- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
CounterBoci #2087 üzenetére
Hy
Szerintem: ha jól értem akkor saját hűtőbordát akarsz csinálni. Tényleg az a lényeg h a legnagyobb felületen (levegőmentesen) kell kapcsolódnia valamint h minél nagyobb legyen a hőleadó felület. A legoptimálisabb ha egy alu tömbböl csinálod meg a bordát (CNC) ugyanis ha öszeragasztgatod vagy csavarozgatod akkor levegő kerülhet közé így sokat veszít a hőleadó képességéből. Valamint ha csavarozod akkor az nagyon sok helyet foglal el. Annak a helyére pl mehetne hűtőborda, ugyhogy ezt sem ajánlom. Mindenképp egy tömbböl kéne csinálni. Azért teszik azt a pasztát a két felület közé (pl:proci és borda) h az esetleges levegőt kiszorítsák.
Ennyit tudtam hozzászolni, de ha baromságot írtam akkor javítastok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest