- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
en egybol a korlatlanra mentem,mert korom boven megvolt hozza. cserebe tolnom kellett egy 8-ast a motorral,aztan minden ugyanaz,mint barmelyik rutinvizsgan.soha nem kellett hasznalnom a kezem. ja meg be kellett mutatnom,h mit ellenorzunk elso indulaskor,fekek gumi,vilagitas,stb stb stb, de assze mez is alapkovetelmeny minde nrutinnal.
-
degu
senior tag
Az abortuszok altalaban feketen mennek...ebbol az *allam* nem profital!
De nem ez a fo csapasirany!
H.sz-emmel azt probaltam erzekeltetni,hogy a koton nem tomegcikk!
A nok,az impotensek,az oregek,a gyerekek,a melegek.../ez hany %-a a lakossagnak?/
Nem vasarol kotont...ja..es a hulyek sem!... -
Hehe, masfel eve en is mentem hoban, az egyik izgalmas pillanat az volt, amikor belehajtottam egy arokba (nem latszott, a ho teljesen elfedte), aztan ashattam ki a gepet. Minuszok volta, de rendesen megizzadtam a vegere (es tobbszor is elatkoztam a gyartok szuklatokuroseget, amiert a motorokbol kisporoljak a rukvercet)
-
Stalker-2572
veterán
Most találam én is linket Szeged supermoto OB
-
DroneZ^
őstag
hmm mindenképpen sportos moci kellene ami picit kényelmesebb a többinél.
CBR 600 F-en ültem és az már egész jó! Ducati Supersport 1000 DS-t meg már nem gyártjákpedig az milyen jó, szép, király a hangja meg minden, az ára is
tök jó moci, kár hogy a ducati hülyeségből leállítja 1 ilyen jo kis moci gyártását. igy maradt a ducati ST3. nekem valahogy a 3 szelep nem kerek. főleg v2-es motorba, de nemtudom milyen, nem valami gyakori moci, ki mit hallott róla? elsöre olyan furcsán néz ki... de jó hangja van ennek is.
Még talán a Honda VFR ami bejön, nem pont a legujabb, arra vagyok kiváncsi mennyire bírja az ingázást, dugót stb stb pesten, valaki irta hogy 1 kisebb vfr hogy felmelegedett és utánna már nem birtak vele menni. Ez a melegedés a nagyobbik tesójánál is ott van? -
Reggel felkeltem, késésben voltam, letekertem üdülőnkbe, motor indít, öltözök... húúú bazzz, telik az idő, motor kitol, üdülő becsuk, nagykapun ki, és a megszokott mozdulattól csak félig ment le a támasz... Igazából csak egy kavicsfelverődés szerű bibi lett az idomon, meg megkarcolódott a dekli.
Máig nem értem miért aludt el a visszajelző lámpa. Na mindegy mostmár, majd télen megcsinálom, rá fogok érni. Amúgy is, még a tavaly előtti volvós nyomokat is el kell nagyjából tűntetni.
Gondolkodtam, hogy újrafújatom a motort. Csak nem tudom, mennyiért csinálnának szitanyomott matricaszettet. Vagy meg kellene rendelnem japánból. Annyit meg nem ér az egész motor.Szerintem csak hibajavítózok
-
-
-
stargazer
senior tag
nabakker!
már tök f*aszán kitaláltam hogy veszek egy olyan fényképezőgépet ami kellőképpen kompatk, és kihajtható elforgatható kijelzője van. azt leszerelem, beépítem a sisakba valahova a szemem elé, a kamerát meg vagy hátra a motorra, vagy a dzsekire. a kettőt összekötöm egy kábellel és lecgó. áramot kaphatna a motorrol is. aztán rájöttem hogy lehet h nem is lenne megfelelő olyan közelröl bámulni a kis lcd-t.
aztán egyszercsak találtam egy ilyet (nincs új a nap alatt...
):
nem lehet szar. meg nem is lehet olcsó. valami 500 dollár körül van, de van igazábol egy csomó ilyen kütyü már nem is gondoltam volna. ezt is bármire rá lehet kötni aminek van video kimenete. nagyon állat sztem. jobb ha nem sisakra van téve a vevőegység, és sztem ennek jó nagy látószöge van. majd ha kicsit jobban elterjed lehet h kipróbálom.
-
Topiccsendőr
addikt
Beszéltem egy ügyintézővel, akinek az a dolga, hogy intézze az ügyet. Ez a drága édes nő azt mondja, hogy inkább beszéljek a kárfelmérővel, mert ő jobban tudja, hogy áll az ügyem. A kárfelmérő azt mondja, hogy töltsem ki még ezt a négyoldalast, meg itt írjam alá, mert ilyenkor sajnos ezt kell tenni. Majd átnyújtom neki a jogerős rendőrségi határozatot, ahol elmarasztalták azt a jóembert, aki macisajt ellenére a kötelező haladási irányt semmibe véve kijött elém (egyáltalán nem egyértelmű, rendőrség kell ehhez is). Erre azt nyögi ki, hogy meg kell nézniük még az autót, mert ez a szabály. Hát ha meg akarják nézni, nézzék, de akkor kötbért fizetnek...
-
stargazer
senior tag
egy máv-os nő nekijött egyszer a kocsimnak a kocsijával, én is paráztam de semmi gáz nem volt simán fizettek.
én az allianzra csak azért haragszok mert amikor ez az eset történt és kérdésessé vált hogy fizet-e a máv, akkor megtudtam hogy elvileg lehetne olyat is az allianznál hogy ők kifizetik nekem a káromat, és majd utána behajtják a máv-on. erre végül nem volt szükség, de csak azért nem működött volna a dolog, mert abban a nem szerény biztosítási összegben amit fizettem nekik havonta, nem volt benne egy 300 ft-os külön tétel, aminek a külön megfizetése ezt lehetővé tette volna... vicc basszus. szépen át is nyergeltem én is az óccsó biztosítókhoz.
bár apám is volt allianznál és tök hamar minden különösebb kérdés nélkül fizettek egy esetben. meg nagybátyám is náluk van és amikor a városi busz az 5-ös bmw-t megpuszilta hátulrol, ugyanígy volt.
-
stargazer
senior tag
hát én már sok helyen sokféle árat láttam, kezdve a 100.000-től a 80.000-en meg a 120.000-en át a 69.900-ig, de végül most 50.000 volt a bikemasters-nél, illetve konkrétan ez a tesztsisak beszerzési áron 40.000-ért jött le plusz postaktg. hát nem tudom van-e nekik eggyel nagyobb, de mindenképp L-es kell. ha nincs nekik akkor ezt semmiképp nem tudom megtartani, viszont ha van nekik akkor még egy tizest rá kell dobnom... igazábol nagyon vegyes érzelmekkel viseltetek iránta. de lehet hogy tényleg nem árt ha van ott plusz egy szem hátrafelé. igazábol minél többet látsz annál jobb. egyik ismerősöm szerint ez mindenképp jó.
-
tildy
nagyúr
Igen, körülbelül . LEgalábbis a protektoringben az volt jó . Viszont kesztyűben nagy lett az L-es
Az árat tudom, de nem látom, hogy lenne benne protektorPErsuader: nem tudom, ennyit mondott végig halálfélelme volt , ha hazajön megkérdem mitől lehetett . Aki kölcsönadta neki a gépet, az meg ment a hyoval, és azt mondta kb. olyan, mintha trabantból valami új kocsiba szállt volna át az ember. Tetszett neki.
-
törölt tag
az. a bor nem gagyi. es most johetnek azok a hozzaszolasok h 'de nekem is corduramegaszuper dzsekim van es meg sosem volt baj vele'.
ha rovidet csuszol benne, kuka
ha hosszut csuszol benne, kuka + tobb negyzetkilometer sebtapaszelonyei: konnyu, szellozik (a jobbak), hajlekony, olcso.
en egy agyonhasznalt bor dzsekit vettem Paromnak, mert az vigyaz ra, akkor is, ha en nem. pont.
mod: bocs, lehet egyedul vagyok a velemenyemmel
-
Eccerű. Fogsz egy kis edényt, és egy közepes festősecsetet. Az ecsetre addig csurgatod a bigreciolt, amíg át nem itatja. Ezután a láncnak a belsejét meg tudod mosni alul (lengőkar alatt) amikor körbeértél, akkor ugyanezt eljátszod a hátsó fogaskeréknél (külseje)
Arra figyelj, hogy a narancs bigri szárítja a gumit. Ergó nagyon ne follyon rá a gumira, meg ha a belsejével a láncnak végeztél, akkor érdemes lefújni meleg-forró vízzel.
Az egész művelet kb 10 percig tart, cirka 1-1.5 deci bigrit igényel, tehát egy szezont kibír egy liter. Tisztítás után befújod, majd 5-600km után (ha mész esőben, utána azonnal) megint, és még egyszer. Utána puccen, mert a beleszáradó anyag miatt, az friss kenőanyag nem tud befolyni a gumitömítések közé.
Magyarán, tisztítás után 3szor fújhatsz láncot, és megint puccen.Ja, és miután befújtad, érdemes várni vele fél-egy órát, hogy rászáradhasson, különben a korai lánccserénél majd megtalálod az anyagot az első lánckeréknél, szétkenődve a lánckerék előtt
Ha pedig már iylen messzire elértél, akkor érdemes megpucolni a hátsó felnit is. Miután leöblítetted vízzel, hogy a por ne karcolja össze... és ha mááár ilyen messzire elértél, akkor érdemes lekaparni a láncvédő aljáról is a taknyot.
-
jasszer
őstag
Bicóhoz van ilyen, kétoldalról összeilleszthető, átlátszó kis teknő, amibe illesztés után, felülről lehet beönteni a folyadékot, majd tekered és hurrá. Motorhoz nem láttam még, de ha lenne tőkém lehet h gyártatnék vmi hasonlót, 1-3k-ért el lehetne adni sztem, különböző fogasokkal az eltérő lánctípusokhoz...
-
tildy
nagyúr
Nem 5600, hanem 500-600. (Ezt ő mondta, de szerintem van az 1000 is...)
Egyébként nagyon sokat jelent a ringezés ahogy én látom , legalábbis meglátszik azon, hogyan veszi a kanyarokat pl. szerpentinen .
A hátul üléshez: eleinte én is koccoltam párom bukóját, de meg lehet tanulni, hogy tartsa az ember a fejét, hogy ez ne legyen gyakori. Bár mostanában már nem ültem fenn, nehéz vagyok -
tildy
nagyúr
kb 9000. Ebből ~5-600 km ringen.
Nem annyira kevés, de egy ezres varadero, na az már valami. (Noemg leaglább 20 lóerővel több is. Mivel 205 a maxa, így tényleg nem húz 200 felett igazán, de nem is kell, úgyse ahsználjuk úgy)
Szóval ha én is felhuppanok hátra, akkor -bár szerintme simán előztünk - párom szerint jól jött volna pár lóerő plusz.
Na jó megígérem, de csak ha 5 találatosom lesz
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest