- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok .
Tudna nekem valaki megoldást a következő problémámra ?
Elkezdtem összerakni a rendszert . Eddig a laing DDC T1 pumpa gyárilag molex csatiról kapta az energit plusz van egy 3 pines csati amibe egy szál van . Eddig csak a molex csatit használtam de most beruháztam egy ventiszabályzóra Kaze Master flat 2-re . A pumpát bekötöttem 3 pines csatiba de a ventiszabályzó bekapcsolásnál felpörgeti azután nem csinál vele semmit , nem érzékeli hogy bármi is rá van csatlakoztatva. Ha közvetlen a tápcsatiról kapja az energit akkor működik . Azt eredeti állapotot is kipróbáltam hogy molexen keresztűl kapja az energit a 3 pines csatit meg bedugom a ventiszabályzóba , ekkor megy is rendesen a ventiyzabályzó kijelzi hogy mekkora fordulaton megy .
A másik pumpát tökéletesen szabályozza DC-LT .Van valakinek ötlete hogy miért nem szabályozza a pumpát illetve miért nem műxik 3 pines csatival a szabályzó ? A ventiszabályzó új és mind a 4 szabályzási helyen kipróbáltam .
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- TPM (trusted platform module) topic
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Borderlands 4
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest