17.12.6724
D2D? D2D+
DWrite? DWrite+
D3D10 Layers? D3D10 Layers+ProductName: Firefox
ReleaseChannel: release
SecondsSinceLastCrash: 1307
StartupTime: 1301828526
SystemMemoryUsePercentage: 42
Theme: classic/1.0
Throttleable: 1
TotalVirtualMemory: 4294836224
URL: http://www.hasznaltauto.hu/
Vendor: Mozilla
Version: 4.0
Winsock_LSP: MSAFD Tcpip [TCP/IP] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
MSAFD Tcpip [UDP/IP] : 2 : 2 :
MSAFD Tcpip [RAW/IP] : 2 : 3 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
MSAFD Tcpip [TCP/IPv6] : 2 : 1 :
MSAFD Tcpip [UDP/IPv6] : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
MSAFD Tcpip [RAW/IPv6] : 2 : 3 :
RSVP TCPv6-szolgáltató : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
RSVP TCP-szolgáltató : 2 : 1 :
RSVP UDPv6-szolgáltató : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
RSVP UDP-szolgáltató : 2 : 2 :
MSAFD RfComm [Bluetooth] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dllGondolom, hogy az a bizonyos add-on okozhatja a problémát....2020Player@2020Technologies.com:4.5.2.0
Na most ezt én nem találom sehol, szóval még törölni sem tudom....
Valami ötlet esetleg?
-
sz0tyi
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy nem olvastam vissza, vagy bármi ilyesmi. Ha minden igaz 3.6-t használok, és abban kérnék segítséget, hogy kevesebb legyen a memóriaigénye. Az sem lenne baj, ha nem is szivárogna. Valószínű váltani fogok 4.0-ra, ha ez jelent valamit. Köszönöm a segítséget. -
xrvman
őstag
Anno kaptam itt egy tanácsot, hogy visszahozzam a mentés kilépéskor lehetőséget, az jó lett. Viszont ha egy felugró ablakot bezárok, akkor is mintha az egész FF ből akarnék kilépni, felajánlja a mentés, bezárás, mégse lehetőséget.
Hmm? Valami gyógyír? -
9CS
senior tag
Találkozott valaki már azzal, hogy a Firefox4 miközben fut a képernyőkímélő nem kapcsol be?
Itt hagytam a gépet, és mikor jöttem, még mindig nem ment a képernyőkímélő. Megnéztem a beállítások, azok ugyanazok, mint régen. Ha a FF-ot bezárom, akkor be is kapcsol a képernyőkímélő, amikor kell. Annyi történt a gépen összesen, hogy a FF3 frissítve lett a 4-re. Windows 7-et használok, semmilyen add-on nincs feltéve.
-
Feltelepitettem a 4-es rokara az alabbi kiegeszitot: Video DownloadHelper 4.8.6.Youtube-nal mukodik is szuperul, viszont az indavideorol nem tudok vele letolteni videokat. Erre valami mas kiegeszito kell, vagy en nem ertek hozza?

-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, amióta újraraktam a gépemet a youtube eszméletlenül belassult!
Van, hogy egy 5perces videót 10-15perc alatt tölt be, egyszerűen nézhetetlen, mindig a háttérben kell hagynom a videókat, hogy töltődjenek be, ha meg akarom őket nézni..Mi lehet a baj?
Net 15mbites chello, nem megy mellette semmi más, win7 32bit, ramból van elég, firefox 3.3.16 van fent, más böngészőt nem használok, flash playerből is a legfrissebb van fent.
-
HXY
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A gomb eltávolítása működött, de a kis ikonná tevő nem.
De a linkeken találtam pár megoldást.Narancssárga főmenü gomb eltávolítása, csak ikon megjelenítése, kattintásra menü.

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
#appmenu-button {
padding: 4px 0 0 3px !important;
min-width: 0 !important;
background: none !important;
border: 0 !important;
box-shadow: none !important;
}
#appmenu-button .button-icon {
list-style-image: url("chrome://branding/content/icon16.png");
}
#appmenu-button .button-text,
#appmenu-button .button-menu-dropmarker {
display: none !important;
}Narancssárga főmenü gomb eltávolítása, ikon sincs, kattintásra menü.

#appmenu-button {
background: none !important;
border: none !important;
box-shadow: none !important;
margin: 0 0 2px 0 !important;
}
#main-window[sizemode="maximized"][tabsontop="true"] #appmenu-button {
margin: -7px 0 2px 0 !important;
padding: 0 9px 0 0 !important;
min-width: 0 !important;
}
#appmenu-button:hover {
background-color: rgba(255,255,255,.4) !important;
border: 1px solid rgba(0,0,0,.6) !important;
border-top: none !important;
}
#appmenu-button .button-text, #appmenu-button > .button-box > .button-menu-dropmarker {
visibility: collapse !important;
} -
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Trollok komolyan
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert így nem lehet átrakni úgy a gombot, hogy közben a könyvjelző eszköztár is be legyen kapcsolva...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KAMI911