- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #10703 üzenetére
Mi is hosszút mennénk, kb 200 km sok kanyarral tarkítva:
amiről is lenne szó:Indulás vasárnap 10:00 Póluscenter-OMV és a McDonald1S közötti placról, az útirány ez lenne
Ebédelhetnénk Párkányba, vagy Esztergomban, vagy csak ehetünk Dkőn zsorskenyeret onnem meg oszlás haza vagy gurulás máshova ha nem unjuk még.
-
endeavoring
csendes tag
válasz
#25954560 #10681 üzenetére
A pali, akinek 5l-es átlagfogyasztása mellett 3.5-re csökkent, ezek szerint 40%-al hosszabbította meg az áttételt.
Tulajdonképpen eddig is meg lehetett etetni a géppel 3.5-öt, csak mondjuk 60-as átlagsebességgel, ha jól értem (így pedig – ha a 60-as sebességet vesszük alapul – a 40%-os többlettel a sebesség ugyanannyi fogyasztás mellett, felkúszott 80-90-re, az említett hátrányok mellett)?
Na, ez már nagyon elméletieskedő, de jók ezek a témák -
endeavoring
csendes tag
válasz
#25954560 #10679 üzenetére
Értem. Na most az nem tiszta itt, hogy értelemszerűen csökken a teljesítmény, a végsebesség megnövekszik, s a feljebb kúszik az a sebességtartomány is, ahol a motort hosszabb távon tarthatod... na de miért is csökken a fogyasztás?
(közben módosítottad... éppen akkor, ha alacsonyan tartom?) -
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #10541 üzenetére
áááh, nem volt szombat, raktam össze a tézét, csak vasárnap szlovákokhoz, ott viszont egész türhető. Beállnék a sorba, a fojtószelepszenzorom már eléggé a végét járja, úgyhogy nem engedtem 8 000 alá így nincs teherváltási reakció
. Egyébként minden oké, nagyon meg vagyok elégedve R6 al, dobbenet miket bír a futóműve. És még fék is van rajta. Hihhhhetetlen
-
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #10575 üzenetére
ma viszem megnezetni a hengerfejet,h hasznalhato-e meg.ha igen,szolok,es johet a szelep.adatok ugyanazok, Yamaha FZR 250 Exup 1990-es 3,5 mm szelepszar,es most kipufogo szelep kell.kicsivel kisebb a tanyerja,mint a szivoszelepnek,es a tanyer felso reszen,ahol a szarhoz csatlakozik,ott kuposabb.
-
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #10541 üzenetére
nos sokat gondolkodtam,mi legyen a sorsa.es arra jutottam,h ha meg tudom menteni a hengerfejet,es a dugot(hozzaertonek megmutatom),akkor megint beleolok egy csomo penzt,es megint rendbe teszem.ha nem,akkor hagyom a francba,kitolom az utcara,h lopjak el,aztan rohogok rajtuk. ha osszejon,lehet megint megkernelek egy majoshazi utra.ezuttal kipufogoszelep kell
gondolkodtam a tovabbiakon is.ez a motor szamomra maga a satan.a rendberakas utan el fogom adni,es veszek egy 400-asat. mar ki is neztem hasznaltauton pont ugyanugy nez ki,mint az enyem. marmint FZR 400-as lenne.
ja es amiert rad valaszoltam: van a sportmotoron egy markoati nevezetu srac. neki van ugy tudom szetbontott yzf 600-asa, v 750-ese. meg kene kerdezned tole. szerezzek elerhetoseget,v atnezel az FZR forumra? -
-
-
ALI_G
veterán
válasz
#25954560 #10137 üzenetére
A kocsiban is olajnyomás mérő van. Olaj szinten nézze meg aki akarja a pákával. Tavasszal megnézem, meg ha füstöl a vas
tavaly nyáron esőben motoroztunk 10 fok körül a hegyekben és füstöltem mint állat. Akkor megnéztem, de egy centiliter se fogyott.
tudod, az a lámpa ami addig világít pirosan, amíg rá nem adod a gyújtást és fel nem épül az olaj keringés. Ha nem alszik el, ciki -
válasz
#25954560 #10086 üzenetére
Synth-ben is.
Egyszer vettem castrol r4 olajat, 3000+ volt literje, ha jól rémlik, beletettem motorba, kétezer-párszáz km után úgy vettem le, hogy fekete volt, hidegen is fröcskölt az olaj ahogy folyt ki, és ezen táv alatt megevett a gép 7 deci olajat.
Se elötte, se azóta nincs olajfogyásom. Legalábbis nem tudom megállapítani 4-5ezer km-re. Valamennyi biztos fogy, de hogy szemmel nem látom, az tuti.
De gy 12-14-16ezret pörgő motorban azért "kicsit" nagyobb elvárásoknak kell megfelenie az olajnak, főleg úgy, hogy ebben a tartományban van használva. Egy 6-7ezren pöfögő túragépnek, megint más az igénye, amikor már 10ezernél tilt. De más az egyhengeresnek is, meg a 4hengeresnek is.
Varázslással a számból vetted ki a szót -
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #9698 üzenetére
A kipufogójában csak egy 22-es villáskulcs van amit eddig nem sikerült kivadászni, de tényleg álomszép a hangja. Gumira nem igazán tudott több pénzt szánni így maradtak neki ezek.
Szerintem a Te motorodról semmi sem hiányzik, esetleg valami hangosabb dobb, de szerintem hagyd meg ezt az állapotát és vigyázz rá, nagyon jó kis gép! -
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #9695 üzenetére
Örülök, hogy jöttetek, legközelebb talán hosszabbra sikerül. Rob még eljött velünk Vácig, ahol egy hívás után el kelett sajnos mennie.
GPX hazafelé elkezdett megsértődni, többször leállt van valami elektromos baja, ezért nem is küldte neki a srác, mert para volt hogy kanyarban leáll, úgyhogy inkább le is tettük.
Télleg gyönyörű motort vettél, szerencsés vagy nagyon! -
-
ALI_G
veterán
válasz
#25954560 #9525 üzenetére
milyen a vaspárna?
lambo-t meg ducati-t elég nehéz összehasonlítani egy-egy versenypályán, meg bármilyen autót egy motorral, de itt elég jól sikerült.
Ettől függetlenül én úgy tudom, hogy egy pálya autónak gyorsabb a kanyarsebessége, mint egy mocinak, hát itt nem látszott.
De ez a Kevin gyerek kicsoda? Azt hittem superbike pilóta, de nem találtam meg.
Top gear meg zsír műsor!Apropó, ti itthon milyen autós és/vagy motoros magazint néztek?
-
tildy
nagyúr
válasz
#25954560 #9422 üzenetére
Nem.
A pofát kellett lecseréltetni valami jobbra. Izé, na a benne lévő betétet, vagy mit, mert annak a minősége gyatra, és ezt már többször a forgalamzó szemére vetették többen. (gyári betét hamar elkezdi enni a tárcsát) Nálunk 6000kmnél volt a váltás ferrodora.
Én erre értettem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
#25954560 #9269 üzenetére
a féket sok féle képpen lehet fejleszteni.jóval kisebb átmérő elég ma az adagolható,harapós fékhez,mint mondjuk 10 éve.és hát a rugózatlan tömeg nagy ellenség.ezért sem lesz többet 6 dugós fék.de pl a busa fékje is papiron valami hatalmas fegyver,és hát a mai gixeré megveri kisebb tárcsával,kevesebb dugóval.minden téren.(az elmelegedés úgy tom ma már nem jellemző a gixerekre)
-
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #9137 üzenetére
kozben talaltam egy oldalt,ami online leforditotta az egesz weblapot angolra.onnan mar konnyu volt regisztralni,meg stb.de ahogy neztem a postakoltseg elvinne az arkulonbseget,szoval maradsz te
tudsz meni akkor szerdan?ha igen,nagyon jo lenne.
amint megerkezik a szelep,megyek yamhahoz,megrendelem a scpagyakat,viszem az alkatreszeket a muhelybe,osszerakjak a hengerfejem.ha az is kesz,megy a szervizbe es ott osszerakjak a blokkot.ugy dontottem hivatalos szervziben rakatom ossze. raszanom azt a + 10-20ezret, de legalabb tutira megcsinaljak.+ kapok szamlat,amit viszek a birosagra bizonyiteknak. -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #8732 üzenetére
le kell ereszteni. Flash nem nagyon foglalkozott vele
egyébként 2,2 -2 volt az enyimbe, de valami döbbenet mennyire nem érzem. A régivel karistoltam a lábtartót, ezen meg magasabban vannak a lábtartók is, meg magasabban is ülsz, de nagyon jó kis motor. Meg kell szoknom még. Mindenképp gyere. -
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #8704 üzenetére
tegnap elovettem,leporoltam szegenyket,meg megnezte ma hajtokaromat
a csapagyak nincsenek tul rossz allapotban,szoval lehet marad.majd meg meglatom a tobbi koltseget,es ha belefer akkor kicserelem.keszult rola par kep is,tisztara ugy nez ki,mint egy ujabb FZ igy fel blokkal,idomok nelkul -
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #8531 üzenetére
kicsit valtozott a helyzet,egyelore nem surgos a dolog,ha meg tudod huzni az idot,akkor mjobb lenne.most kaptam ajanlatot a steelhorsetol.eszmeletlen korrektek,most kuldtem el nekik levelben a szelepet es a szimmeringet,lehet tudnak szerezni,de nem biztos,h kiderul keddig. ha tudnak szerezni,ertelemszeruen nem lesz szuskeg elmenned majoshazara. h pato pal urat idezzem,raerunk arra meg
-
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #8531 üzenetére
addig tudok varni
megadnad a szamod privben?mert hogy ha jo,akkor meg is kene venni,es annak fizetese mar megbeszeles targyat kepezi.elore is koszi!mar csak ez tartja fel az osszeszerelest.
mas:ma kaptam arajanlatokat.iszonyat mennyire lehuzzak az embert.
yamahanal a szimmeringek 1300Ft/db
egy masiknal 1026ft ugyanaz
volt ahol 2-3 ezer /db-ot kernek el
es a steelhorsemotor kerult ki arban gyoztesen 550FT/db es 990Ft/db-bal. a gond az,h ez nem eredeti,hanem utangyartott. kicsit felek ettol. ha a dragabb eredeti,mar rendelem is meg toluk,es ezzel is elorebb vagyok.
aztan amr csak tomitesek es kesz.ott is hatalmas a szoras.5900-13.000Ft-ig egy hengerfejtomites. nevetseges... -
válasz
#25954560 #8360 üzenetére
Lehet hogy nagyarcúság tőlem, de bazz, ember! aki mégiscsak egy literes sportmotoron akar lovagolni - ami azért nem játékszer és nem egy simson/MZ (bocs Persu) az ugyan legyen szives ne gányoljon már ilyen módon rajta.. (hegesztett fogaskerék, és ki tudja még mi minden más egy ilyen kaliberű gépen.. bázzze!)
Amúgy meg keress rá neten pl: Burmi bontó cinkotán
-
-
jasszer
őstag
válasz
#25954560 #7943 üzenetére
Jaja, nekem annyira nem tetszett, a régieket komálom, de hogy on legyen: Strandpapucsban.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest