Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #21298 üzenetére
Lüke
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Davebowman
senior tag
Do-MI-U-I...
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
poller
tag
MIUI - CM7 1:0 eddig
Nataniel által javasolt rom ficeg a masinán és jó CPU beállításokkal esküszöm olyan gyors mint a CM7.2. Ráadásul a gta is fut szépen.
Kinézetre oda vissza veri (launcher, menü elrendezés) az ellenfelet. Igaz, hogy még csak fél napja van fenn és igazság szerint csak ismerkedem vele, de eddigi tapasztalat alapján engem meggyőzött!byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
Nataniel
senior tag
Kérnék egy kis segítséget:
Kritériumok:
-MIUI félék
-Frissitéskezelő: Olyan,mint a miui.hu-s
-JelentkezőkAki segitene,irjon legyen kedves egy privátot
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #21291 üzenetére
Most már tudom...ha az alap benne van,akkor sztem nincs gond,kis extra nélkül elvagyok...végülis a témákkal tudok változtatni sokmindent. Na meg ne én legyek a fontos...
Különben az életben nem fogok rájönni,miért kellett a miui launchert kivenni...ebben a tekintetben osztom Mozz véleményét,miszerint a miui a launchertől is az,ami.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #21290 üzenetére
Hát végülis megoldás... én már gondoltam rá, csak pl. Zoci kérése volt asszem, hogy legyen benne alapból.
(ugye tudod, hogy nem a miui rom alap settings menüjéről van szó, hanem arról a miui extra settingsről, amivel a statusbar elemeket, dátum, szolgáltató neve, színek, stb. lehet változtatni)
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #21287 üzenetére
Csak úgy megy, ha a romba valamilyen más (zeam, adw) launchert teszek és a miui launchert a miui settings-szel együtt egy zipből cwm-recoveryből telepítem. Akkor lesz miui launcher, meg miui settings is, csak ha ezeket beleteszem előre a romba, akkor a settings nincs hatással semmire.
Viszont az volt a kérés, hogy miui launcher legyen benne, így azon vagyok.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
-
Lacopapi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz karakot #21281 üzenetére
Hali
Nem akarlak elkeseríteni, de könnyen lehet hardveres probléma / ha még belefér a 3 munkanapba, akkor inkább cseréltesd ki /, az én sima Defym is ilyen volt és csak alaplapcsere segített rajta.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
karakot
csendes tag
válasz karakot #21216 üzenetére
Eddig nem kaptam tippet a problémámra, ami vagy azt jelenti, hogy senkinek nem volt ilyen baja és ötlete sincs, hogy miért lehet, vagy csak nem olvasták el a kérdésem.
Tehát a gondom az, hogy a két napos Defy + indőnként spontán rebootol. Tette ezt Skype közben, vagy csak sima menübarangolás során. Az első nap 2-3 alkalommal történt ez. Azóta nem voltam szemtanúja ilyen jelenségnek, de az általam kikapcsolt alkalmazások egy idő után ismét futnak, ami arra utal, hogy mikor nincs kézben akkor is csinál újraindítást. Vagy esetleg bizonyos gyári programok egy idő után maguktól újraindulnak anélkül, hogy az egész telefon rebootolna? -
Halo
senior tag
válasz Nataniel #21276 üzenetére
hm... ez érdekes - az sd-re átrakott cuccokat töröltem, utána már a market jól látta a telefont...
pedig a Prop Editor akkor is azt mutatta, hogy a telefon már megint Defy...
megint tanultam, köszönöm ezt a karácsonyi ajándékot!a lényeg - sd-n levő összes propedit cucc törölve, minden ok.
köszöntem!további kellemes Ünnepet!
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
mohoskodtam...
50gb a box.net-enszóval itt a cikkben át kellett írni build.prop-ban két értéket, beregelsz LG telefonként, és utána meg van az 50 gb tárhely, majd visszatöltöttem az elmentett file-t, vagyis a teló megint motorola MRB525.
deeee... most akarok letölteni programot a marketről - böngészőben vagyok - és nem engedi, mert nem kompatibilis a telefonom, mivel az alkalmazás nem futna az LG telefonon...
a telót persze már többször is újraindítottam, market cahce törölve, a pc-n nézve a market-en nem tudom átállítani a telefont vissza defy-re.
azt hol, hogyan kellene...?valaki belefutott már ilyenbe?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Cramo
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, amire nem igazán találtam eddig választ sehol.
Ugye defy, és a defy+ hardveresen nagyjából ugyanaz, de szoftverben különböznek.
Ebből következik a kérdésem: amik itt írva vannak, azok alkalmazhatók a defy+-on is? Gondolok itt a kamera moddolásra, ROMokra, túlhajtásra.
Köszönöm előre is.Asus P5Q Deluxe, mtech 450w, 2Gb Crucial Ballistix Tracer LED 1066Mhz, E7200@3,6, HD 2900 Pro, X-Fi Extreme Gamer
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
(#21247) -re valaki valamit? fontos lenne, ma túl szeretnék esni a dolgon
"Bad reklám is reklám too"
-
Pit23
csendes tag
Sziasztok egy olyan problémám van elég sokszor hogy galériába lépek hogy meglesem a képeket stb. Erre csak barnás háttér jön be és semmi ikon, se kép, se semmi . Ujjrainditás se segitet. Cm7 stable van fenn ..file manager böl megtudom nyitni a képeket meg mindent ..
-
poller
tag
12.23-as miui-ról tapasztalat?
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
Lacopapi
addikt
Az elv természetesen nálam is az,hogy az okostelefon azért van,hogy minden (lehetőleg),funkcióját kihasználjuk,tehát nem napra,hanem órára kész a hírekkel,időjárással és legyen kéznél amikor szükség van tájékozódni,vagy pihenésképpen olvasni,zenét hallgatni esetleg filmet nézni. Ennek megfelelően soha nincs kikapcsolva sem a szinkron,sem a telefon. Nálam. De az nem baj,ha okos beállításokkal használhatóbbá tesszük ,illetve hosszabb ideig van biztosan a kényelmünk szolgálatában.
-
forest601
tag
kipróbáltam és működik lekellett tölteni hozzá a Voice Search programot de a gyenge angol tudásomat nem nagyon ismerte fel
de találtam egy másikat ami Speaktoit Assistant névre hallgat és azzal eltudtam beszélgetni...keresett a neten éttermet, képet megmondta az időt az időjárást is!
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
Dream_01
csendes tag
Előszőr is sziasztok, és boldogat mindenkinek.
Elöszőr is szeretném megkösszönni minden forumozonak azt a sok jó ötletet és beállitást amiket ide kiposztoltatok. ennek következtében csak olvasó modban vagyok jelen a forumon mert kérdeznem sem kell megtalálom a választ ha valami gond lenne.
Igazábol egy észrevételem van csak. Oké hogy mindenki szeretné hogy sokáig birja az akku de ha használjuk a telefon funkcioit akkor ne csodálkozzunk ha merül a kicsike. Sajnos ezt a Moto b...ta el a kis aksival. Én annak is bőven örülök hogyha kibirja addig amig haza érek, pedig nyüstölöm rendesen már amennyit tudom a meló mellett. Lacopapi Proci beállitásait használom én is, Sea alapra van felrakva Wiui 1.12.16 ICS, folyamat 3g kivéve mikor Wifin van a Teló, és BW frissit meg facebook meg a gmail fiok meg videozok rajta egy kis játék meg zenehalgatás is, és nem igazán sikerült még 40% alá vinnem a telót mire haza érek.ja és nem egész este van töltön hanem hazaérek és arra figyelek hogy mielőtt lefekszem addigra legyen feltőtlve és utána lehuzom töltöröl. Estére persze repűlő mod. És semmi gond nincs a rommal minden müködik rendesen. Persze Thelocation Törölve még a zipből
Szóval lényeg ami lények csak igy tovább -
Davebowman
senior tag
Ebben igazad van, én is hasonlóan csinálom, használom is, ma már többet, mint a pc-met, folyamatosan e-mailozok, de nem akarom, hogy ő csinálja magától!!! Amikor nem nyúlok hozzá, nekem ne csináljon semmit, amit én nem kérek tőle. Amikor bekapcsolom, akkor mehet egyből szinkron, időjárás, hírek, (steam...az mi?), aztán zene/bona és merítem, oda se figyelek...na jó kicsit azért igen. Azt nem szeretném, ha nem wifi-helyen vagyok, hogy frissítésre a 3g-t használja, vagy bármi más a tudtomon kívül(mer elfelejtettem, hogy időre töltsön le egy mittudoménmit). Ő legyen okos, ne én Az én dogmám ez: csak akkor mennyen a teló, ha használom, addig egy cseppet se fogyjon az akksi.
-
agabe
addikt
válasz Davebowman #21243 üzenetére
Én sosem mentem rá ennyire az akkukímélésre... nálam ha wan wifi, akkor ki sem kapcsolom, folyamatosan frissül 3 email, a facebook, meg időjárás is (3 óránként) hírekkel.
Ha ezek nem mennének, akkor (legalábbis nekem) semmi értelme nem lenne az "okos"telefonnak.
Ma reggeltől pl. 4,5 óra üzemidőben volt 3/4 órányi aktív kijelzőhasználatú net, telefonálás, youtube, mail, kis stream a pc-ről (nem is nézem melyik mennyit használ pontosan), és valóban fogyott is az akkuból 8%....de bakker ma még keveset is használtam eddig (többet szoktam), és ha kell akkor töltöm. 50% alá nem szoktam nagyon engedni az akksit, mert ha megyek valahova, akkor jó ha kibírja töltés nélkül, de minden este rádugom a töltőre, és reggel leveszem, aztán kész, mert így is bőven bírja a napot. Wifi folyamatosan bekapcsolva ha otthon, vagy irodában vagyok, különben meg 3G (na jó az nem állandóan, csak ha több órát nem vagyok más net elérhetőségnél).Mivel sok mindenre képes, én (persze nálam is van olyan funkció ami nagyon ritka...pl gps, mert arra van a kocsiban egy) ki is használom de pl az általad leírtakra egy symbian-os nokia is elegendő lenne (nekem).
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok! Először is Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Lehet nem jòl néztem a fórumot, de múltkori hozzászólásomra nem igen érkezett reakció. ICS-t szerettem volna a sima zöldlencsés Döfimre ami fel is ment gond nélkül, csak éppen a telefonhálózatot és a kamerát nem szerette.
Nem adtam föl a dolgot és nem mondtam le az ICS-ről. Eddíg nem rajongtam a MIUI-ért, de találtam egy tuti kombót. Usmiui ( miui us_jordan_1.12.16_Eng_Deo...)megy előre amit el is indítok hogy mennyen biztosan utána meg felmegy rája a Galnet Miui-ICS verziója miuiscotland_Defy-2.11.26-ICS.zip. Láss csodát mert megy szépen a 4.0.1 igaz nincs belőle magyar mint a cm9-ből de ez megy. Ha valakinek menne a cm9 amiből már napok óta megvan a 4.0.3 is esetleg írja már le hogy mit tett érte, mert mikor először indul akkor kér USB jelzés mellett beirandó kódot amit nem enged. Tovább lehet menni a tetepítéssel csak nem tok vele telefonálni! Egy telefonon! XDDefy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
poller
tag
Nem első alkalom volt, szerintem két kezemen nem tudom megszámolni az romolások számát, csak a miui-val ez az első. A ma hajnalni bosszantó hibák érdekes módon eltűntek, és már a quadrant is 2600 fölött járkál. egyenlőre marad ez.
-
Integrale
veterán
Hali!
Nem tudom elindítani a SOC-ot "az alkalmazás inicializálása nem megfelelő..."
mi a teendő?
-
agabe
addikt
válasz poller #21235 üzenetére
nekem pl az 1.8-as SOC-el működik, és busyboxot sem szoktam telepíteni.
Azt tapasztaltam inkább, ha már a root megvan, akkor a 2ndInitből nagyon nem indegy melyiket megy rá. Az 1.4.2 -es nekem bevállt, de másnak meg az nem volt jó.
Fontos továbbá, hogy ha a pl. a Wajk xda-s oldalán (és máshol is olvasható) 2ndInit boot-ot állítom be a normál helyett, akkor megintcsak nem lesz jó...lehet olyan 2ndInit verzió amivel az is jó, vagy azzal csak az ajó, de baromira zavaró, ha először próbálod a romolást, és több apró eltérés is van a leírások között, a végén meg neked lehet, hogy egy harmadik menetrend (alig valamiben más) fog jól működni.
Ennyire csak nem különböznek a defy-ok... vagy mégis ?[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
válasz Lacopapi #21236 üzenetére
Az általad most leírt procibeállítások jók lehetnek a wiui 1.12.16-hoz is? Nekem most egy nap alatt lemerül. így van nálam: 30/350 40/700 60/1100 treshold 70. Így állította be a wiui alapból én csak a tresholdot húztam feljebb még tegnap este, hogy néha belekapjon a középső értékbe is. Sajnos nem igazán akar.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
forest601
tag
válasz Davebowman #21243 üzenetére
ez nagyon jó ilyennek kéne lennie nekem is de pofátlanul megeszik fél nap alatt egy akksit
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
Davebowman
senior tag
válasz forest601 #21242 üzenetére
Igen, ezért mondom DO-MI-U-I.... és nem véletlen, mert abban nincs map ami mehetne, az animált háttérkép szerintem fölösleges, de ha neked annyira kell...
Nálam így néz ki a futó folyamatok:
Team Launcher (1 folyamat / 0szolgáltatás)
Üzenetek (1 / 0)
Beállítások (1 / 0) "ugye ez amit nézek"
Google-szolgáltatások (1 / 1) Üzenetküldő szolg
Android Billentyűzet (1 / 1)Ennyi és kis használattal reggel 9 óta (negyed 2 van) 3% ment le, de telefonáltam, sms, kis játék(pár perc) fotóztam alányom, azt feltoltam emailbe, kis net is volt. Szerintem jó.
-
forest601
tag
válasz Lacopapi #21236 üzenetére
akkor jól gondoltam hogy itt valami nem okés mert még egy napot sem bír ki így:S
akkuhasználat:
tétlen 30%
cellakészenlét 23%
megjelenítés 19%
android os 8%
adw launcher 5%
live wallpaper 4%
térkép 3% ?? (nem is értem miért megy)
tárcsázó 3%
beautiful widget 2%
android rendszer 2%Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
Rush888
tag
válasz Rush888 #21231 üzenetére
Közbenrájöttem, hogy mi volt az én problémámnak a forrása...wifi beállítások--->speciális--->szabályzó domainek alatt elállítottam 11-ről 14-re, ezért nem ment Visszaállítottam 11-re és így semmi baja
Így már más a helyzet, maradok ezen a custom rom-on, és azt mondom, hogy nem rossz, sokkal gyorsabb, mint a gyári...
Üdv minden fórumozónak!
-
Nataniel
senior tag
válasz poller #21235 üzenetére
Francia MIUI csapat, Stable version 2.3.7a
Direktlink a multiuploadhoz (2.3.7a rom)Ami nálam stabilan ment
#21234:
Az sok... számold végig az mennyi akksiidőt feltételezNekem most a magyarral kicsit rosszabb a teljesitmény az alapértékek mellet....akkustat szerint kb 2-2,5 óra/1%
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz forest601 #21234 üzenetére
Nem normális...mi a fenére ment el annyi energia,ha nem is használtad?2.5 h/ 5% nagyon sok..az én telefonom jellemzően és átlagosan 3 h / 1 % -ot tud,de ha csakugyan letettem és semmit sem csináltam vele (éjjel) akkor volt már kevesebb is,szóval nálad vmi nem oké.
Viszont a procihasználat nem mutat különösebb gondot,úgyhogy fura.
Meg jó alacsonyak a vsel-ek is....nálam 400/26-700/37-1000/58[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
válasz Nataniel #21219 üzenetére
Na szóval:
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE ez a 2.2-es rom lett felvarázsolva, és érdekes módom az itt leírt módszerrel és SoC programmal nem ment.
[link]
Kicsit ideges voltam már, mert nem akartam ennél a romnál maradni.
Ekkor találtam rá erre az oldalra:
[link]Itt a javasolt SuperOneClick az 1.9.5-ös verziószámra hallgatott, kínézetre is teljesen más volt és kb. 20 másodperc alatt sikerült is.
---------
Más! A kérdés még mindig adott: Melyik stabil miui romot javasoljátok ti, akik mélyebben benne vagytok. Tegnap Mozzarella által kigyomlált került teríték alá, de valami iszonyat lassan tölti be a rendszert, és sok program fc-zik közben. Csináltam egy Quadrant-ot is, de abba is szaggatot. Más stabil verzió?
Ő volna az: [link]byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
forest601
tag
Az normális, hogy 2 óra 30perc futási idő után
akksi: 95%.cpuspy:
- deep sleep 2:18
- 300 mhz 0:08
- 600 mhz 0:0:19
- 1000 mhz 0:03:25setvsel:
- 300/20
- 600/30
- 1100/56
thresold 86%ez pont akku kalibráció után volt, a telefont bekapcsoltam és letettem az asztalra se 3g semmi nem volt, csak pihent!
Válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz olomhuszar #21225 üzenetére
Próbáld esetleg meg ezt: (MIUI) Beállitások/Rendszer/Wifi beállítások/speciális/wifi alvás irányelv/soha
[ Szerkesztve ]
-
EVOkaa
tag
2011.12.25. Bogács 12:01 perc. Eddig a CM7.2 jól bírja a kiképzést.Facebookhoz, smsezéshez 300MHz-et használ, ha nem nyomkodom pedig az igazak álmát alussza. Éjszaka lenémítva, de wifivel 10 óra alatt 3-4%-ot fogyasztott.Viszont ma NFS közben laggolt, mintha elfelejtette volna használni az 1000MHz-et.Ja és ebben a CM7.2-ben nincs akkufigyelő mint a **IUI-ban?Ja és a megjelenítés zabálja legjobban az akkut, a rendszer az 4-5. helyen van kb.
[ Szerkesztve ]
Tiszteletet a Gépésznek!
-
Rush888
tag
Szia!
Eddig csak olvasgattam a Defy fórumot, azonban tegnapelőtt a gyári 2.2 CEE romról áttértem a WajkIUI 1.12.16 /nem ICS/ romra, és ezután nekem is problémázott a wifim, konkrétan azt műveli, hogy ha elkezdek letölteni nagyobb mennyiségű adatot, pl. video, vagy játékokhoz általában azt a 150 - 200Mb adatot, akkor kb 10Mb-ot lehúz, és onnantól kezdve semmi, megszűnt a netkapcsolat wifin, de azt mutatja, hogy van...pedig nincs. Most felraktam a Wajk féle ICS - t, de itt is ugyanezt produkálja Most visszarakom a 2.2 -t megnézem, hogy azzal is előjön e ez a probléma /amíg ez volt a telómon, nem volt baja a wifinek/.
-
kat10
tag
esetleg nincs valaki Debrecen környékén aki ránézne a telómra, hogy mit rontottam el rajta?
Go Pats
-
agabe
addikt
Ha a kipróbált romokkal (amiknél nem lehetne semmi baja) mind ugyanaz a hiba, akkor ott nem a szoftverrel lesz a gond... mindíg CEE, vagy SEA alap romról indítottál a telepítések előtt (CM7, és WAJK esetében) ?
-
olomhuszar
csendes tag
Mostanávan sz@rakodik a wifim.
Pár perc wifis netkapcsolat után(akár market, akár böngésző, akár frissítés) egyszerűen megszakad, az indikátor átvált szürkére, és csak a mobilnet megy, persze az is csak akkor ha kikapcsolom a wifit.
Próbáltam már a legfrissebb wajkui-t, cm7-et, és egy gyári 2.2 Nordicot.
Lehetséges hogy ez hardver hiba?
Vagy a szoftverrel van gond, és hiába vinném szervízbe, mert csak frissítenének rajta egy szoftvert, ami teljesen fölösleges, mert most is a legfrissebb hivatalos van rajta, ami az én igényeimnek nem megfelelő, tehát a gyári rom használata nem lenne számomra kielégítő megoldás, most is csak azért raktam fel, hogy megnézzem ezzel stabil-e a wifi.Más is találkozott már ezzel a problémával? Melyik romot tudnátok még ajánlani?
Mi lehet annak az oka, hogy 5 percig használhatom a wifit, de utánna használhatatlan lesz a kapcsolat? -
kat10
tag
nálam az a gond ahogy leveszem a töltőről már 1%-ot le is esik az aksi jelzője normál telefonálás mellettt napi fél-és egy óra csak 2G reggel 6-tól este 6-ig lemerül kb 20% ra miuit használok 1-12-16 verziót kalibrálás volt az aksival csak wifi van az is este megy sim csere is megvolt se játék se zene hallgatás nincs de így zavaró hogy egy napot se bír ki gondolom valami beállítási gondok vannak de ha tudnám hogy merre keressek és mit állítsak be az nagy segítség lenne tőletek
már a proci beállítás is volt és még mindig gyorsan merül a telocation törölve lett de még semmi eredmény gyakorlatilag 10-15 óra alatt lemerül és 1% alatt ment vagy 10 órát és nem kapcsolt ki a telefon de inkább ez akksi merülés idegesít tudna segíteni ebben valaki nekem? előre is köszönömGo Pats
-
Nataniel
senior tag
válasz Nataniel #21210 üzenetére
"Új ROM a MIUI.hu frissítéskezelőjében!Defy UPDATE: HU 1.12.23"
Egy json kiegészités miatt a hivatalos json fileban a 23-as tükör nincs meg,azaz nem elérhető,de erről a tükröcskéről már menni fog.
http://dl.dropbox.com/u/31363540/json.txt
Ezt kell beírni a frissítőbe szerverelérésnek (sima TXT fájl,elérési beállításokkal)[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Mégiscsak felment a 2.2-es ROM, sokak tanácsára, de most az a problémám, hogy nem tudom rootolni a telefont. SOC megy (USB hibakeresés pipa), de egyszerűen 10 perc után sem csinál semmi Én meg verem a fejem a falba, mert miért fél háromkor jut eszembe ilyen
-
karakot
csendes tag
Üdvözlök mindenkit és kellemes ünnepeket kívánok!
Karácsonyra megleptem magam egy Defy +-al. Minden jól működik rajta, eddig egy problémám akadt csak, Ti talán tudjátok az okát. A készülék időnként spontán újraindul. Nem tudom mihez kötni, mert volt hogy Skype közben tette, de volt olyan is, hogy csak barangoltam a menüjében és akkor hopp, újraindult. Frissíteni nem hagyja magát, az írja ki, hogy a legfrisebb soft van rajta (frissítésen a "gyári" lehetőségeket értem). Van valakinek tippje, hogy mi okozhatja ezt? Remélem nem hardveres probléma, mert nem szivesen vinném rögtön szervízbe. Előre is köszönöm a segítséget. -
poller
tag
Sziasztok! Röpke öt hónap alatt, meguntam a CM7 vonalat, és váltani szeretnék.
Melyik MIUI Rom-ot tegyem rá? Gondolok itt arra, hogy stabil, wifi, GPS jó, stb...
Telepítésnél simán, mint CM7-nél nem lesz baja? Nem akarom újra rárakni a gyári 2.2-t.Higgyétek el, használtam a keresőt, át is nyálaztam több száz hozzászólást, de nagyon kesze kuszának tűnt
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Nataniel
senior tag
válasz Shirchy #21211 üzenetére
Látod Szabof1 neve alatt a linkeket? kövesd: Defy+ leirások
[ Szerkesztve ]
-
Shirchy
tag
Sziasztok!
A defy plus-nál a rootolás,illetve főzött rom telepítése ugyan úgy megy mint a sima defy-nél? Vagy esetleg valaki tett már fel főrözz romot defy plus-ra?
[ Szerkesztve ]
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
Nataniel
senior tag
válasz Nataniel #21056 üzenetére
Új ROM a MIUI.hu frissítéskezelőjében!Defy UPDATE: HU 1.12.23
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Az új ICS wiui van a telómon. Néztem még múltkor a SetVsel-ben, hogy alapból a wiui így állította be a procit: 1100/60;700/40;350/30. Gondoltam biztos jó, hogyen stabil a rendszer. Aztán egy CPU widgetben látom, hogy ugrál a proci alacsonyról magasra. Ritkán vannak köztes állapotok. Aztán most nézem, hogy a treshold 45-ön van. Nem lenne ezt érdemes magasabbra tennem?
adms.hu | UI Designer
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #21196 üzenetére
Nem fogsz...
-------------------------------
(#21199) Davebowman:
Igen, még 1.11.25-öt... az ezt követőek valahogy nem váltak be se nálam, se másoknál... FC itt-ott, tethering megy-nemmegy... ezen a 25-ösön meg minden megy szépen, stabil, marhasoxor visszaraktam a mentést (mondjuk én a mentést úgy teszem vissza, hogy nemcsak factory reset, hanem utána felteszem a szűz 25-öst és utána megint factory reset és úgy megy vissza a recovery. Lehet, hogy elméletileg felesleges, eddig bevált.)
----------------------------------
(#21202) Nataniel:
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
-
Integrale
veterán
Ha már 2.2.2 rom van fent (gyári) és cm7-et szeretnék felrakni (update cm 7.1.0 jordan zip)
ahhoz kell valami extra dolgot csinálnom? itt arra gondolok, hogy tegyem fel újra a 2.2 őt, vagy csinálok egy fr-t és mehet?+valaki kivállóan működő stabil miuit tud mutatni?
-
szabof1
őstag
válasz Nataniel #21202 üzenetére
Ezt is megértem... Köszönöm.
De egy kicsit túlértékelszSajnos kiestem a fórumból (már lassan két hete nem olvastalak titeket, sok a munka és az MS2Ginger magyarítás is nagyon sok időt elvett a fórumtól).
Megpróbálom újra felvenni a fonalat. Lemaradtam valami korszakalkotó újdonságról? -
Nataniel
senior tag
Nincs Apple iPhone-om, nem vagyok sznob és nem hordok Armanit. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több értik a fórumokban, hogy mire gondolok, amikor azt írom, "Főzött ROM". A becenevem megelőzi a hozászolásomat és nem örülök, hogy ha a hozzá nem értők összekeverik a szezont a fazonnal. Büszkén gondolok Szabóf1-re, az igazságosra, a felhasználók megmentőjére, Domerátorra és Lacopapi-ra. Szeretem a déli posztokat, a csípős újdonságokat,és a"CWM-et",és zip-eit.. Itt élek a fórum szívében. Moddolásban mi vagyunk a császárok és igen is nálunk élnek a világ legszebb női kockái! Android! Én így szeretlek.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest