- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
szacsee #5408 üzenetére
Hát ha vágni akarsz valamit, akkor ne a flex mellet dönts! Nem valami jó megoldás. Egy jó dekopírsűrésszel sokmindent meg lehet oldani. Régen én is dolgoztam házon flex-el. Hát az eredményt nem valami meggyőző a dekopírhoz képest...
A táp ne a gépbe fújja a levegőt, mert az meleg levegőt fúj be, és rengeteget rontana az alkatrészeid melegedésén.Viszont az, hogy a tápot kívülre rakod, nem rossz ötlet. Én is kísérleteztem vele, csak én úgy szerettem volna, hogy egy kicsi tápot alakítok át, amiről csak bizonyos perifériák mennének. Pont ugyanígy szerettem volna megvalósítani, mint te. Kár hogy sohasem került rá sor. Kívncsi vagyok a végeredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest