- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
Eleg vegyes tanacsokat kapok ugy latom. Hasznaltat nem nagyon szeretnek, es nehez is szerezni a borjura valo meretben. Meg nem is hiszem hogy nagyon megerne tizenparert hasznalt sportgumit venni(szezononkent csere gondolom), amikor 30 korul mar uj sport-turat(2-3 szezon) arulnak..
-
párom azt mondta hogy : egy része alapból le van zárva... köveken nem tudsz sátorozni és kemping sincsen..és amúgy is Elit hely híres színészeknek vannak hatalmas villái lsd George Clooney ráadásul pici a tó és hideg és tele szép pici éttermekkel.
Plitvice ről nemtok mit mondani ott én se ő sem volt...
-
.mf
veterán
Ez kellemetlen. Vagy elszúrtak valamit, vagy bepróbálkoznak. Menj be és verd az asztalt, időnként be szokott jönni.
xmad: pár oldallal korábban is volt róla szó, ha a kor már megvan, ne is gondolkozz rajta, túl kicsi a teljesítménye. Inkább Kawa 250R-t vagy akár Hyosung GTR250-est (ennek minőségéről megoszlanak a vélemények) nézegesd, ha sportmotor-formát szeretnél, azok már pár fokkal többet tudnak. 125 4T motorral városi tempós haladás neked is és a gépnek is szenvedős lesz.
Daywalker: kik szervezték?
-
Djuree
félisten
hát figy, MZ-nél pl. a 30 év alatt egyszer nem nyúltunk a telóhoz, és semmi baj vele
az lehet hogy már kocsonyás az olaj benne, meg fekete, meg nem olyan a teló amilyennek lennie kéne, de nincs vele probléma, max kényelmesebb lenne.
gondolom ettől még bőven megy a motor, egyfajta kényelmi szempont csak, az üzemre nincs hatással, valszeg ezért nem írja a könyv
ha csak kenőolajat meg szűrőt cserélsz egy mai korszerű motornál, elvileg akkor sem szabad már komolyabb bajának lennie alap igénybevétel mellett. legalábbis ezt mondják. lehet tiszta kényelmetlen meg szar lesz a motor, csörögni fog minden meg csattogni rajta, de menni lehet még veleilyen volt a tanulómotorom is, hozzá nem nyúltak soha, olajcsere meg szűrőcsere volt csak, olyan állapotban is volt, de pöccre indult és egyszer sem állt le alattam
az enyémet viszont rendesen fogom szervizelni, szeretném rendben tudni minden szempontból, mind kivül mind belül... -
alvaro
senior tag
"Telóvédő fityfiritty" - ezt anno ajánlották az f650.hu-n is, föl is szereltem egyet egész az elején. A telóolajat egyébként nekem se cserélték az előző tulaj alatt, a szerelőm szerint valami ramaty pimpós szuttyot szedett ki a szárakból az első szervizem alkalmából (5 év, 46 ezer km, ez volt a "30 ezres").
-
Djuree
félisten
a telószár nekem is mindig tiszta bogárhulla. van védő előtte, de nem elég magas, gondoltam már rá hogy magasítom.
én az MZ-vel anno majdnem meghaltam így kezdő koromban. kékesre fel még nem volt gond, lefelé annál inkább. semmi fékhatás nem volt már egy idő után, én meg természetesen üresben gurultam lefele, már közel 100-al (nem tudom mennyivel, nem volt jó a km óra)
. még akkor nem tudtam hogy motorfék is van mint olyan. már a szembejövő sávba is átmentem, így is alig tudtam bevenni a kanyarokat, mákom volt hogy nem jött semmi. szerencsére elfogyott a szerpentin, ha még lett volna pár kanyar, akkor most nem biztos hogy itt írogatok
na itt be voltam szarva, halálfélelmem volt...
-
alvaro
senior tag
Telóolaj: most lesz 2 éves, így a 70 ezres szervizen cseréltetem (amikor hozzám került Teresa, az első, 30k-s szervizkor került bele új). Hátsó féklé vele egykorú (az első meg tavalyi), nemtom mi legyen vele, mert annál aztán nem fenyeget a forráspont. Igaz, nagyon az elsőnél se: ha nem kottázom el, a munkábajárós utam úgy néz ki, hogy 25-ről fék az utca végén a stoptáblánál (sajnos lejtő végén van), aztán végig 2 falun meg a város szélén a 811-esen, ipari park, fék 10-ről megálláshoz. A többit simán kigurulom
Jó, ha mondjuk bemegyek városba, azért nem úszom meg ennyiből (meg mondjuk az Alpokban se), de az alapelveim ellenkeznek a fékgyilkolás gyakorlatával -
Djuree
félisten
-
Daywalker
addikt
Én már vettem egy dirt bringát. Azzal járok be jövőhéttől melózni a PH!-ba
Ha meg végeztem a munkával, felmegyek tekerni egyet a János hegyre a jó levegőre. Motorral csak hétvégén járok túrázni és néha hétköznap, ha városon kívülre kell menni, de nem kell cipelni semmit (autó meg bevásárolni és hétvégén kell, ha esik az eső és/vagy nem lehet motorozni). Egyébként meg marad a BKV. Nem gazdagítom feleslegesen ezeket a majmokat
-
Ferdzsoo
addikt
Most ezen lehet vitatkozni, nagyon sokmindentől függ hogy mennyi KM után/időközönként cserél az ember olajat.
Mindenki azt szajkózza itt hogy a karbantartási táblázat alapján csináljon az ember mindent.
Akkor most olajat mégse 12k km-enként cseréljek? A könyv ezt írja!
Nagyon sok mindentől függ. -
TayRol
nagyúr
ugyan az, mint az xr1000, csak ennek nincs hatso szarnya es elol kozepen 1 levegobeomlo-nyilasas van.
nagyon kenyelmes, ennyire kenyelmes sisakot meg nem viseltem, igaz arai es shark meg nem volt a fejemen.
kozepesen szellozik, lehetne jobb is e teren, de legalabb a keves levego aramlas miatt kvazi csendes. en azert fuldugot hasznalok illetve most vettem hozza egy zajcsokkento szettet, amit meg nem volt alkalmam kiprobalni. csak az arcparnaja kiveheto, ez nagy minusz pont a szememben.
kicsit, konnyu, jol nez ki, jo minosegu, pinlocknak hala nincs parasodas.de ez egy egyenes ulespozicioju motorra van kitalalva, ezert is a hatso szarny hianya, nalam az csak zajt okozna, mig egy sportosabb ulespozicioju gepen hasznos dolog, elvileg stabilizalja a sisakot nagy sebessegnel. nem is tudnam mire nagyon lecserelni, ami halkabb es nem sportkupak. esetleg a schuberth, de az meg oriasi nagy tok.
-
Kígyó
senior tag
Ahh, ex-display eredeti box es bag nelkul. Igy mar ertheto..
Nem tudom mi baja kolegad ismerosenek vele, sztem korrekt kupak, nekem kovetkezo is shoei lesz valszeg. De mint mar irtam multkor, ugy is mindegy ki mit mond, azt erdemes venni ami neked legjobban bejon azok kozul amit meg tudsz fizetni. Szoval legegyszerubb elindulni es megkeresni almaid sisakjat! -
Picco
addikt
gyilkos tonal tavaly minosithetetlen volt az ut...tenyernyi lyukak rajta, mindig, mindenhol.
Nem vagyok finnyas az utra, raadasul turaendurom van, de siman kockas lett a felnim, utassal voltam, auto moge beragadva, es az auto alol csak jottek es jottek a katyuk....
ha hallgatsz ram, nem mesz oda, amugy hangulatos a hely, picit remiszto. tetszett, de meg1szer nem mennek.... -
emre
veterán
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Holnap megy haverom Bulgariaba kocsival es elore felterkepezi a terepet.
-
alvaro
senior tag
Én most is Z6-ot használok, az új verziót nem tudom, merre fejlődött. Nekem a Z6 eddig minden körülmények között jó volt, mondjuk elég "finoman" használom, viszont tényleg mindenféle körülmények között. Vízre eddig még nem szaladt föl, pedig használtam igen sokat esőben, bár el tudom hinni róla, hogy a hátsó a középső zéró mintájával elköveti azt... 2-3 fokban, nyirkos úton néha némileg bizonytalan volt, de bajt nem csinált, csak hát óvatosságra intett.
Az első szett Z6-ot Teresával (BMW F650CS) együtt kaptam némileg használtan, 21 ezer km-t mentem rajtuk, a második pár 12 ezer óta van fönt, már látszik, hogy nem új - kíváncsi leszek, meddig húzzák, azért nem járnak szerintem még életük felénél, tehát tartósságban is elérik a használható szint, szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest