Hirdetés
Aktív témák
-
sesshou
senior tag
válasz szabof1 #46898 üzenetére
Igen közben úton hazafelé megtaláltam a batterifixet és fel is tettem.
Azért használok Epsylont mert anno sima defy-n ez jött be a legjobban gyors stabil sokat bír vele az aksi.Nem is emlékszem mikor crashelt utoljára. (mióta megvan a + azóta egyszersem nyilván a pár nap alatt itt a sima defy-t értem )
A baj csak az hogy a release régi de igazából mivel nincs vele bajom sőt... ezért akár 100 éves is lehetne.De ha valakinek van jobb tippe hogy mit érdemes +-on tolni az jelentsen nekemquarx féle kilőve mert mikor anno feltettem még aznap 3 szor össze omlott úgyhogy nem szenvedek vele a wiui nak meg nem tetszik az iphone copy felület. ha van egy negyedik
-
sesshou
senior tag
Az mit jelent hogyha kb 80-85% ig feltölt az aksim defy+ban és aztán óránként max 1-2 százalék persze annyi idő alatt merül is annyit hogy így max 86% ig tölt fel a telefon.
-
sesshou
senior tag
moboplayer hez melyik codec et tehetem fel? mert azok közül a specifikációk közül amiket a neten találtam egyiket sem találtam a marketen de úgy rémlik annot ettem fel egyet
-
sesshou
senior tag
Tisztelt uraim az a helyzt hogy ra szeretnek probalni egy cm9 re. Viszont a problema hogy a telefonra eleve főzött rom volt rakva igy nem tudom hogy ez pontosan hogyan is történt. Ha ez esetleg szamit. Jelenleg euroskank 20120406 os verzio fut bayer es. Tud valaki linkelni egy leirast amiben benne van az erre a variaciora vonatkozó leírás. Meg persze a kritikus pontok. Elore is köszönöm.
-
sesshou
senior tag
egy 20120406 buildes euroskank van fent de amikor a gmapsot használom akkor valamiért egy idő után nem válaszol a telő és maps activity(maps dont respond) vagy valami hasonló hiba üzenettel kiléptet. mintha megtelne a memória vagy valami hasonló.
Ismerős valakinek a hiba? Nemrég telepítettem ujra előtte is ez volt de akkor nem használtam a gmapsot úgyhogy nem tudom hogy volt e ilyen hiba:S ismerős valakinek a jelenség? -
sesshou
senior tag
Nemrég telepítettem egy cm7 alapú romot hírtelen nem tudom pontosan melyik 7.2-20120406-unofficial-jordan ezt írja a teló.
A tényállás az hogy a gps nem akar működni.
méghozzá ezt a nem műkdöést olyan különleges módon csinálja hogy ugyan lát 4-5 műhöldat a gps-test aplikáció szerint 25-30 as erősségü jellel de nem használja őket. látszólag nem kapcsolódik.
találkozott már valaki hasonlóval?
Van erre jó megoldás
fel van tévve az antennas nevű app is ami anno sokat segített de most az sem jött be. -
sesshou
senior tag
Urak ti a romokat honnanszeditek le? Pl ezt a fekete kutyat? Nincs veletlenul egy blog kifejezetten a romoknak??
-
sesshou
senior tag
Jól vettem észer hogy mind cm mind miui oldalon látszólag lefagytak a fejlesztések. minkát oldalon a legujjab release amit találok tavaji
-
sesshou
senior tag
Tundál adni nekem linkelni egy learírást a folyamathoz amit végig követtél? jelenleg wájkiui van a telón de a folytonos fc meg reboot és társai kiakasztanak. és mivel ahogy hallom nem nagyon van igazán stabil custom rom így úgy döntöttem én is követen a divatot. unroot is szükséges ehhez egyébként?
-
sesshou
senior tag
Ha ebben a forumban akarok keresni azt hogy tehetem meg? A sartass es cpu beallitasokat akarom kikeresni.
-
sesshou
senior tag
Keresgèltem neten de nem talaltam leirást arra hogy hogyan kell miui-t telepiteni. Csak simán wipw data aztan flash from sd? Nincs valakinek véletlenül egy linkje?
-
sesshou
senior tag
Láttam hogy sokan a forumonhasznaljak a miui romot. Es hog a miuius valamiert problemaso de hogy a miui romok stabilabbak és aksi kimélőbbek a cm7 eseknél. Eddig cm volt fent de most gondolkodom a váltáson. Vlaki el tudna mondani 1-2alapvető külömbséget belsőleg. A kinézet nem szempont mert ugy is go launchert fogok rajta használni. Köszönöm előre is. Jah igen és ahogy látom elég sokan használják a forumon a legújabb miui-t. Mik vele a tapasztalatok stabilitás gyorsauság akkuhasználata... előreis köszönoöm a választ.
-
sesshou
senior tag
válasz baal-amiga #18875 üzenetére
A baj nem az hogy nem tudok hozzá csatlakozni hanem hogy nem lis átom a telefonon az routert.
-
sesshou
senior tag
válasz baal-amiga #18873 üzenetére
bocsi elneztem azt hittem hogy nekemvalaszoltal azert irtam hogy nem talalom
-
sesshou
senior tag
válasz baal-amiga #18868 üzenetére
amennyire latom ez csak egy energia kezeleshez hasonlo vidget. hogy oldotta ez meg neked a problemat?
-
sesshou
senior tag
válasz baal-amiga #18865 üzenetére
nem találok ilyen apot a marketen
-
sesshou
senior tag
válasz CoolBoy323 #18860 üzenetére
A defym nem latja a tp-link routeremet ugy hallotam ez nem egy ritka problèma
-
sesshou
senior tag
fiatalok a tp-link routerrekelkapcsolatos problematikanak van màr megoldasa?
-
sesshou
senior tag
Üdv népek
Tervezek egy váltást ZTE ről DEFY-re és ahogy olvastam a defy re is fejlesztenek cyanogen ék így vannak 2.3-as romok rá. a kérdésem csak az lenne hogy úgy nagy átlagban mennyire stabilak rá a közvélemény szerint és hogy ha cyanogen féle romot teszek rá akkor bírja e az akku ugyan úgy mint gyári rommal ami állítólag közepesen erős használattal 2teljes nap?
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- HP notebook topic
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest