Hirdetés
Aktív témák
-
EVOkaa
tag
10ből kilenc kérdésemre vagy nem tudtok, vagy nem akartok válaszolni.
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Sziasztok! Még mindig keresek olyan CPU beállításokat, amivel a legújabb WIUI egyből magához tér ha hívnak!Aki tud, kérem segítsen!Köszönöm.
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
és az miért van hogy a telóm nem használja a 700MHz-es órajelet, csak a 350,1100-at?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Sziasztok, nem voltam itt vagy 2-3 hete, létezik már új stabil CM?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
válasz bruti01 #22742 üzenetére
Ha Ti azt mondanátok, hogy igen rakd fel mert megéri, nekiesnék és felraknám!Molesztáltalak titeket?Ti meg úgy viselkedtetek az elejétől fogva, mintha ez egy kis jelentéktelen semmiség lenne és mondtátok hogy rázogassam, meg hasonló szellemességeket...De tudom, csak én vagyok a gyerekes.Csak azt magyarázzátok már el, hogy a hülyeségeimre pl szabof1, vagy Z0C! miért tud emberi hangnemben válaszolni?Nem pedig olyan lekezelő, kioktató stílusban mint néhanapján Ti?Ők ezek szerint nagyon türelmesek?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Minden tiszteletem a tiétek, de egy fórumon se láttam még ilyen kioktató stílust mint itt.Igyekszem akkor kérdezni ha valami nem világos, de ha kell akkor is fogok kérdezni.Nem akarok úgy járni mint pár ember, hogy az akkuja mindjárt lemerül, feltölteni meg nem tudja, viszont NEM kérdezett hanem tette amit jónak lát.
Üdv: Verhóczki MátéTiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
válasz bruti01 #22711 üzenetére
Szted tegnap miért kértem a hangerő patchet?Viccből?Fel tettem rá és működött is.Miután befejeztem a pizzát, már game over volt.Kerestem volna másik hangerő patchet is, de nincs.Csak azt nem értem hogy ZOC!-nak miért működik akkor hibátlanul, amikor ő ajánlotta.Remélem érted mire gondolok
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
válasz domerator #22690 üzenetére
igen, miután betöltött már látom hogy ez a domiui saját alkalmazása.Csak azért néztem froyoban, hogy hátha esetleg ott is van és akkor tudom hogy mit kell keresnem.Sajnálom hogy ilyen láma kérdéseim vannak, de még nem hazsnáltam soha ezt a baseband switcher-t.
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
"Telepítés után ELSŐ dolog: Superusert megnyitni és a menüben engedélyezni a jogok megadását. Utána Baseband Switcher és abban a harmadik, jó hosszú felsorolást (Central Europe, HongKong, Taiwan, Arabia...stb.) kiválasztani, majd leokézni az újraindítást."
Mi ez a baseband switcher?Vagy csak akkor jelenik meg ha fent van a domiui?Most a rootolt froyo superuserében nem találom ezt a menüpontot?Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
A domiuiDSJ-1.11.25light-hoz tudnátok adni egy letöltési linket? Telepítése: gyári froyo és szabof1 *iui leírása alapján ugye?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Lehet hogy urbanlegend, de nálam akkor is kísért Gyári froyo, arra CM7 stabil, arra a 7.2-es nightly és most jelentkezik, amikor másik wifi hálózatra akarok csatlakozni, az itthonit látja.(IUI-val látja az ominózus suliét is).Csak olyan herélt iui kellene, mint pl a domenator-é, lehetőleg 1100-es procival
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Srácok, domiui-hoz is létezik hangerővel számot váltok patch? Ez a 7.2 egyre gyakrabban újraindul, a wifi problémáról nem is beszélve.
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Ismét tényállás van!Idáig a CM 7.2 tökéletesen működött az itthoni wifivel.Na de ma!Suliban kapcsolódtam volna a wifire, sikerült, itthon már nem látta a sajátunkat.Törölted azt a wpa_xxx. fájlt, megint jó az itthonival.Nem akarom ezt játszani naponta
Mivel rossz helyre írtam be, itt a helyeTiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Srácok, hogyan bírhatnám rá a telómat hogy használja a 600MHz-es órajelet is?Vagy mélyen alszik, vagy a 300MHz-t használja.Néha ha kell az 1000-t is.CPU spy-al figyelem.Elég érdekes.
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
2011.12.25. Bogács 12:01 perc. Eddig a CM7.2 jól bírja a kiképzést.Facebookhoz, smsezéshez 300MHz-et használ, ha nem nyomkodom pedig az igazak álmát alussza. Éjszaka lenémítva, de wifivel 10 óra alatt 3-4%-ot fogyasztott.Viszont ma NFS közben laggolt, mintha elfelejtette volna használni az 1000MHz-et.Ja és ebben a CM7.2-ben nincs akkufigyelő mint a **IUI-ban?Ja és a megjelenítés zabálja legjobban az akkut, a rendszer az 4-5. helyen van kb.
[ Szerkesztve ]
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
válasz Davebowman #21117 üzenetére
Én is be voltam tegnapelőtt mert gombavatóm volt Majd később kalibrálok, most töltögetek rá progikat.De én is így szoktam meríteni és kb 2percenként merül 1%-ot!
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Na fent van a CM7.2, gyorsan akkut kalibrálok.Közben ugye szgépre sem dughatom a telót, mert az is tölti, ugye?
[ Szerkesztve ]
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
ha most fel akarom tenni a CM7.2-t, akkor először kell a gyári froyo ugyebár.Megint el kell játszani a Root jogot meg minden ilyesmit, vagy ezt valahogy fel lehet gyorsítani?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
a CM7.2-t honnan tudom letölteni?Mert a hivatalos oldalukon nincs fent.
Most wajkiui van fent.Feltenném először a gyári 2.2-t, majd CM7 stabil, és arra a 7.2 így jó lesz ugye?Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Na srácok, megbízható a CM7.2 wifi kezelése?Fel rakhatom?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Srácok, a CM7.2 wifi kezelése megbízható?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
ma csúnyán megzavarodott a wajkiui!Oszt.társammal játszottunk volna a telón a pocket soccer-el (8megás játék, nem kell hozzá csúcsgép) erre lefagyott a defy. Visszalépett a menübe, majd sötétség, utána megint a háttérkép, akku ki-be segített.Csak gáz volt. Akkor jók a CM7.2-ről a tapasztalatok? Szünetben neki esek én is...
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Aki feltette a CM7.2 nightly-t azoknak stabil a wifi kapcsolat?mindig talál hotspotot?Nem dobja el?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
-
EVOkaa
tag
Az mitől lehet hogy néha képernyőzár után teljesen fekete a képernyő, és csak az alsó ikonsor látszik?A launcherpro akadozik vagy vmi komolyabb cucc?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
ma reggel fullra feltöltöttem, és elindítottam a calibration-t.Na most már 26%-on van az akku, de nap közben nem futott a program.Ilyenkor mi van?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Erre mit mondtok?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
MIUI zenelejátszó végig aktív, Alarmmanager 3/5 részben, LauncherPro is végig, térkép félig.12 óra alatt: 80perc film, félóra zene, 45perc játék, 20perc Wifi és most áll 26%-on az akku.Sztem lehetne jobb, vagy nem?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Miért küldött a Tmob smst- hogy automatikusan beállították nekem a 10kb/13Ft-s netet?Amikor csak 2G-n van a teló, az adatbarangolás le van tiltva, és a netprofilnak is kamu adatokat adtam meg?Ha nincs wifi nem tudok felmenni netre.Van olyan progi esetleg ami kijátszotta?Lehetséges?Sztem nem....
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Ha a procit felhúznám 1100-re, javulna a teló sebessége, vagy sokat zabálna már (akku)?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
ja kössz a segítséget, már fent van a wajk, de így nemtudom meddig ha nincs benne kedvenc hangerőzeneváltó kombónk...
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
csak a wajkot rá kell ügyeskedni a memkarira
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Srácok, idáig jó volt a wajkiui, most hirtelen újraindult és nem tölt be, csak a bootképig...az akkum 18%-on van.Vissza a gyári froyo?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
lockscreen-t hogy tudok telepíteni?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
örökbe is fogadnék valalkit ha működne a hangerőgombbal a zeneváltás
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Srácok, ezt wajkiui-ra hogy telepíthetném a hangerőgobbal történő zeneváltás scriptet?Mert írták páran hogy benne van, de én nem találom alapból
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Akkor senkinek semmi tippje hogy miért jön be mindig a boot menü?Így nem merem rátenni a wajkiui-t
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
az miért van hogy a 2ndinit feltelepítése után újraindítás után már 3.-ra is a bootmenüben találom magam?Valami nemfasza így...
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
ezt használja vki, hangerő patchel?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Srácok, Froyot-t bármikor, bármilyen CM7-re rátehetek?és a Froyora a wajkiuit? (Légy szíves Domerator ne köss belém)
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
wajkiui-ra hol találok témákat?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
Kerestem, de nem találom a wajkiui hangerő gombbal történő patch telepítését Valaki megadná?
Tiszteletet a Gépésznek!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest