Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Apple Watch
PROHARDVER! témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

TomiLi addikt Még mindig saru téma  Felhívtam a computermode-ot Nagyon segítőkészek voltak!!!! A srác lemérte nekem az ő általuk forgalmazott sarukat 15mm hosszú.... Hát az én 24pines csatimban meg 16mm hosszú van.... Felhívtam a computermode-ot Nagyon segítőkészek voltak!!!! A srác lemérte nekem az ő általuk forgalmazott sarukat 15mm hosszú.... Hát az én 24pines csatimban meg 16mm hosszú van.... Az ami az elektronikai üzletekben és a computermode-ban van, ugyanolyan mint ami az én tápom VGA csatlakozó saruja....Azt nem lehet felhasználnia 24 pinhez? Az ami az elektronikai üzletekben és a computermode-ban van, ugyanolyan mint ami az én tápom VGA csatlakozó saruja....Azt nem lehet felhasználnia 24 pinhez?
 Jah voltam LOmexben - szintén dettó... ott is csak a VGA-s kivitel van - semmi nincs ami a számítástechnikában alkalmazott ..... Gondolok itt a vga táp műanyag csatlakozókra, 8pin 24pin alaplapi csatlakozó.... annak ellen darabja....(anya)Hát még megvárom a ret-ben mit mondanak.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Felhívtam a computermode-ot Nagyon segítőkészek voltak!!!! A srác lemérte nekem az ő általuk forgalmazott sarukat 15mm hosszú.... Hát az én 24pines csatimban meg 16mm hosszú van....
 Felhívtam a computermode-ot Nagyon segítőkészek voltak!!!! A srác lemérte nekem az ő általuk forgalmazott sarukat 15mm hosszú.... Hát az én 24pines csatimban meg 16mm hosszú van....  Az ami az elektronikai üzletekben és a computermode-ban van, ugyanolyan mint ami az én tápom VGA csatlakozó saruja....Azt nem lehet felhasználnia 24 pinhez?
 Az ami az elektronikai üzletekben és a computermode-ban van, ugyanolyan mint ami az én tápom VGA csatlakozó saruja....Azt nem lehet felhasználnia 24 pinhez?