Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Jaffa75
őstag
válasz Davebowman #21596 üzenetére
Monoban lehet zenét hallgatni, de az olyan is... megy egyébként ugyanígy laptoppal is! Nekem bejött, ráadásul tölthető Nokia töltővel. Egy szobafal sem akadály simán jön a zene a defy-ról:-). Nekem bejött
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
válasz Jaffa75 #21593 üzenetére
a gyári nekem megadta magát(lehet nem kellett volna cipőt kötni lehajolva)..
vettem egy Pioneer SE-CS22-t amit most használok.
mellé van egy Nokia BH 504-em , de holnap v holnap után már lesz BH 505-m is
így válogathatok majd a fülesekben.eddig nem csalódtam bennük
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Jaffa75
őstag
válasz Davebowman #21592 üzenetére
A megoldás Nokia Bf503... nekem is van, jól szól, és viszi a zenét is
-
Davebowman
senior tag
Én használom a tts-t, felolvassa ki hív, ki írt sms-t. Jól jön ha nincs elő a telefonom, hallom ki keres, bár ha menne a bluetooth fülessel a hang (mármint minden hang, nem csak telefon) akkor az lenne ám a tuti király, de a Defy erre képtelen sajnos. Próbáltam mindenféle progival
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
sec0nd
tag
Az itt közzétett Smartass beállítások mellett a töltéshez miért használja az alsó frekvenciát, miért nem megy "aludni"?
A töltőfeszültség szabályozásához kell a processzor? -
Thief
aktív tag
4 supernatural, nem tudom, de olyan 50 perc körül vannak. Megában olyan 100 körül töltöttem wifivel marketről meg felraktam a dead space-t, az is letöltött pár100 megát. A netforgalmat nem tudom, mivel lehet visszanézni. De most nézem akkuhasználatnál, hogy többet beszéltem, a kb fél órás telefonomat nem is említettem. Zenéből nem sok volt, csak amíg csengőhangot választottam, belőttem az übermusic-ot meg 2-3 szám ment le még este.
Reggel volt a gépen pár percet, ezért csak 6,5 órát ír, ezt most látom.Sőt most nézem, hogy a wifis programokat este csináltam és a reggeli usb már bezavart neki, ezért olyan kevés a wifi fogyasztás a képen...
Meg ahogy látom, a 700at nem nagyon akarja használni, ezt mindjárt orvoslom.(#21585) domerator
Igen, mindig a te beállításaidat használom, csak az 1000-ről tettem fel 1100-ra.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Vhunter #21579 üzenetére
És még egy, ezeket büntetlenül törölhetem? : calc, calendar, calendarprovider, deskclock, email, filemanager, latinIME (ezmi?), livewallpapers, LWpicker, magismokeW, motophoneportal, music, picoTTS, protips, themechoser, thememanager, tts service, voicedialer, vpnservices
calc, igen
calendar, calendarprovider, ... ha nem kell a naptár
deskclock, ... igen
email, ... igen
filemanager, ... igen, gondolom van másik
latinIME (ezmi?), ... billentyűzet, kell másik
livewallpapers, LWpicker, magismokeW, .... igen, ha nem kell a live wall
motophoneportal, ... igen
music,... inkább ne
picoTTS,... inkább ne
protips, ... nem zavar, ha marad
themechoser, thememanager,... inkább ne
tts service,... inkább ne
voicedialer, ... igen
vpnservices... ha nem kell távoli elérésReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Thief
aktív tag
Mióta hajnal 3kor újraraktam a cm7.2 decemberi változatát, megnéztem rajta 4 sorozatrészt full fényerőn, ment rajta zene, sok sok wifi, hogy az appok meglegyenek, update, stb és persze az állítgatásokkal együtt van még 74%-on. Nagyon durván jó az akkuhasználat!
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #21578 üzenetére
Én eddig egyszer hagytam vagy 40 óráig menni, de mindig volt valami mókolnivaló, úgyhogy általában minden este töltöm.
Ha bevált ez a rom, akkor hagyjad így és használd... 49 óra szerintem szép, sokan irigyelik...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Vhunter
tag
Üdv,
Két CM7-t találok ami frissnek tűnik, az egyik a hivatalos oldalon lévő update-cm-7.1.0-jordan-signed.zip míg a másikat már nem is tudom honnan töltöttem, update-cm-7.1.0-11-Defy-signed.zip. Meg tudná mondani vki, hogy mi a különbség a kettő között? Gondolom a második frissebb, de amúgy ennyi?
Valamint bocsa a hülye kérdésért, de elég ha az app mappából kitörlöm, amit nem szeretnék feltenni?
És még egy, ezeket büntetlenül törölhetem? : calc, calendar, calendarprovider, deskclock, email, filemanager, latinIME (ezmi?), livewallpapers, LWpicker, magismokeW, motophoneportal, music, picoTTS, protips, themechoser, thememanager, tts service, voicedialer, vpnservicesKöszi.
-
-
Shyciii
veterán
válasz domerator #21575 üzenetére
WIUI 1.12.16 ICS-t használok. Én is ki szoktam szedni belőle jópár dolgot:
compasscalibrate, spare parts, taskmanager, weatherclock, baseband switcher, Camera (CM7), cloud service, dspmanager, email, gmail, gallery, geniewidget, icsclock, livewallpaper picker, maps, motophoneportal, picotts, street view google, tts service, voice dialer, vpn services, launcher pro (asszem nem hagytam ki semmit).
Ezeket mindig kikapom, és úgy telepítem fel az aktuális WIUI-t. Egyfajta lite ez is
My uploadsot is kikapnám, ha pontosan tudnám, hogy az mihez tartozik, mihez van köze. Bluetooth share nekem kell időnként. Van mikor bluetoothon keresztül töltök fel apróságokat. -
AnTigy
tag
Tapasztalt (Defy+) mókolók tanácsát keresem
Az új 2ndInit v2.0 által felrakott 1.0.7-es boot menü a "Tools" alatt felkínálja az SD-kártya mellett a "Drivers", "System" és "Data" partició share-elését és ADB daemon indítását is.
Kipróbáltam és PC-ről adb-vel az említett partíciók elérhetővé váltak ha a teló adb daemonját már aktív PC adb alatt indítottam.
A "framework-res.apk" pull-olása és push-olása látszólag megy (igaz nem nyúltam bele)Kérdés: vajon ezen a módon lehet és életképességet is garantálhat a grafikus felület mókolása?
Köszi és elnézést a kettős posztolásért!
[ Szerkesztve ]
Minél többet megismersz, annál világosabbá válik milyen keveset is tudsz
-
-
Shyciii
veterán
válasz domerator #21573 üzenetére
Köszi, jól hangzik...
Remek. Mondjuk ugyanezt játsza a Notes alaprogi is, meg My Uploads folyamat, Bluetooth Share...Talány hogy ha épp nem használom, akkor miért csesztetik a rendszert folyamatosan. Mert ha néhanapján felébred majd elalszik az ok, de HOGY egyfolytában menjenek... -
domerator
veterán
válasz Shyciii #21572 üzenetére
Nem mondhatom biztosra ugyan, de szerintem ilyen nincs... mindegyik szeret feleslegesen mocorogni.
Véleményem szerint ha már email, akkor a gmail... ha már nincs nyugton, akkor legalább legyen natív.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Shyciii
veterán
Tud valaki olyan értelmes, egyszerű levelező progit, amit rendesen kezeli a gmail, és exchange accokat is, és nem indul önhatalmulag el, ha én nem akarom?
Gyári gmail, kaiten mail, enhanced email, K-9 mail progikat hiába lövöm ki, és teszem őket inaktívra, hogy csak én manuálisan frissítem, időnként maguktól elindulnak, és egyfolytában basztatják a procit, memóriát. Hiába zárom be őket, randomszerűen újra elindulnak, holott hozzájuk sem nyúltam... -
cellardoor12
csendes tag
Üdv! SOC-os Defyn Froyo-ra felraktam a WVGA videós patch-et. Rossz fényviszonyok között egy sávban a felső harmadban világosabb a kép. Olvastam, hogy volt másnak is ilyen, megoldás született erre?
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz domerator #21569 üzenetére
Igen én is ismerem egy ideje, de most már kezd zavaró lenni.
Ezért próbálom kiszűrni amit így (nem hozzá értőként) lehet, mert így talán könnyebb és egyszerűbb lesz a javítás annak aki ért is hozzá. Pl.:úgy rémlik a 11.11-es Miui.hu-ban még nem volt ez a bug."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
válasz nortol #21552 üzenetére
Miért olyan okos telód volt már amilyet nem szerettél volna?
Én már eljutottam arra a pontra hogy szépen szelektálom a nem "mélyvíz"-es hsz-eket, és csak arra reagálok aminek értelme is van. Mint pl. nortolé.
Más: Zavar az hogy a 3.4.4 marketen ha az app képeit akarom nézni mindig FC-t kapok. Wiui, Miui.hu, Domiui esetén is. Érdekes viszont hogy az s7-en meg tökéletesen működik a market. A Slimen ellenben 2.2 van. Ebből azt a következtetést vontam le hogy a 2.3-s android lehet a ludas.
Ezért megkérnék egy kedves defy+ tulajdonost akinek még a gyári rom van a döfijén próbálja ki legyen szíves hogy nála is van-e ilyen probléma. Előre is köszönöm!Ui.: Eddig a Domiui tökéletesen megy (a fent említett FC-t kivéve).
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
agabe
addikt
válasz nortol #21552 üzenetére
no ez nagyon ritka, mert nem az szokott lenni, hogy altalqban valakinek megvqn az erdeklodese, vagy csupan a vagya egy telefonra ( vagy barmely muszaki cikkre) es utana nem veszi meg amilyen gyorsan tudja (az epp utjaba eso,haverok altal javasolt penztarcahoz mert keszuleket), hanem pont hogy vesz valamit, es esetleg utana kezdi keresgelni mit lehet vele meg csinalni (bar ez is a miszaki cikket vasarlo kis csoportja csak) ,de ilyenkor mar persze nem hetek alatt akar informaciohoz jutni.
az elso hozzaszolas ugyan eleg jo, de sajnos nagyon sok aprosag hianyzik belole (mivel akkor tobbszorose lenne a mostani meretenek) radasil nem is teljesen friss(ezt sem lehet naponta frissiteni) ezert sajnos logikus, hogy sokan bukkannak fel alap kerdesekkel. -
lordyka
aktív tag
sziasztok! az lenne a kérdésem h tudtok valami megoldást arr a aproblémámra h most vettem egy Defy+-t (jeee ) de a éaptopom (win7) nem akarja felismerni portal módban, nem tudja felinstalálni az illesztőprogramot, és ez elég elkeserítő mert rootolnám de így nehéz. motorola honlajáról már szedtem le drivert de nem oldotta meg a problémát, viszont windows sinc módban már flismeri a gép, vmi ötlet?
-
Carter18
csendes tag
Hát nem mindeggy hogy miért kell.. ha olyanra kellett volna amit tudom hogy nincs szükségem akkor nem szopok vele és nemtudtam mire jó,mert ne mírták bele, de segítséget kérni jöttem, nem azt hogy itt ki oltsál hogy milyen buta vagyok-.-' bazd ,elbasztam az én hibám de segíteni kell ,nem le oltani az embert! egyébként más módon megoldottam ma délelött magamtól, az értelmes válaszokat köszönöm mindenkinek!
-
-
nortol
senior tag
Én gyakorlatilag már egy éve készültem arra, hogy legyen egy olyan "okostelefonom" amilyent szeretnék is.
Tavaly óta olvasom a fórumokat.
Kezdtem a htc desire fórumával, majd váltottam a desire hd fórumára, majd jött az sgs és utánna az sgs2 fóruma.
Végül október végefelé leragadtam a motorola defy+ topikjánál mivel gyakorlatilag ennyi idő kellett számomra ahhoz, hogy teljesen megérjen bennem az a gondolat, hogy konkrétan mire is lenne szükségem.
A defy+ topikja viszont hozta magával a döfi és a mélyvíz topikját.
Tegnap este értem el addig mindhárom topikban, hogy már csak a friss.html van nyitva mindhárom topikból, amiket folyamatosan frissítek.
Ha valakit érdekel akkor utánna nézhet, hogy mennyi hozzászólást is olvastam el összesen csak ezekben a topikokban :-)
Tulajdonképpen pont időre végeztem az összes defy-s topikkal, mert szerdán vettem meg a defy+-t.
Így viszont már mint jóbarátot tudtam kézbevenni és csütörtökre már rootoltan és fullosan beállítva használtam attól függetlenül, hogy elötte nemnagyon fogdostam még androidos telefont.Lehet, hogy én vagyok a kivétel, de egyben biztos vagyok, ez pedig az, hogy türelemmel az ember sokkal többet elérhet, mint a türelmetlenséggel, nem beszélve arról, hogy ha az ember utánna olvasna a saját dolgainak is és bővítené az ismereteit akkor csak saját magát tenné értékesebbé.
Minden esetre mikor látom, hogy az emberek olyan dolgokat kérdeznek, amik a sima használati utasításban is benne vannak olyankor nem csodálom ha az itteni hozzáértőknek is felmegy a vérnyomásuk.
Azt hiszem, hogy erről többet nem is akarok mondani, ez az off is sok volt már mára :-)
-
Nataniel
senior tag
-
kymco
veterán
válasz Nataniel #21549 üzenetére
Magam ismételem, közel 22000 hozzászólás itt, és jóval több a döfi topicban, plusz mondjuk az android app hsz száma, és ott tartunk, hogy hetek kellenek ahhoz, hogy valaki akklimatizálódjon. Nekem kb ennyi kellett... de a probléma (problémák) együtt vannak. Hiper jók az első hsz-ok, egy baj van velük, hogy tömények. De a többi hsz. ritkán alapos, vagy csak részleteiben ír le dolgokat, vagy hivatkozik esetleg kiegészíti a korábbit, stb. Én hamar elvesztettem a fonalat. Emlékszem, hogy még az sem volt világos, hogy a telefon adatlapján levő 10-16 soros információkból mik a relevánsak...
Amíg nincs forradalmi újítás a fórummotorban, addig a kérdések csupán az ömlesztett válaszok miatt is folyton előjönnek. Mert a beállításokra, problémáinkra gyorsabban szeretnénk választ kapni, mint végignézni 20-40.000 hozzászólást.
Két napot hagytam ki, és már gondban voltam, hogyan futom át az utóbbi napok bő 300-as termését...
Ez az egyik fele a dolognak.
A másik, hogy tényleg vannak olyan fórumtársak, akik nagyon triviális dolgokat kérdezgetnek szinte naponta, pedig csak az első hozzászólásokat kellene elolvasni alaposan. És ezt még olyan stílusban is teszik esetenként, mintha fizetnének ezért a szolgáltatásért valahol, tehát elvárásaik vannak az önkéntes fórumozók felé...
Ezeket általában ad-hoc lekezeli néhány fórumtárs, de nem látom értelmét az általános offos sóhajtozásoknak, mert ez minden kezdő és a topicok soraiban elvesző hozzászólót stigmázza, és pont a lényegét nem tölti majd be a fórum, és lesz egy kvázi zártkörű közösségi csevegőtér.
Nem a feltörő indulataitokat kritizálom, mert ez természetes dolog és gyakran jogos, de az általánosítás a fórum kárára van.
Nem volt szándékom senkit megbántani, nem fikázni akarok, csak leírtam, ami az én szememet szúrja.www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Lassan többségben lesz az analfabétákat fikázó off, mint az analfabéta hozzászólás...
(Egy szintén analfabéta)
www.refujvaros.hu
-
Nataniel
senior tag
válasz EVOkaa #21545 üzenetére
Ha alapbeállitáson a rom szerint használod,kicsit emeld a tresh-t, ha a domerátor&lacópapi értékekkel dolgozol,elvileg el kell mennie
--------------------------------------------------------------------------
Coolboy... nekem mondod? vannak szimpla defy-be tartozó kérdések is....Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
EVOkaa
tag
Srácok, hogyan bírhatnám rá a telómat hogy használja a 600MHz-es órajelet is?Vagy mélyen alszik, vagy a 300MHz-t használja.Néha ha kell az 1000-t is.CPU spy-al figyelem.Elég érdekes.
Tiszteletet a Gépésznek!
-
hargitomi
tag
Sziasztok! Kezdő androidos vagyok. Azt kérdezném, hogy érdemes-e másik romot fel rakni rá? Néha találkozok akadásokkal a telefonon, úgy hallottam ezek a romok gyorsabban és jobban műkődnek. CM7 vagy MIUI? Igazából nemtudom melyiket válasszam. Előnyök/hátrányok? Ti melyiket használjátok/javasoljátok?
Üdv
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
Nataniel
senior tag
válasz CoolBoy323 #21537 üzenetére
Cool, higitják a morált
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
szabof1
őstag
-
szabof1
őstag
válasz Carter18 #21517 üzenetére
Nem mindegy, hogy miért kell? Ott van kerek perec leírva, hogy zöldeknek kell, de lehet, hogy még a pirosaknak is. Ez egy kezdőknek szóló telepítési leírás és nem egy elméleti értekezés, hogy mit miért kellene csinálni.
De ha valaki jobban tudja, akkor nyugodtan hagyja ki a lépéseket... -
OctoCore
tag
Sziasztok Defysek!
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy van-e valami videó konvertáló program, vagy maradjak annál amit a Windows 7 felkínál, és hagyjam rá a dolgot, úgyse találok olyat ami gyorsabban konvertál + másol?
Van olyan köztetek itt aki másolgat+konvertál videót Defy-re win7el?
Üdv -
domerator
veterán
válasz pengemetal #21533 üzenetére
Köszönöm!
Használd egészséggel!Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
pengemetal
aktív tag
DOMIUI helyzetjelentés: használja mindegyik frekit, deep sleepbe is elmegy. Akksi majd kiderül, de jónak igérkezik, 26 órája megy a telefon, ebben volt ROM, telepítgetések, beállítások, ismerkedés a MIUI-val és még 25%-on van. FC nem volt még 1x sem.
Szerintem marad is rajta!"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
Cramo
tag
Sziasztok,
cm7-et próbálok telepíteni, de amint kiválasztom a .zip-et, elkezdi, és ezt írja: "E : Can't make /tmp/update_binary" és installation failed felirat.
van valakinek ötlete? í
köszike[ Szerkesztve ]
Asus P5Q Deluxe, mtech 450w, 2Gb Crucial Ballistix Tracer LED 1066Mhz, E7200@3,6, HD 2900 Pro, X-Fi Extreme Gamer
-
kymco
veterán
Érdekes dolog történt a defy-mel a napokban. Egyik délután közel 50%-on volt az akksi, nem használtam, még a wifi is ki volt kapcsolva, nem telefonáltam, nem játszottam stb... Estére lement 15 % alá. Sebaj feltöltöm éjszaka. Hajnalban (3 óra) 100%-on volt, lehúztam a töltőről, és reggel 8-ra 78%-ra esett...
Néztem, hogy milyen alkalmazás lehet a ludas, de nem találtam semmi szokatlant. Az akksi kalibrálva van, nem raktam rá régóta új romot, a frissítések éjszakára lekapcsolva, no wifi, no gps... Kikapcsoltam a készüléket, majd bekapcsolva újra töltöttem... és megjavult. Most éjszaka talán 2%-ot esett...
Vsz valami program ragadhatott be, ami leszívta, de fogalmam sincs, hogy mi volt az. Örülök, hogy megjavult, de ez a brutális merülés azért egy kicsit aggaszt, még ha egyszeri is volt, és a kikapcs/bekapcs megoldotta a problémát.www.refujvaros.hu
-
Borg76
tag
Sziasztok.
Tudna segíteni valaki, hogy SAE rom esetén hol lehet kikapcsolni az érintésre rezgést?Hapticfeedback ki van kapcsolva.
Eddig tetszik a rom, Lacopapi linkelte be.MSginger 2.1 volt fenn, gondoltam frissítem 3.0-ra ami simán ment, de valami oknál fogva eltünt a superuser az alkalmazások közül.Próbáltam market telepitést, de nem indul el, így most ezt a gyárit próbálgatom.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz forest601 #21521 üzenetére
Nincs a telóban is valami áramkör ami a töltést külön még befolyásolja/figyeli ? Anélkül nem biztos, hogy túl jót tesz a közvetlen áramforrás a töltőből, nomeg úgy kell tartani minimum fél órát, hogy tuti legyen elég kraft az akkuban az rsdlite-hoz.... a végén meg vissza kell McGyverkodni a töltő kábelét, hogy használni lehessen, vagy venni másik kábelt.
-
Carter18
csendes tag
Ha feltöltőm úgy, akkor Bootloaderbe indítom? (hang+ &bekapcs?!) és akkor az RSD programmal átrakok egy másik romot? úgy megszűnik ez a hiba a töltéssel?
-
domerator
veterán
válasz Carter18 #21513 üzenetére
Csak az akksihoz van köze... ezért nem tölt a telód.
Budapesti vagy? Ha igen írj egy privátot a telefonszámoddal. Ha nem, akkor keresned kell egy defys valakit, aki személyesen hajlandó segíteni.
-----------------------------------------
(#21515) polcsa
Akkor örülés van...
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Mégegy clean install után már jó. Mondom én, hogy mindig tartogat valami újat a droid
-
domerator
veterán
-
Carter18
csendes tag
este még hibátlan volt-mind a töltés,mind az usb, a kérdőjel óta bekapcsolja, de nem ad az akksira :S
-
domerator
veterán
válasz Carter18 #21499 üzenetére
Ez nem MIUI rom bammeg... ez Defy Plusz rom (Gingerbread) és azért nem tölt, mert a defy plusznak nagyobb az akkuja és a rom nem ismeri fel a normál defy akkuját.
Nem tudom pontosan, hogy hogyan lehet ebből visszajönni, de az biztos, hogy előbb keresned kell valakit, akinek defyje van és hajlandó feltölteni az akksidat, mert csak úgy fogsz tudni bármihez hozzáfogni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest