- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 1 V 15
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz RAiN91 #38267 üzenetére
Már miért maradnának meg? Mitől működne a telefon, ha nincs benne akksi? Ebben nincs eprom elem, mint egy sima számítógépben/notebookban, hogy valami továbbszámoljon.
Be kell állítani az automata időszinkront és mire bekapcsol, már szinkronizálta is magát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz RAiN91 #36961 üzenetére
El tudom képzelni, hogy rootolt telefonon, megfelelő fájlkezelővel meg lehet találni a parancsot, de ezt én is csak feltételezem. Mindenesetre, ha találsz ilyet, oszd meg a többiekkel, mert voltak már mások is, akiknek jól jött volna, ha meg tudták volna szüntetni ezt a makacs kijelzést.
Szerk: beázás témában a nicked egy ómen, úgyhogy ne is csodálkozz... Bocs...
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz RAiN91 #22935 üzenetére
én a képernyő fényerejének állitásában találtam meg! ha automatára állitod alatta asszem lessz egy menüpont ami nagyon hasonlit a cm7re ! ott lehet! asszem halado beállitásnak irja! ( már nem az van a gépen)
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #20006 üzenetére
Az us. a legjobb,mert sokunknál a legjobban szerepelt.Eléggé egybehangzóak a vélemények ebben a tekintetben,ami nem jellemző általában a romokkal kapcsolatban.
Ennek ellenére,lehet,hogy neked nem lesz jó,vagy éppen a másik kettő közül tetszik valamelyik,vagy a többi nemtommennyiből....szóval ki kell próbálni.[ Szerkesztve ]
-
Reset Elek
aktív tag
válasz RAiN91 #18343 üzenetére
Ezt nálam is csinálta, pont egy éve.
Hardverhiba, digitizer csere lett belőle.
Most a keret repedézes miatt egy ilyet rendeltem be:
http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Frame-Front-Cover-MOTOROLA-DEFY-MB525-ME525-/200678563886?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item746c64a706
Szóval nemsokára lesz egy teljesen jó érintőfelületem fölöslegbe, ha érdekel.Az elmélet és a gyakorlat viszonyának elméletét már jól ismerjük a gyakorlatból. Indoklás nélkül a hozzászólásod csak a ''vélemény'' szintjét éri el...
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #18162 üzenetére
Fr nem kell,csak cache és dalvik wipe...egyrészt,másrészt a 2ndinit-et én mindig kétszer indítom újra.Egyébként jó lenne...de ez a pár apróság megzavarhatja a telepítés menetét.
A tapasztalatok szerint a normal beállítás a helyes,maradj annál.
Lejjebb olvasva ez úgy látszik megdőlt..csak tudnám mikor.
Másképpen írom,mert megköveznek még a végén : NEKEM a normal beállítás mindig jó (vagy 40 telepítés tükrében)[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz RAiN91 #18157 üzenetére
Ha ott kezded, hogy CEE felrakás, akkor nem a másik leírás kellene neked, ami a felkészülés a miui cm romok telepítésére?
A SEA feltelepült már? Ha igen, akkor hogy ment utána a másik? Superoneclick, 2ndinit, datafactory reset és úgy flash?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bruti01
őstag
válasz RAiN91 #18159 üzenetére
hmmm érdekes! amugy ma én is totál ujraraktam az egészet, és cee-röl indultam! a magyarrol! nekem simán ment! csak a szokásos launcher fc volt első elindulásnál és amikor keményen töltöttem lefelé a marketröl a dolgokat kb a 20-ik után lefagyott! ujrainditottam és azota is keményen nyuzom de semmi hiba! megy mind!
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
domerator
veterán
-
-
szabof1
őstag
válasz RAiN91 #15146 üzenetére
Nekem CM7 alatt ott van a szabad belső tárhely az itt (#15144) megadott helyen.
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz RAiN91 #15143 üzenetére
Nem feltétlenül a belsőbe rakja. Vannak olyan programok (főleg játékok) amiket alapállapotban az SD-re próbál telepíteni.
(Szerk: Ezt a funkciót pl. a Move2SD Enabler programmal ki-be lehet kapcsolni.)Settings / Tárhely (Storage?) / legalsó sor - kizárt dolog, hogy tele lenne
Szerintem ez az ismert Market hiba, hogy letöltéskor kiírja, hogy elfogyott a tárhelyed. A Megoldást sajnos nem tudom (szerencsére nekem nem ez a hiba volt).[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz RAiN91 #14752 üzenetére
Ha jól emlékszem azt írtad, hogy elázott, ugye?
Ha igen, akkor egy tűt keresel egy megyényi szénabálában... gondolj csak bele, hogy a paneleken mennyi résbe mehetett víz (vagy akármi) és okozhat az ottmaradt hagyatéka rövidzárlatot. A zárlatot egy ilyen eszköznél nem úgy kell elképzelni, hogy füstöl, meg szikrázik... elég, ha pár ohmmal megváltozik két pont között az ellenállás és kész a hiba.
A youtube-on több videó is van arról, hogy egyesek azt ajánlják, hogy beázott telefont 99%-os (vagy ha nem annyi, akkor minél tisztább) alkoholba kell áztatni egy darabig, mert az előbb utóbb valahogy úgy összekeveredik a bent maradt vízzel, hogy a víz - kiszárítás után - nem hagy nyomot, az alkohol meg nem bántja a teló szerkezetét.
Az egyik videón alkoholban úszó telefont megcsörget az ember és simán működik.Nem tudom, mennyire kipróbált módszer, de logikusnak hangzik... viszont itthon nem tudom, hogy egyáltalán be lehet-e szerezni egy-két liter ilyen tiszta alkoholt...
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #14752 üzenetére
Ha logikailag nézzük,abban az esetben,ha : törött,használhatatlan,nincs digitizer,akkor jeleznie kell a hibát,nem?Baj majd akkor lesz,ha akkor jelez,amikor benn van az új és akkor is piroska.
Egyébként amikor nandroidból rakok vissza egy romot,nekem addig piros,amíg újra nem indítok...
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #14659 üzenetére
Hát valamilyen CWM csak van rajta,ha ezt megcsináltad....
Mozzarella..az lehet a stable? Az a baj,hogy hibaüzenetet adott,nem sikerült a letöltés...aztán nem sokat szöszöltem vele-nem megy,hát nem megy....a másik kettőt megnéztem,de nem igazán tetszettek.Mindenesetre köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
-
domerator
veterán
válasz RAiN91 #14634 üzenetére
A MIUI az alap kínai rom, a miuiandroid.com-on ez ki van egészítve angol nyelvvel, az US-ről pedig csak ennyit találni az xda topikjában:
Changes from base ROM
Removed: MIUI App Sharing | MIUI OTA Updater | MIUI Bootscreen | SIM ToolkitAdded: Custom Bootscreen | English Translations | Google Voice Search | MIUI.us Forum app
de szerintem belenéznek ők mélyebben és esetleg mást is bütykölnek benne hetente.
További infókat nem tudok, az biztos, hogy nálam a miui-us hetek óta hibátlan.
-
defygaben77
tag
válasz RAiN91 #14545 üzenetére
Én is ilyent nézhettem! Nem tudom, de ettől a GG-tól sem vagyok elájulva! Igaz, nem óvom különösebben (mivel stapamobil), de nem gondoltam volna amikor megvettem, hogy ilyen könnyen karcolódik. Bár tényleg nem nagy és nem túl zavaró karcok! Ettől függetlenül nagyon szeretem a defymet!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
natë
nagyúr
válasz RAiN91 #14134 üzenetére
Nézd, egy átlag júzer a froyo után SEMMIT nem fog észrevenni a GB-re való váltásnál, még a launcher is lassabb lesz. A GB gyakorlatilag kozmetikázás, mégegyszer mondom és magam ellen is beszélek, mert én is főzött párti vagyok, egy átlagos felhasználásra szánt telefonon nem fogsz észrevenni különbséget. A zenéd ugyanúgy szól, a filmet ugyanúgy nézheted, böngészni ugyanúgy tudsz, etc.
Szerk: ha néha baromságokat írok mostanában esetlegesen, nézzétek el, keveset alszom
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #14134 üzenetére
Ebben a tekintetben mi,zöldek hátrányos helyzetben vagyunk,úgyhogy irány a sóhivatal....senkit nem érdekel,elvileg minden Defy egyforma,csak gyakorlatilag nem.Mivel ez csak a főzött romokra érvényes,vagy ott jön ki igazán,nincs gazdája a ződeknek...ez van.
Várni lehet, az esélytelenek nyugalmával
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #14128 üzenetére
Ha a CM és a MIUI vonulat sem felel meg,akkor lehetetlen.Arra nem emlékszem,hogy a LiquidArc 2.3-as -e....de nem hiszem.
Mozzarella (aki,mint tudjuk,Cottage Cheese szeretett volna lenni)...akkor mégiscsak jó.Bár,ha a CM nem jó,akkor ez sem jó,pedig tetszett ez a rom.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #14114 üzenetére
Hja,bocs,magamból indultam ki...én azonnal rootoltam,meg feltoltam a 2ndInit-et,így nincs kötve a kezem. Ettől még stock rom,csak szabadabb kicsit Ami a jó,én a magentánál vagyok előfizető és ott van mobil tv,nálam az előfizetésben benne van 20 óra ingyen.Eddig nem "élvezhettem",mert a főzött romokra azt írta : a készülékem nem alkalmas....ami marhaság.De a lényeg,hogy most megy minden flottul.
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #14111 üzenetére
Ha 2G,akkor maradhat FAT-on,bár nem tudom a Defy-nak mi tetszik jobban,meg főleg nem emlékszem,az eredeti milyenen volt...nagyobb kártya értelemszerűen csak FAT32 lehet.Amikor felraktad a SEA-t,előtte csináltál FR-t?Az első boot UTÁN csináltál cache és dalvik cache wipe-ot?
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz RAiN91 #13983 üzenetére
Baseband Switcher beállítás hiba...marketről szedd le és állítsd át CentralEurope,HongKong stb ...állásba. Én is ezt használom,hiba nélkül (mármint a romot).
mm89...nem is tudod csontra meríteni,van benne védelem,ne izgulj.ITT olvashatsz erről bővebben.
Ch4Bi...az jó dolog,hogy kérdezel előtte,sokan csak akkor jönnek amikor már késő.Romokkal kapcsolatban azt tudom mondani,hogy a két "nagy" rom,a CM és a MIUI egyaránt jó és megbízható- mindkettő lényegesen jobb,mint a stock romok.(Bár van aki ezt is vitatja). Szóval egyéni ízlés és felhasználói szokás dolga melyiket használod...kezdésnek CM-et ajánlok inkább,a telepítéshez segítség:ITT van
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz RAiN91 #13626 üzenetére
Használd akkor a walter-féle Defy+ romokat innen - zöldeknek a Lite (korábbi) verziót. Az itt található leírásom jó hozzá.
Nagyon stabil és gyorsaságban kb. félúton van a Froyo és a CM7-MIUI között.
Ha a gyári Froyot szereted, ezt is fogod. És ez is blurös (legalábbis a pirosaknak való biztos az).(#13627) csabi94:
Nyugodtan csinálhatod a linkelt felkészüléses leírás alapján a 2.2 újratelepítését. Én is ezt a leírásomat szoktam ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz RAiN91 #13623 üzenetére
Miért ragaszkodsz a 2.2-höz? A stabil CM7 2.3-as jó, nincs vele gond. Nálam semmi bug nem jött elő, pedig egy hónapja gyakom.
-
-
Aktív témák
- Autós topik
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Politika
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Google Pixel 6 ajándékkal
- iPhone 12 Pro Max 256GB Kék Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3975
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G // 256GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S21 FE // 6 / 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512 GB, Natur Titán, 3 év garancia, Független