- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen idevág a kérdésem, de jobb topik híján úgy gondolom, itt kaphatok választ a kérdésemre. Dióhéjban: 2 éve random időközönként "se kép se hang" fagyásokat produkál a gép, a tünetekkel egy rakás topikot bejártam, tanácsokat megfogadtam, orrba-szájba teszteltem, hibát kerestem, eredménytelenül. Elvittem hát a komplett gépet egy szervizbe azóta is ott van, lassan 2 hónapja...
Befogtam a másodlagos gépet és hanyatt estem, mikor ugyan az a fagyás előjött, majd egy hétre rá még egyszer. Szóval nem a gép a ludas. Az áramot egy Belkin SurgeMaster 4-Way típusú fúl fesz. védőből kapja. Nem tudok másra gondolni, csak hogy ez lehet a hibás. Mi romolhat el benne? 8 éve van meg és 2 éve produkálja a hibát. Van valami amit ezekről a túlfesz. védőkről tudni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest