- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
runner 125
nagyúr
Részletkérdés?!
Az életed múlhat rajta...én azt javaslom, addig ne vegyél motort, míg nincs az össz felszerelésre ( normális bukó, kabát, de legalább egy gerincprotektor, nadrág, magas szárú cipő / csizma, kesztyű) egy 80 rongyod. S, ez az összeg nagyon-nagyon az alsó határ. Ennyiért már talán össze lehet válogatni (akár használtakból is) egy középkategóriás felszerelést.
mod.
Megelőztek.
yoda
Köszi a tippeket, magyar vagy német fordítás nincs ezekből? Az angolom elég kezdetleges.
-
.mf
veterán
"pénz függő is a dolog."
Akkor egy rossz hírem van: a motorozás, amennyiben nem smkp-t vagy robogót veszel, eléggé az. Add hozzá a védőfelszerelést (rendes bukó, minimum protektoros kordúra kabát, protektoros csizma és kesztyű, +100k), gyakoribb és drágább szerviz, magasabb kgfb.
A helyedben még gyűjtenék, és keresnék egy használt Hyo vagy Ninja 250R-t.
"egyébként a motor mérete miatt tartok én is egy kicsit ettől.."
192cm vagyok, láttam már 125-ös CBR-t, de még a 250-es Ninja is elveszik ekkora ember alatt; sőt, újabb 600-asokon is ülve meg tudom nézni, hogy mennyire tiszta a fényszóró plexije
A Hyo 250R-nek ugyanaz a váza, mint a 650R-nek, talán az már kényelmesebb / arányosabb.
-
Prof01
veterán
Most olvasom, hogy 21 vagy és 190cm, pont mint én. Hát így nem nagyon ajánlanám sem a cbr 125öt, sem a cbf125öt. Túl kicsi lenne neked!
Én a jó öreg 93-as FZR 250R mellett döntöttem. sor4 45le, megy mint a golyó!
Neked milyen jogsid van? Mert ha korlátlan, akkor lehet jobban járnál egy idősebb 400 vagy 600as géppel. -
alvaro
senior tag
Azannya, ez is VFR dizájnt kapott? Hozzá még azok a KTM-narancs felnik... eklektikus, de bejön
Isten bizony most megint ott tartok, hogy kipróbálnék egyet
Tudom, hogy nem várhatnék tőle túl sokat, lehet, hogy kényelmetlen is lenne, meg ha lenne egy ilyenem, logikusan ezzel kéne munkába járnom, Teresa meg átminősülne túragépnek, és ez elcseszné a "golyónyomos" mindenes feelinget
de tényleg tetszik.
-
boogie84
veterán
Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest