- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy ps3-at szeretnék rákötni egy monitorra, aminek csak hdmi bemenete van, és egy pc-s hangfalra, aminek pedig csak 3,5 jack apa.
A ps3 nál lehet állítani hogy a kép hdmi-n menjen ki, ezzel nincs is gond.
A hangot viszont úgy próbáltam hogy rca-an adja ki, amihez pedig csináltam házilag egy ilyen átalakítót.
Annyi hogy az enyém 1 db kábelre van felforrasztva 2 rca anya, és egy 3,5 jack anya.
A probléma az hogy alapból zúg mint állat. Megnéztem többször is a kontaktok rendben vannak a forrasztott kábelen. A ps3 rca kábel se kontakt hibás, és a pc-s hangfal se búg alapból, csak akkor ha rádugom az átalakítót.
Ha az átalakító van csak rajta akkor nagyon halkan búg, ezzel még talán ki is lennék békülve, de ha összevan kötve a ps3-al akkor viszont nagyon búg...Ez mitől lehet?
Nem vagyok egy nagy teknikai zseni, könnyen lehet hogy én néztem be valait.
Egyáltalán ez megoldható lehet, hogy a ps3 rca apa hang kimenetét rávigyem egy pc-s hangfalra, aminek 3,5-es jack apa a bemenete?A választ, segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest