Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Újabb Redmi Watch 5 érkezett
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Íme az új Android Auto!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Hali
Akinek esetleg kell EGYEDI OLDALFAL (plexis) akármilyen az általa kiválasztott kép mintájára,akár az oldalhoz nem kapcsolódó elemekkel vagy EGYEDI HŰTŐRÁCS (8-as,9-es,12-es) fényes, vagy matt az küldjön egy emilt a diszracsok@freemail.hu-ra.
Az árakat még nem tudjuk előreláthatólag a 8-as, 9-es 1-2 eFt között a 12-es 3 eFt körül lesz.
Az első oldallap (saját) most készül ez lesz rajta:
persze nem ilyen körvonalasan hanem igényesen betöltött részekkel.
Kb 2 hét és kész van akkor teszek fel egy képet róla.
Oldalapoknál az eredeti oldallap elküldésével tudjuk megcsinálni a kiválasztott mintát.
Ár egyeztetés szerint. -
Mr-Pamacs
senior tag
Lamaradt a link:
[link]
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
Már talán jövö hét közepén tok mutatni egy plexis oldallapot.
Addig is itt egy egyedi hűtőrács (még nem fémből):
[link] -
Mr-Pamacs
senior tag
Egyedi plexis oldallap és hűtőrács készítése kép alapján:www.diszracsok.freeweb.hu
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
Uv reagáns Spray-ről hallottatok már? Ilyet lehet valahol kapni? Márkát is mondhattok.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Csinált már valaki olyat hogy eredetileg kék ledes ventibe zöld ledet tett? Mi lett az eredmény? Képet ha lehet.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Rájöttem hogy lehet leszedni az ATX csatit:
Fogjatok pl egy ventillátor csomagolásának a dobozát. Azt az átlátszó vékony műanyag vackot. Vágjatok belőle 2 szer 1mm vastagságú csíkot (fontos h egy mm legyen, ha vastagabb nem fér be, ha véknyabb akkor meg könnyen meghajlik) kb 2-3 cm hosszút. Ez elég erős és vékony h beférjen és benyomja a két kis kitámasztó pöcköt.
Ennyi.
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
Hy.
Ha kék ledet cserélek le zöldre, akkor mekkora előtétellenállás kell a zöld elé hogy egyenértékű legyen a kékkel , mert így sárgán világít ?
Már nem aktuális!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz jakewyler #1852 üzenetére
Hy.
Szerintem próbáld ki a csövet egy másik gépben. Ha ott is villog akkor az a rosz. De nem hiszem h villogni fog ha a ventik is villognak. Aztán meg probáld ugy a gépben h csak a legfontosabbak mennek (Alaplap CPU+hűtő, EGY vinyó meg a cső). A táp nem hiszem h rossz. Milyen idős? Ha egy évnél fiatalabb akkor arra nem gyanakodnék. Esetleg akkor ha nem jó a ház szellőzése mert akkor a műanyag kábelek kitöredezhetnek. De ha letestelnének akkor levágná a tápot. Lehet h a vinyó hibás már ha öreg. Van egy ilyen fórum a PH! ami ezzel foglalkozik.[link] Ott kérdezd meg hogy lehet e ez a negy fesz ingadozás a vinyó hibája miatt. Liksoft nagyon jól keni a vinyó hibákat. -
Mr-Pamacs
senior tag
Nem ide tartozik de...
Halottatok már ilyen problémárol: Jövök haza a gépnek a power led-je villog kb 1 másodpercenként. Mozgatom az egeret , se kép, se hang. Mondom furi de nem gond . Restart. Win bejelentkezés után 2 hibaüzi. Jönnék fel a PH-ra ,de nincs net. Nézem a hálókarim nem világítanak a ledek. Na gondoltam a szomszéd megint baromkodik valamit a hubbal (nála van). Hívom mondja h otthon sincs. Mondom ok. Átdugtam a vezetéket az alplapiba ott meg volt net. Na gondoltam megpusztult a háló kari. Kikapcs , megvizsgál, semmi látható hiba , visszatesz, indít. És már volt háló. Érdekes. Ötlet h mi történt? Estleg UFO-k voltak?
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
Kész lett a kapcsolótáblám a CD-helyére
Itt megnézhetitek:[link] -
Mr-Pamacs
senior tag
Tettem fel uj rácsokat a weblapra, ha gondoljátok nézzétek meg.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Hy. Tettem fel 3 uj Készterméket a weblapra ( hűtőrácsok) ha gondoljátok nézétek meg.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz CounterBoci #2087 üzenetére
Hy
Szerintem: ha jól értem akkor saját hűtőbordát akarsz csinálni. Tényleg az a lényeg h a legnagyobb felületen (levegőmentesen) kell kapcsolódnia valamint h minél nagyobb legyen a hőleadó felület. A legoptimálisabb ha egy alu tömbböl csinálod meg a bordát (CNC) ugyanis ha öszeragasztgatod vagy csavarozgatod akkor levegő kerülhet közé így sokat veszít a hőleadó képességéből. Valamint ha csavarozod akkor az nagyon sok helyet foglal el. Annak a helyére pl mehetne hűtőborda, ugyhogy ezt sem ajánlom. Mindenképp egy tömbböl kéne csinálni. Azért teszik azt a pasztát a két felület közé (pl:proci és borda) h az esetleges levegőt kiszorítsák.
Ennyit tudtam hozzászolni, de ha baromságot írtam akkor javítastok ki! -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Winner_hun #2109 üzenetére
Sziloplaszt?
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Winner_hun #2111 üzenetére
Esetleg üvegszálas gitt csak ezt nem tudom hogy lehet e kapni átlátszóban de szerintem nem.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Winner_hun #2133 üzenetére
Mert? Lehet kapni fúróba köfűrészt. Azzal tudsz ugyanolyat vágni.
Vagy ha valamilyen ragasztót használsz mégis és melegszik akkor lehetne pl hűteni valamivel pl ventillátor vagy rácsordogáló víz.
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Winner_hun #2142 üzenetére
Nem, nem olyanok hogy ha bekevered aztán már 1 perc mulva 60 fokosak. Kb 0,5 - 1 óra múlva kezdenek el melegedni. De nem gyorsan nő a hőmérsékletük. Szerintem ha hűtöd akkor nem lesz baja. De próbáld ki elötte egy felesleges részen.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Winner_hun #2144 üzenetére
Regasztótól függ. Van vízbázis meg nem. Értelem szerüen a vizbázisút oldaja a víz amíg nem köt meg pl Technokol. De már az is sokat segít ha beteszed valami hideg helyre pl pince ahol mondjok van 5-10 fok. Lassabban köt, de sok hőt elveszít így, viszont ha még ide rárakol egy ventillátort akor gyorsabban köt, meg a ''meleget'' is lefújja.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Winner_hun #2146 üzenetére
Nem de háztartási boltban biztos találsz.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Kérnék véleményt az első 2 UV rácsról. itt megtalájátok:[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt SilentiumPC Fortis 5 Dual Fan CPU hűtő, LGA1700 és AM4 kompatibilis
- Eladó cserélhető rack hűtő ventilátor
- Eladnám hibás Cooler Master MWE Gold 650W (MPY-6501-AFAAG) tápegységem
- Eladnám hibás Cooler Master MWE Gold 550W (MPY-5501-ACAAG) tápegységem
- Thermaltake Floe RC Ultra 360 (Garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest