- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
canniball #11048 üzenetére
Engem már figyelmeztet a scriptem
Megnézem a Mobilarénán, hogyan alakítja át a széthúzó script az oldalt, aztán valami hasonlót művelek majd az aktuális designnal. 1280-as szélességre igazítást megoldom, aztán ha lesz hozzá kedvem, akkor a laptopon az 1440-et is. Több nem fog menni, mert nincsen nagyobb felbontású monitorom.
-
anri-ur
tag
Az élő könyvjelzők frissítési gyakorisága beállítható valahogy?
-
dqdb
nagyúr
Készítettem egy user JS-t, amely a PH összes portálján az oldal tetején megjelenít egy vékony sávot privát üzenet érkezéséről.
A sáv az oldal betöltődésekor jelenik csak meg, azaz magára hagyott ablaknál nem kérdezi le időnként a privát üzeneteket. A működéséhez természetesen az adott site-ra be kell jelentkezni. Firefox 3.6 alatt teszteltem, telepíteni kell hozzá az aktuális Greasemonkey addont.
Letöltés: [link]
-
vamosip
tag
Nálam pl. 3 db kieg. van (Translate, adblock, smart bookmark bar) és ha Facebookon elindítom a Farmvillet, mindjárt 3-400 MB RAM-ot eszik, ha nekiállok szomszédot látogatni, szépen elkezd felmenni a memóriahasználat, majd belassul az egész. Legutóbb másfél gigáig bírta a kettőből, majd kifagyott
De mondjuk itt szerintem a flash programmal van gond, mert Chrome-on is ezt műveli. Vicc, hogy komolyabb grafikájú játék nem eszik ennyit...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BullZeye #11038 üzenetére
Valamelyik kieged (vagy több) memória szivárgásban szenved, a róka memóriafoglalása nem nő magától az időben, főleg nem 500 mega fölé, hiába fut egész nap. Szerintem tarts szanálást, tuti nem használod mind a 46-ot.
Nálam nCore letöltések oldala 1.6-2.5s alatt tölt be. Jah izé, minden ilyen értékem adblock mellett értendő. Kikapcsolt adblocckal az izsmile 3-5 sec alatt tölt be, visszakapcsolva meg 1.5-2.5 között. nCorenál ez 3s, míg prohardver.hu esetében az adblock kikapcsolása átlag 0,5-1s lassulást okozott.
-
BullZeye
veterán
válasz
CPT.Pirk #11037 üzenetére
most raktam fel néhány memória optimalizáló kieget meg programot, ezek úgy néz ki visszafogják picit.
De 5-700 mega azért egy jó 10-12 órás menet után jön össze estére
meg nekem 46 kieg van bent.
Izismile.com nem tudom hogy jön be neked 0.5 másodperc alatt...pusztán a képek amik általában az első oldalon vannak több idő letöltenie a netnek, HA tölt jól...
de hülye példa volt, mert ez pont nem olyan amitől beáll, jobb példa nCore oldala, ami túlképp kifagyasztja a firefoxot jó 8-10 másodpercre míg betölt
Ezzel akkor nem nagyon lehet kezdeni semmit, ugye?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BullZeye #11036 üzenetére
5-700Mb 3 tabbal? Az nagyon durva, nálam 15 tabbal és 21 kieggel sem lépte túl a 250-280 megát, XP és W7 alatt sem.
Az izismile-t is megnéztem, töltés közben lazán scrolloztam, semmi gondot nem okozott, a töltési ideje is mindössze 0.597 másodperc volt az ff mérője szerint, mindezt első betöltésre.
A flash lejátszás kicsit érzékeny, az nálam is meg tud akadni kicsit, de csak ha valami komolyabbat csinál a gép.
Egyébként FF még nem kezeli külön processzként a tabokat, ezért fordulhat elő, hogy egy tab betöltése alatt a többi tabon nem tudsz normálisan dolgozni. Dolgoznak a több szálasításon, de az még odébb van.
Amiket kipróbálhatsz, és nálam be vannak téve about:configba: [pipelinening feldolgozás bekapcs]
[fizikai memória foglalás csökkentése tálcára tételkor, virtuális memóriafoglalást nem csökkenti]
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #10993 üzenetére
Viszont most egy alapvetően Firefox hibára szeretnék rákérdezni:
Adott 2 oldal megnyitva, és pluszba megnyitok valami sok töltést igénylő lapot, pl izismile.com, vagy ahol sok Javascript van...
Ilyenkor míg várnám a töltést, próbálok az előző 2 lapon érvényesülni, és scrollozni, de mintha teljes mértékben befagyna ilyenkor FF (gyakran van "Nem válaszol") , és görgő használata eléggé lehetetlen.
VISZONT a jobb oldali görgőSÁV-ra ha rákattolok és húzom fel le, simán akadás mentesen tudom mozgatni az oldalt :\
Erre van valami about:config megoldás? esetleg valami tipp, hogy mivel lehetne ezt megoldani?
4 giga memóriám van, amiből 99%ban FF 5-700 mb memóriát el is foglal...ami non sense, de hát ha van, minek sajnáljam tőle. Viszont ilyenkor elvárnám, hogy minden akadás mentesen történjen -.- másik ilyen, ha picit is tölt a gép, már akadnak a FLASH Videók...az autómata tab mentést átraktam 5 percre...de ha a vinyó picit is elkezd dolgozni, akkor megint csak akad FF mint az állat -.-
Nem használtam semmi gyorsító kieget, vagy külső programot, alig 1 hónapos FF install, windows se régebbi!
Ez télleg fontos lenne, mert szeretem az FF-et és nem akarok áttérni ilyenek miatt Chrome-ra, és minden kieget és beállítást elölről kezdeni
gépem q6600 @2.4ghz (alul feszelve), és 2x2gb 1066mhz es memória, HD4890@150/200 (ez is "enyhén" alul feszelve) -
Llew
senior tag
Még mindig nincs megoldásom erre. Itt a PH-n a felhasználói ablakkal is ez a helyzet. Másik gépen is frissítettem a FF-ot, de ott nincs ez a gond.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo #11029 üzenetére
-
glutamin
őstag
válasz
WonderCSabo #11029 üzenetére
Arra utaltam, hogy hibajavítások történtek, de ezzel sajna nem foglalkoztak most.
-
vante
aktív tag
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy csak egy firefox fusson egyszerre max? Mármint beállítás érdekelne...
-
glutamin
őstag
válasz
WonderCSabo #11014 üzenetére
Kár, hogy a skinnelés nem működik tökéletesen régi xp-s kinézettel. Az alsó státusz sort nem fedi, csak a betűtipíust ba**a el.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
james008bond #11026 üzenetére
Valami download manager nincs fent a gépen?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
james008bond #11020 üzenetére
Mi van beállítva letöltéshez? Nem akar megnyitni valamit magától? Került fel új plugin?
-
leviske
veterán
válasz
Tele von Zsinór #11008 üzenetére
Az engedélyeknél az alapértelmezett helyett átraktam simán engedélyezettre és érdekes módon azóta működik. Köszi!
Pedig engedélyezve vannak a sütik, no mind1.
(#11011) WonderCSabo: Közben megoldódott (vagyis úgy tűnik).
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Új keletű problémám: amint le szeretnék tölteni egy fájlt a Firefoxxal, azonnal "kifehéredik", lefagy és összeomlik a böngésző. Mi lehet az oka?
Kösz
-
sto1911
veterán
válasz
WonderCSabo #11018 üzenetére
Koszontem, en is hasonloan jartam el
-
sto1911
veterán
Ismertek olyan kiegeszitot, amivel a bongeszo ablaka automatikusan atmeretezodik a nezett weblap szelessegehez?
-
erikke17
őstag
válasz
WonderCSabo #11014 üzenetére
Télleg ekkora buta kérdést
ez most úgy hangzott mintha egy hete lenné PC-m
Nem is tudom miért kérdeztem.....canniball:kösz neked is
-
canniball
nagyúr
-
Matthewus
őstag
Kijött a 3.6.2-es verzió.
-
leviske
veterán
válasz
Tele von Zsinór #11008 üzenetére
Nincs "Bejelentkezve marad" opció, csak a jelszavam kéne megjegyeznie, de azt sem teszi. (Vagyis van, mikor teszi és van, mikor nem. Van mikor elég a Sign in/Bejelentkezésre nyomni és van mikor ez után a jelszavamat is be kell írnom. Változó.)
Az érdekes csak annyi, hogy Hotmail-en nincsenek ilyen gondjaim, egyedül a Bing/myMSN esetében.
Am. megnéztem, engedélyezve van a süti használat, mind a msn, mind a bing esetében.
-
vamosip
tag
válasz
Tele von Zsinór #11007 üzenetére
Szia!
Igen J ill. L-t látok attól függően, hogy vigyor vagy búskomor akar lenni.
Vistán nézem különböző böngészőkkel.
-
leviske
veterán
Hello mindenkinek!
FF3.6-ot használok és az lenne a problémám, hogy folyton kijelentkeztet a myMSN-ből és a Bing-ből. Az iGoogle esetében nem volt ilyen problémám.
Mikor bejelentkezek, akkor is folyton ezt nyomja a képembe: "Habár ez az oldal titkosított, az adatok egy titkosítatlan csatornán keresztül..." bablabla
Tegnapelőtt váltottam, tehát túl nagy múltra nem tudok visszatekinteni, hogy mikor működött normálisan. Lehet, hogy az volna a problémája, hogy kilőttem a reklámot? Talán csaknem.
Azt tudom, hogy a Live Messenger szolgáltatásuknál most gond van, de nekem ez a dolog valamivel régebbi keletű, mint ma reggel 8.
Tehát összegezve a problémám: A FF nem jelentkezik be automatikusan a myMSN-be és a Bing-be. A Hotmail-be igen, tehát azt ki merném zárni, hogy a MS ne pártolná a FF-ot.
-
vamosip
tag
válasz
WonderCSabo #11003 üzenetére
Csökkentettben is.
Érdekes, mert, ha rámegyek az "Üzenete fura karaktert tartalmaz", akkor a smile helyén egy négyzet van, benne két szám, az idézésben viszont látszik a rendes smile "kép"ként (Én is írtam, meg a másik fél is).
Mikor összecsukva látom a levelezést, akkor is látszik L-ként, de ez pl. Crome alatt is így van, csak ott ha megnyitom, akkor jó.
-
vamosip
tag
Gmail-ben egy levélben van egy szmájli pl.: :-)
Az mitől van, hogy FF-ban L-nek látszik, IE és Chrome alatt viszont rendes smile arcnak?
Kódolást állogattam, de semmi változás.
-
erikke17
őstag
válasz
WonderCSabo #11000 üzenetére
ŐŐ én csak speciális karaktereknél vettem észre.Mert Pl: Myvipen nagy sláger krikszkraksz speciális karakterekből nyilakat és egyéb dolgokat csinláni aztán ott meg itt PH-n az aláirásoknál amik vannak a kommentek alatt ott szoktam látni de ritka dolog, ha látok nyomok egy screent.
Nem igazán izgat csak furdalt a kiváncsiság.
Szerk.!!:gondolom a kockában lévő szám a karakter kódja lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest